kusura bakmayın kendim çaldım kendim oynadım ama Ahmet bey için orası olmuyor.çünkü gece çıkması gerekirse kapıları kapatıyorlarmıs.yeri iyiydi ama şartlar uymuyo işte.
sevgili Kalliste'cim ben yine Rüzgarlı misafirhanesi ile görüştüm.durumu tekrar anlattım.
kusura bakmayın kendim çaldım kendim oynadım ama Ahmet bey için orası olmuyor.çünkü gece çıkması gerekirse kapıları kapatıyorlarmıs.yeri iyiydi ama şartlar uymuyo işte.
sevgili arkadaşım,toz ve dagınıklık konusunda sana bir iki şey söylemek istiyorum.neye dayanarak söylüyorsun da diyebilirsin.bende benim işim gereği demek durumundayım.özellikle bahsettiğimiz hastane Hacettepe olunca burada bir durmak lazım..
Çok önceki zamanlarda tamam bizde şahit olmuşuzdur hastane kokusu tozu pisliği ama ben çok yıllardır hiç rastlamadım bu kadar toz toprak pislik denebilecek gibi bir ortama yani özel temizlik şirketleri bakıyor ve günlük olarak dezenfekte edildiğini tahmin ediyorum..
Yanlış yorum değilde bu tür bilgiyi durunca dedimki demekki yapılmıyor temizlik ama dediğin gibi arkadaşım her gün mutlaka yapılıyorurdur ya ...
Kızlar o zaman cumartesı gunu ayın 21 ınde bende pasta goturıyım zaten babama da anlattım bu cumartesı calısmıyo ınsallah gıdelım bıraz sohbet edelım dogumgunu pastasını yıyelım bırde ben beceremezdım gunluk ıhtıyacları ıcın bıraz para verelım Ahmet beye. Elımızden daha fazlası gelseydı keske ama normalde haftasonuda calısıyo bu hafta senın ıcın bos bıraktım ne ıstersen yapıcam dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?