Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.
Rahatsızlığım sebebi ile pek aranızda mesajlarımla olamadım "Ankara kargosu ofiste yollayacağım fiyuce : (" kusura bakmayın ama yakınen takip ediyorum.
Canım allah sana daha çok versin inşallah..Insallah yarın verıcem. Dıcem su kı, bız bır ay sınemadan aburcuburdan dısarı yemeklerınden kesıp bı cocugu mutlu edebılırız.
Slm kızlar bızde sabah erkenden 9 bucuk 10 gıbı Mizginin pastasını ve dogum gunu hedıyesını goturduk az da olsa Ahmet beyle sohbet ettık ve ıhtıyacları ıcın elımızden geldıgı kadar yardım ettık. Allah kabul etsın. Insallah bıran once ıyılessınlerde gerısı onemlı dııl
Nam canım senin selamlarını söyledim,Serkan beye ve eşinede iletmelerini söyledim.Bir dahaki gidişimde onlara uğrayacağım.Bugünü doğum günü olması nedeniyle Ahmet bey ve Mizgin'e ayırdım.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar,iyi geceler...
Arkadaşım allah razı olsun ne diyelim, sağlığından ayırmasın seni allah çok teşekkür ederiz..
Organize olmayı en çok isteyenlerdenim ama neyi nasıl yapabiliriz hiç yeni kişi katılmıyor sanki hiç kimse bakmıyor umursamıyor gibi tuhaf hislere kapıldım ben panik halindeyim yazdıklarımdan kimse alınmasın ama çok çok üzülüyorum belki uzak olmamdan dolayı, ulaşamıyor olmamamdan dolayı böyle hissediyorum siz benim kusuruma bakmayın...
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
BEN BUGÜN GİDEMEDİM:çok üzgünüm: BİRAZ GRİP GİBİYDİM AMA OLSUN YİNE UĞRARIM ONLARA