Serkan bey ile görüştüm şimdi..
Eylül ve Müzgin için kan grubu uymayan arkadaşlarımızda takas yolu ile kan verebiliyorlarmış...Bu çok güzel bir haber... ilk mesajada ekliyeyim bu bilgiyi...
Bağışta bulunmak isteyen arkadaşlarımız lütfen bana özelden isim telefon bilgilerinizi ulaştırınız...
Günaydın arkadaşlar, yeni haftamızın şimdiki vereceğim haberler gibi güzel geçmesi dileğiyle:dance:
3 beyefendi Eylül'e
3 beyefendi de Müzgin'e yardım etmek için ikna oldular maillerimden:lepi: birisi Serkan bey ile görüştü kendisininde ikiz kızları varmış ve kan verme işlemini Eylülden haber gelene dek durdurdum başkası için gitmeyeceğim dedi..
İki beyefendi ise 24 saat içinde ne olursa olsun çağrılabileceğimizi söyledi... Çok ama çok sevinçliyim...
Serkan bey ile görüştüm şimdi..
Eylül ve Müzgin için kan grubu uymayan arkadaşlarımızda takas yolu ile kan verebiliyorlarmış...Bu çok güzel bir haber... ilk mesajada ekliyeyim bu bilgiyi...
Bağışta bulunmak isteyen arkadaşlarımız lütfen bana özelden isim telefon bilgilerinizi ulaştırınız...
fiyucem o istenen tahlil test ne varsa orjinal adlarıyla :) öğrenebilirmisin şeker, eşimde 0Rh+ ama 2-3 gün üst üste Ankaraya gidip gelemeyizki eğer burada testi yaptırma imkanımız olabilirde uyarsa norolosit bağışı için bir gün kalkıp gideriz..arkdslar ya beyza ölmeden önce fazladan verilen kanlar vardı muhsin bey demisti...bunları ahmet beyin hesabına geciremiyorlarmı ki...
ya reglim malesef bu yuzden gidemiyorum kan vermeye cunku kan degerlerim normale yeni yaklastı zaten...yarın buyuk ihtimal ders cıkısı arkdsımla gidicez... hastalıgım gecsin acıkcası kan bankasına degil de umarım granulosite kanım uyarda daha cok kanım yarar diye dusunuyorum...bakalım umarım işe yarar kanım...sanırım bana tahlil yapmazlar cunku isteyecekleri tahlilleri ben 1-2hafta olmadı daha yaptıralı hemsirelere gostermistim beyza yasarken...
ben su 65ünite kan olayını da facebookdan duyurayım en iyisi....
simdi hem guzel haberler var hemde biraz uzucu
guzel olan birsey daha ankaradayim ama kanim uymuyor denilmiycek en azindan her grup kan oluyo bu guzel
bide kan borcu var allahim hafiflet bu ana babanin yukunu bu sefer ki cabalar bosa cikmasin
fiyucem o istenen tahlil test ne varsa orjinal adlarıyla :) öğrenebilirmisin şeker, eşimde 0Rh+ ama 2-3 gün üst üste Ankaraya gidip gelemeyizki eğer burada testi yaptırma imkanımız olabilirde uyarsa norolosit bağışı için bir gün kalkıp gideriz..
Şimdi Ahmet bey ile görüştüm abla 90 kişi buldum ilk zamanlar üniversiteden, ama verebilecek, damar uyumu olan kişi sayısı öyle azdıki diyor...
Bugün özloşun eşide dahil 3 kişi gitmiş test için... sonuç bekliyoruz böyle diyor..
Dün doktorlara durumu sordum kan için birilerine haber verip çağırayımmı dedim yarın bakarız dediler, bugün kızıma test yaptılar gronülosit değeri sıfır çıktı elim ayağım tutmuyor sabahtan beri abla siz umut oldunuz arıyorsunuz soruyorsunuz ilgilenip insan yolluyorsunuz diye dua edip duruyor...
Arkadaşlar Beyza'nın arkasından ağladığımız gibi ağlamayalım lütfen bir hareketlenin bir geldiğimde özel mesajımda not bulayım diye umutla bakıyorum ama yok, aynı gruptan taşımasak bile bu kızcağıza kan bağışlayalımki hastanede onlara gerekeni yapsın....
Bu arada kızımızın adını yanlıs yazmısız Mizgin kızımızın adı
içim parçalanıyor okudukça bunları demekki çok zor durumda.....imkanın varsa götür arkadaşım ufağı büyüğü olmaz yardımın, ihtiyacı olduğunu görmüşsün demekki iyi olur dediğin şeyleri götürmen.. of of offf...Ankarada kar var bugun usumesın adamcagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?