• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

allahim hepinizden razi olsun kizlar
cumartesi gidecek olan arkadaslarim bizden cooook sevgi selam soyleyin omru uzun ve saglikli olsun kizimizin gormesekte kizlarimizi cok seviyoruz onlara ve onun durumunda olan tum hastalara cook acil sifalar diliyoruz allah tan

fiyucem canım sen kendini bunaltma bizde şaşkınlıkla yazdık inan eleştirdiğini filan düşünerek değil..

düşününce normal şeyler bunlar ben eşimi bugün evde bırakıp bir haftalığına bir yere gitsem eve girebilmek için bir haftada temizlik gerekir sanırım yani o moralsiz halleriyle erkek ne yapabilir nasıl temizlik düşünür yani bilemez düşünemez onlarıda suçlamayalım görevlileride ben önce görevli yokmu dedim ama düşününce insanların üstü başı onların yıkanması, duşu filan derken onlar nasıl başa çıkabilirki bu tür şeylerle ama bir bayan olması gerekir tabiki...

canım sen artık yapacağının fazlasını yapıyorsun kendi harçlığınıda öğrenci halinle fazla zorlama... giden arkadaşlar olacaktır doğumgününde tabiki yazan olursa ben sana iletirim...giyecek ve pijama tarzı eşya götürecekler vardı bir bekleyelim görelim...
dediğin gibi Ahmet bey çok mahçup tavırlı biri yani sabahta yazdım misafirhaneye gitmek için yol parası yokturda diyemez uzak olmasın diye...

gidecek arkadaşlarımızdan birileride ıslak mendil havlu tarzında olanlardan götürebilirse iyi olur, el yüz silmeye ...

fiyucem canım sen kendini bunaltma bizde şaşkınlıkla yazdık inan eleştirdiğini filan düşünerek değil..

düşününce normal şeyler bunlar ben eşimi bugün evde bırakıp bir haftalığına bir yere gitsem eve girebilmek için bir haftada temizlik gerekir sanırım yani o moralsiz halleriyle erkek ne yapabilir nasıl temizlik düşünür yani bilemez düşünemez onlarıda suçlamayalım görevlileride ben önce görevli yokmu dedim ama düşününce insanların üstü başı onların yıkanması, duşu filan derken onlar nasıl başa çıkabilirki bu tür şeylerle ama bir bayan olması gerekir tabiki...

canım sen artık yapacağının fazlasını yapıyorsun kendi harçlığınıda öğrenci halinle fazla zorlama... giden arkadaşlar olacaktır doğumgününde tabiki yazan olursa ben sana iletirim...giyecek ve pijama tarzı eşya götürecekler vardı bir bekleyelim görelim...
dediğin gibi Ahmet bey çok mahçup tavırlı biri yani sabahta yazdım misafirhaneye gitmek için yol parası yokturda diyemez uzak olmasın diye...

gidecek arkadaşlarımızdan birileride ıslak mendil havlu tarzında olanlardan götürebilirse iyi olur, el yüz silmeye ...

bence de ... yani işlerine yarayacak şeyler götürmek daha ince olur... hem normalde de hasta ziyaretinde bi pecete kolonya ne bileyim gereken seyler götürülür illaki... mahçup da olmazlar....

Merak etmeyın yarın ben ona gecelık pıjama el havlusu ıslak mendıl falan bı torba alırım cumartesı de teslım ederım

Merak etmeyın yarın ben ona gecelık pıjama el havlusu ıslak mendıl falan bı torba alırım cumartesı de teslım ederım

Canım allah razı olsun ne diyelimki sana çok teşekkür ediyoruz, gittiğinizde hem Serkan bey Ceyda hanıma hemde Ahmet beylere çok çok sevgilerimizi iletin lütfen..

Serkan bey facebookta not yazmış dün o gruptan bir arkadaş eşinin işyerinden arkadaşları ile gideceğini yazmıştı buradada belirtmiştim, 9 kişi gidip kan vermiş allah razı olsun sağlıktan ayırmasın o insancıkları inşallah.. Bizim forumumuzdanda duymak isterdik eşim, dostum, tanıdığım gidip 4-5 kişi toplandık kan vermeye veya ziyarete gidiyoruz gibi sözler ama kimsenin eşide arkadaşıda yok malesef bir kaç arkadaşımızın çabasını Kazen beyin düşüncelerini bilip hissetmesem neredeyse isyan edeceğim.. Sağlık olsun ne diyelimki..

Dün diyet gruplarından bir arkadaşımız trafik kazası geçirdi ve haber alamıyoruz dün en son yoğun bakımdaydı bekleyin sözlerinden başka bildiğimiz bir şey yok.. Demek istediğim demekki bizlerede olabiliyormuş bu tür şeyler bizimde gün gelip yardıma ihtiyacımız olabiliyormuş... Kendisinede acil şifalar diliyorum...

Serkan beylerle hıc gorusmedım ben, daha acil diye Mizgine ve Ahmet beye yardımcı oluyım dedım yanlıs anlasılmıyım

Serkan beylerle hıc gorusmedım ben, daha acil diye Mizgine ve Ahmet beye yardımcı oluyım dedım yanlıs anlasılmıyım

Ben bugün görüştüm Serkan beyden Mizgin için bir ricada bulundum cevap gelince yazarım bende bir hediye yollamak istedim en azından çocuklarımın adına ufak bir şey fazla imkanım yok çünkü... Yanlış anlaşılma durumu neden olsun canım ikisinede yardım etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte...

Eylül'ün değerleri hala düşükmüş bir müddet daha trombosit gerekiyor sanırım... gelişme olursa yazarım... Trombosit verebilecek bir çok kişi ilettim ben Serkan beye bu yüzden içim rahat aciliyet durumunda hepsi hazırız dedi....

Arkadaşlar Eylül'ün babası Serkan beyin ricası üzerine bir duyuru daha yapmak istiyorum yine aynı hastane yine bir bebek malesef
isim ve telefon bilgilerini sonra ileteceğim Serkan bey öğrenip söyleyecek bana..

Bebeğimiz iki yaşında ve çok ama çok acil kan gerekli grunolosit gerekli

Sanırım bu bebeğimizede her gruptan kan yardımında bulunabilirsek hastane gerekeni yapacaktır hep aynı durum var çünkü ama kan grubu 0Rh - olan arkadaşlarımız hatta eşleri varsa ki grunolist erkeklerden daha uygun alınabiliyor lütfen bana ulaşsın.....

2 Yaşında adı Ayşe
Yanında annesi kalıyor babası Çankırı'daymış
Çok acil olarak 0Rh - kan ve granülasit gerekiyor
Hastalığı lösemi

Son düzenleme:
arkadaşlar eylül için dün 9 kişi buldu bi arkadaşım dün gtmişler kan wermeye bugün de 10 kişi gidecekmiş akşam ben şimdi mizgini ve yeni bebeğimizi tekrar duyurdum eminim onlara da ulaşan olacak

arkadaşlar eylül için dün 9 kişi buldu bi arkadaşım dün gtmişler kan wermeye bugün de 10 kişi gidecekmiş akşam ben şimdi mizgini ve yeni bebeğimizi tekrar duyurdum eminim onlara da ulaşan olacak

sağol arkadaşım .. Serkan bey sabah demişti 9 kişi geldi diye allah senden razı olsun bende buradan değil facebooktan tanımadığımız biri diye burda isyan ettimdi özür dilerim :utangac:

cumartesi günü bizde mizgine hediye giyecek birşeyler ve ıslak mendil filan hediye olarak götürücez.ama bu sefer kan bulamadı kona üzülüyorum.duyarsız insan çok malesef.

cumartesi günü bizde mizgine hediye giyecek birşeyler ve ıslak mendil filan hediye olarak götürücez.ama bu sefer kan bulamadı kona üzülüyorum.duyarsız insan çok malesef.

üzülme canım ben geçen Serkan beylere bulduğum yere yazacağım yine artık kaç kişiye ulaşabilirsem kardır... yeni bebeğimizi unutmayın arkadaşlar eğer bir yere söyleyecek olursanız 3 kan arıyoruz ama kan grubu uymayanlarda takas yoluyla verebiliyor her kan grubunun yapabileceği bir şey var demekki..

şimdi eşim ahmet beyle görüştü Mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi sevindik aranan kan 0 rh- miş oda bulunamamış onada üzüldük ALLAH bulunmasını nasip etsin biran önce.

şimdi eşim ahmet beyle görüştü Mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi sevindik aranan kan 0 rh- miş oda bulunamamış onada üzüldük ALLAH bulunmasını nasip etsin biran önce.

canım hangi kan 0Rh - ben bugün serkan beyden A - diye aldım odamı başkaki.. bende aynı kişiden bahsediyoruz sandım..

Son düzenleme:
evet zenanım ama bizde anlamadık arkadaşa ahmet bey birini söylemiş serkan beyde bana söyledi acaba aynı kişiyi yanlışmı anladık yoksa farklı 2 kişimi var... telefon ediyorum serkan beyin şarjı bitti ahmet beyi arayayım..

eşim 45 dk önce ahmet beyle görüştü 0 rh - kan ve granülosit lazımmış ve bulamamışlar öğlen saat 13de de ahmet bey aramış ve gene 0 rh- demiş bi görüşürseniz iyi olur ya ayrı kişiler yada ahmet bey veya serkan beyde bir yanlışlık var aydınlanmış olur böylece.biz serkan beyle hiç görüşmedik.

şimdi aradım Ahmet beyi aynı bebekten bahsediyoruz ve 0Rh - aranıyor ben tüm bilgileri değiştireyim çünkü Ahmet bey bana gelip benden yardım istediler 0 dediler diyor.... sonra Serkan beye ulaştığımdada yanlışlık varsa yine düzeltiriz...

Serkan beyede ulaştım oda dediğini tekrarlıyor telaştan bir karışıklık oldu galiba... arıyacak az sonra teyidini alıp düzeltiriz yanlışlık yapmışsak..

Arkadaşlar Serkan beyin bugün dediklerini akratayım size, bugüne kadar tanıdıklarımız aramıyor siz elinizden gelenin fazlasını yapıyor bize destek oluyorsunuz bu yaptığınızın karşılığı yok bizim açımızdan diyerek hepimize teşekkür ediyor...

Ama lütfen bir kaç güne kadar Serkan beyin Erzincan'a dönmesi gerekiyormuş işi için ve ufak kızımız annemiz tek başlarına yabancı bir yerde kalacaklar belki ihtiyaçları olacak çocuğu bırakıp çıkıp alamayacak.. lütfen destek olmak için gidin yalnız bırakmayın çok kötü bir durum bu....

Back