Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyucem canım sen kendini bunaltma bizde şaşkınlıkla yazdık inan eleştirdiğini filan düşünerek değil..
düşününce normal şeyler bunlar ben eşimi bugün evde bırakıp bir haftalığına bir yere gitsem eve girebilmek için bir haftada temizlik gerekir sanırım yani o moralsiz halleriyle erkek ne yapabilir nasıl temizlik düşünür yani bilemez düşünemez onlarıda suçlamayalım görevlileride ben önce görevli yokmu dedim ama düşününce insanların üstü başı onların yıkanması, duşu filan derken onlar nasıl başa çıkabilirki bu tür şeylerle ama bir bayan olması gerekir tabiki...
canım sen artık yapacağının fazlasını yapıyorsun kendi harçlığınıda öğrenci halinle fazla zorlama... giden arkadaşlar olacaktır doğumgününde tabiki yazan olursa ben sana iletirim...giyecek ve pijama tarzı eşya götürecekler vardı bir bekleyelim görelim...
dediğin gibi Ahmet bey çok mahçup tavırlı biri yani sabahta yazdım misafirhaneye gitmek için yol parası yokturda diyemez uzak olmasın diye...
gidecek arkadaşlarımızdan birileride ıslak mendil havlu tarzında olanlardan götürebilirse iyi olur, el yüz silmeye ...
Merak etmeyın yarın ben ona gecelık pıjama el havlusu ıslak mendıl falan bı torba alırım cumartesı de teslım ederım
Serkan beylerle hıc gorusmedım ben, daha acil diye Mizgine ve Ahmet beye yardımcı oluyım dedım yanlıs anlasılmıyım
arkadaşlar eylül için dün 9 kişi buldu bi arkadaşım dün gtmişler kan wermeye bugün de 10 kişi gidecekmiş akşam ben şimdi mizgini ve yeni bebeğimizi tekrar duyurdum eminim onlara da ulaşan olacak
cumartesi günü bizde mizgine hediye giyecek birşeyler ve ıslak mendil filan hediye olarak götürücez.ama bu sefer kan bulamadı kona üzülüyorum.duyarsız insan çok malesef.
şimdi eşim ahmet beyle görüştü Mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi sevindik aranan kan 0 rh- miş oda bulunamamış onada üzüldük ALLAH bulunmasını nasip etsin biran önce.