"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Bu gerçekten sevindirici haber.Borçlarını ödeme şansı olunca,hastaneden kullanma şanslarıda artıyor çünkü.a.s.
O yüzden farklı guruplardan verecek arkadaşların katkılarıda çok büyük arkadaşlar a.s.

bu güzel haberler karşısında ne yapacağımı şaşırdım
mutlumu olayım, ağlayım mı bilemedim:sm_confused:
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar

arkdslar ya beyza ölmeden önce fazladan verilen kanlar vardı muhsin bey demisti...bunları ahmet beyin hesabına geciremiyorlarmı ki...
ya reglim malesef bu yuzden gidemiyorum kan vermeye cunku kan degerlerim normale yeni yaklastı zaten...yarın buyuk ihtimal ders cıkısı arkdsımla gidicez... hastalıgım gecsin acıkcası kan bankasına degil de umarım granulosite kanım uyarda daha cok kanım yarar diye dusunuyorum...bakalım umarım işe yarar kanım...sanırım bana tahlil yapmazlar cunku isteyecekleri tahlilleri ben 1-2hafta olmadı daha yaptıralı hemsirelere gostermistim beyza yasarken...
ben su 65ünite kan olayını da facebookdan duyurayım en iyisi....

fiyucem o istenen tahlil test ne varsa orjinal adlarıyla :) öğrenebilirmisin şeker, eşimde 0Rh+ ama 2-3 gün üst üste Ankaraya gidip gelemeyizki eğer burada testi yaptırma imkanımız olabilirde uyarsa norolosit bağışı için bir gün kalkıp gideriz..

Şimdi Ahmet bey ile görüştüm abla 90 kişi buldum ilk zamanlar üniversiteden, ama verebilecek, damar uyumu olan kişi sayısı öyle azdıki diyor...

Bugün özloşun eşide dahil 3 kişi gitmiş test için... sonuç bekliyoruz böyle diyor..

Dün doktorlara durumu sordum kan için birilerine haber verip çağırayımmı dedim yarın bakarız dediler, bugün kızıma test yaptılar gronülosit değeri sıfır çıktı elim ayağım tutmuyor sabahtan beri abla siz umut oldunuz arıyorsunuz soruyorsunuz ilgilenip insan yolluyorsunuz diye dua edip duruyor...

Arkadaşlar Beyza'nın arkasından ağladığımız gibi ağlamayalım lütfen bir hareketlenin bir geldiğimde özel mesajımda not bulayım diye umutla bakıyorum ama yok, aynı gruptan taşımasak bile bu kızcağıza kan bağışlayalımki hastanede onlara gerekeni yapsın....

simdi hem guzel haberler var hemde biraz uzucu
guzel olan birsey daha ankaradayim ama kanim uymuyor denilmiycek en azindan her grup kan oluyo bu guzel
bide kan borcu var allahim hafiflet bu ana babanin yukunu bu sefer ki cabalar bosa cikmasin

simdi hem guzel haberler var hemde biraz uzucu
guzel olan birsey daha ankaradayim ama kanim uymuyor denilmiycek en azindan her grup kan oluyo bu guzel
bide kan borcu var allahim hafiflet bu ana babanin yukunu bu sefer ki cabalar bosa cikmasin

Evet zenanım en güzel haberde bu dediğin gibi Ankaradayım ama kanım uymuyor diye bir şey yok herkes verebilecek, versinki hastanede yapabileceğini yapsın.. Hala umutla bekliyorum, akşama gelip tekrar baktığımda bir kaç mesaj görmeyi umut ediyorum inşallah diyerek gidiyorum....

Tamam ablacım ogrenirim de yanlıs bilmiyorsam hemoglobin trombosit tam kan demir demir baglama ferritin gibi degerlere bakıyorlar...cunku benim bu tahliller bikac deger daha unuttum simdi adını 4tüp kanla bakılıyordu...
hemsirelere de tahlilimi gosterdigimde sadece hemoglobine bakmıslardı...
ben yarın aksam ogrenirim..simdi okula gitmem lazım dersim var 17:30da...
gorusuruz..umarım dondugumde iyi haberler alırız....

Msn adresimdeki herkese bilgileri verdim ve ankaradaki tanıdıklarına ulaşmalrı için resmen yalvardım umarım işe yarar.umarım

Arkadaslar bende sımdı bır unıte kan verdım Ahmet beyın yanındaydım
Benım damar yapımda granulosıt ıcın uygun dıılmıs. O yuzden genel bı kontrolden sonra bır unıte normal kan verebıldım. Toplamda buna sohbetımızde dahıl 1 saat kadar surdu. Inanın Ahmet beyın agzından Allah razı olsundan baske bısey duymuyosunuz. O kadar onurlu gururlu bır adamkı. bıraz sohbet ettık en cok ogrencı arkadaslar sagolsun geldıler kan verdıler dedı.sımdılık bır ıkı gunluk granulosıt var ama hala borcları oldugunu soyledı hastaneye ben daha kendı aıleme ve arkadaslarıma haber vermedım bırde mezunlar dernegımız var orayada yazıcam. Ankarada durumu uygun olan herkes gıdıp bı unıte versın arkadaslar noolur. Bu arada maddı sıkıntısıyla ılgılı bana bısey soylemedı dedım ya bıseye ıhtıyacınız varmı ne olursa soyleyın dedım ama soylemedı o zaman kızınızın sevdıgı seylerı soyleyınde ona moral olsun kıtap yada muzık bısey ıstermı dedım bısey dıyemedı kızım fenerbahceyı cok sevıyo dedı ınsallah ona guzel bı suprız yapabılırım .Fenerbahce urunlerı alıp ona moral verıyım dıye dusunuyorum
Allah yardımcıları olsun elımden gelen herseyı yapıcam

Bu arada kızımızın adını yanlıs yazmısız Mizgin kızımızın adı

Bu arada kızımızın adını yanlıs yazmısız Mizgin kızımızın adı

Telefonda yanlış anlamışım teşekkürler ben ilk mesajda düzeltirim şimdi... allah senden razı olsun arkadaşım sağlıklı günler nasip etsin inşallah, geçmiş olsun dileklerimizide ekleyelim çok sevindim ve çok çok teşekkür ederim...ayaklarınıza, yüreğinize sağlık.....

Allah hepımızden razı olsun sen aracı olmasan olmazdı. Insallah hep bırlıkte ıyılestırırız kızımızı. Burdan ıyı bı sekılde taburcu olduktan sonra ılık naklı ıcın sıra beklıceklermıs. Oda eger uygun ılık bulunursa Antalya dakı akdenız unıversıtesınde olucakmıs nakıt 2000 3000 lıra odemıs adamcagız nasıl buldu o parayı bılmıyorum ama ınan bıseye ıhtıyacınız varmı dedım adamcagız yok dıyo keske bıseyler yapabılsem . Aklıma bı tras takımı yada bı kazak goturmek geldı kızınada fenerbahce forması yada sapkası bılmıyorum bunlar ılk aklıma gelenler
Ankarada kar var bugun usumesın adamcagız

Ankarada kar var bugun usumesın adamcagız
içim parçalanıyor okudukça bunları demekki çok zor durumda.....imkanın varsa götür arkadaşım ufağı büyüğü olmaz yardımın, ihtiyacı olduğunu görmüşsün demekki iyi olur dediğin şeyleri götürmen.. of of offf...

Valla ne yalan soylıyım cok ıyı dııl durumum ama kız ıcın fenerbahce storedan bısey alıyım dıyorum

Allah razi olsun sizlerden.. uzakta olupta elden bisey gelmiyor ama sizlerin yardimini okuyup gözlerim doluyor.. yücce rabbimde sizlerin caninizin daraldinda ferhahlatsin..

kallisim gitmeyi dusunuyodun eger gidecek olursan bizlere haber et canim
ankara 455 allah razi olsun canim senden
allahim bizim yetisemedigimiz yerlere sen yetis rabbim

DİYARBAKIR'IN İLK VE TEK HABER SİTESİ [ Mizgin'e Yardım Gerek ! ]

Mizgin'e Yardım Gerek !
12 Mart 2009 Perşembe 17:29

Mizgin'in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

1 yıldan bu yana lösemi tedavisi gören Erganili Mizgin Şenol'un(15) iyileşmesi için uygun ilik ABD'de bulunurken küçük Mizgin'in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Tedavisine Ankara'da devam edilen Mizgin'e ilik nakli yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşların katkıları bekleniyor.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Bekir Aral Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mizgin Şenol, 1 yıldan bu yana Ankara'da lösemi tedavisi görüyor. Varını yoğunu satarak Mizgin'in tedavisi için harcayan Şenol ailesi, tedaviyi yapan hastanenin ABD'den uygun ilik bulmasıyla yeniden umutlandı. Ancak, ilik nakli yapılacak ameliyat için gereken 85 bin TL, aileyi tekrar umutsuzluğa soktu. Ameliyat için gerekli parayı bulmak amacıyla yetkili mercilere yapılan başvurular sonrasında gerekli paranın toplanması için Valilik izniyle banka hesabı açılarak yardım kampanyası başlatıldı.

İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ

Mizgin'in, tedavisi için 1 yıldan bu yana tüm parasını harcayan baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının bir an önce yapılması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 bin TL'nin toparlanması amacıyla hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Lösemi hastası Mizgin için yardımlar Ziraat Bankası'nın 0502491172405001 No'lu hesabında toplanıyor.

ACI GERÇEK
3/12/2009 / 16:44:23
Ergani ilçesinde iki aile yardıma muhtaç iken, seçim çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ergani ilçesinde İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol ve sefalet içinde yaşayan aile siyasi partilerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.

29 mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan adayları oy toplamak için adeta birbirleri ile yarışırken, ilçemizde yardım eli bekleyen vatandaşları unutmuş gibiler. Yaşanan bu 2 dramı kimse görmemezlikten geliyor. Biri lösemi hastası, diğeri yardıma muhtaç ve çocukların geleceğini düşünen iki ailenin yaşam mücadelesi.

İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol
1 yıldan bu yana lösemi tedavisi gören Mizgin Şenol (15)’in iyileşmesi için uygun ilik Amerika’dan bulunurken küçük Mizgin’in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı. Halen Ankara’da tedavisine devam edilen Mizgin’e ilik nakli yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşlardan yardım bekleniyor.

Ergani Bekir Aral Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Mizgin Şenol (15), 1 yıldan bu yana Ankara’da lösemi tedavisi görüyor. Varını yoğunu satarak Mizgin’in tedavisi için harcayan Şenol ailesi, tedaviyi yapan hastanenin Amerika’dan uygun ilik bulmasıyla yeniden umutlandı. İlik nakli için yapılacak ameliyat için gereken para miktarı 85 Bin TL, aileyi tekrar umutsuzluğa soktu. Ameliyat için gerekli parayı bulmak için yetkili mercilere yapılan başvurular sonrasında gerekli paranın toplanması için Valilik izniyle banka hesabı açılarak yardım kampanyası başlatıldı.

İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ

Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001

İrtibat Telefonları: 0532 796 44 75 – 0507 246 21 74

haber kaynagı:
[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...

facebooktan biri yzdı bi bayan....almanyadaymıs ilik bagısı yapan biri... almanyada bi kurum var dedi sigorta yapıyorlar yardım ediyorlar uluslar arası... ben haber veririm yarın aksam sana dedi bilgi vericek...msnden gorustuk...
hemen ardından kan aranan baska bi grubun yoneticisi msj attı... mujdat gezen tiyatrosunda ogrenciymis.. ben hocama söyleyim belki tvlerde duyururlar dogrusu dusuk bi ihtimal ama dedi..
ayrıca yarın aksam ugradıgımda farklı illerden bagıs kabul ediliyor mu onu sorucam... kabul ediliyorsa sanırım 65ünite kanı 1-2gunde tamamlarız....
bugunluk bu kadar bilgi verebiliyorum arkdslar kusura bakmayın

fiyucem canım güzel haberlerini bekliyoruz...

Serkan bey Eylül'ün değerlerinin yine düştüğünü yazmış, artık taburcu olup ilik nakli için gidecekleri günü sayarken tedavinin uzayacağı belirtisi hiç iyi olmamış moraller yine berbat...

Şu an için Eylül'e kan vermek isteyen 6-7 kişi var benim başka siteden ulaşıp görüştüğüm ve kesin onay aldığım... Serkan beye iletiyorum hepsini zaten bir kaçı kendisi arayıp görüştü..

Ama Ahmet bey ve Mizgin için bulamıyorum dün 4 kişi gitti bir kişi buradan arkadaşımız bir kişide yine buradan bu siteden bir arkadaşımızın eşi diğer iki kişi benim yine maille ulaştığım kişilerdenmiş..

Buradan şimdiye kadar yazan arkadaşlarımızın dışında hiç yardım gelmemesi çok üzücü.. ilk konu açıldığı gün 4 kişi isim yazdırdı hala o 4 kişi ile duruyor listem ...Tahmin etmezdim, ben yardım için bir olacağız, beraber tek yürek olacağız diye düşünüyordum üstelik Beyza'nın ardından çok yazık olmuş sözleri yağdıktan sonra.... Bu kızlarımızın ardından gözyaşı dökmeyelim bir şey olursa üzülmeyelim kanımız damarlarımızda dursun sıcak tutsun... Yakın olan, imkanı olan arkadaşlarımızda illaki vardır onlarda gidip ziyaret edip bir destek olmaları gereksiz, elin adamının çocuğu tanımıyoruz böyle rahatız, kendi çocuklarımızla sıcak yuvamızda sağlımız yerinde, allah yazmasın kimsenin evladını sağlığından etmesin ama bana olmayacak benim çocuğum hep sağlıklı kalacak diye bir garantimiz yok değilmi...fiyucem sen gencecik bir kızsın çocuğun yok ama yaptığın olay bir çok insana örnek canım devam et sana minnettarız... buraya yazmayan çok uzaklardan destek olan özelden paylaşan arkadaşlarımız var onlar ile moral buluyorum...ama bilinki yüreğim kanıyor... Çok ağlıyordum ama babalarımızın metaneti ayakta durma çabası karşısında ağlama lüksüm olmadığınıda farkettim, oturup ağlamak yerine iki mail yazıp ulaşabileceğim başka kişiler arıyorum...

Zenancığım gitmeyi çok istiyorum ama tek başıma gitmemin anlamı yok kızım arkadaşlarından bir kaç kişi buldu kanı uyan ve uymayan, daha okuyor çocuklar cahiller 18-19 yaşlarındalar, cahil dedim ama biri annesinin tanıdığı iş arkadaşlarına haber salıyor Ankaraya bir diğeri okul dışında çalıştığı yerden alacağı para için gün sayıyor siz beni biliyorsunuz maddi açıdan şu günlerde sıkıntıdayım işyerimi kapattığımdan dolayı uzun bir süredir vergi, bağkur borcu içinde ödeme için çabalıyorum.... Bir kaç gün sürecek yani benim gitmem, çünkü yanımda götüreceğim çocukların yol masraflarını ayarlamam açısından yoksa hiç sorun değil bugün atlar trene giderim...en kısa süre için çabalıyorum mutlaka haber veririm canım merak etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…