• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

keşke yapabileceğim bişeyler olsa...ama bende kansızlık problemi olduğu için malesef elim kolum bağlı oturuyorum...:(((((((((((Rabbim hergün güzel haberler almayı nasip etsin...ancak dua edebiliyorum:((((((

ah ankarada değilimki
olsam koşa koşa giderim
beyza için Allahdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
ankaradaki tanıdıklarımıza duyuracağım mutlaka diğer yavrular için

[ı]minik beyzayı kurtaramadık ama inşallah eylüle yardımımız dokunur,

ben kan veremiyorum (troid ve şeker yüzünden) ama çevremdekilere haber ulaştırdım, inşallah faydası olur....

Allah kimseye dert verip derman aratmasın..[/ı]

Günaydın arkadaşlar, yeni haftamızın şimdiki vereceğim haberler gibi güzel geçmesi dileğiyle:dance:

3 beyefendi Eylül'e
3 beyefendi de Müzgin'e yardım etmek için ikna oldular maillerimden:lepi: birisi Serkan bey ile görüştü kendisininde ikiz kızları varmış ve kan verme işlemini Eylülden haber gelene dek durdurdum başkası için gitmeyeceğim dedi..

İki beyefendi ise 24 saat içinde ne olursa olsun çağrılabileceğimizi söyledi... Çok ama çok sevinçliyim...

Bir müjde daha:dance: inanamıyorum bu kadar güzel geliştiğine:dance:

Bir kişi daha Eylül için salı günü bağışta bulunabileceğini iletti....Aman tanrımmm devam lütfen devam......

Bu gün için başka mail yazmıyorum kimseye ulaşmıyorum bu haber gelen kişilerden ve bizim sitemizden gidecek arkadaşlarımızdan güzel haberler alırsak daha devam ederim yığılma olup vermek isteyenler bekleme sürecine girip vazgeçmesin....

Babalarımıza bilgileri mesaj olarak ileteyim şimdi telefon ile.... öğlen sonrasıda arayıp neler olmuş arayan-giden varmı iletirim buradan...

herkeze guzel hafta basi diliyorum kallisim gelismeler guzel sonuclarda guzel olur insallah
cok sukur allahim butun kullarina yardim et
dualarimiza devam

Serkan bey ile görüştüm şimdi..
Eylül ve Müzgin için kan grubu uymayan arkadaşlarımızda takas yolu ile kan verebiliyorlarmış...Bu çok güzel bir haber... ilk mesajada ekliyeyim bu bilgiyi...

Bağışta bulunmak isteyen arkadaşlarımız lütfen bana özelden isim telefon bilgilerinizi ulaştırınız...

merhaba arkadaşlar...
eşim sabah müzgin için hastaneye gitti,ahmet beyle görüştü..4 tüp test için kanı almışlar ve şu an beklemedeyiz...
yarın tahliller açıklanıcak şayet ve umut ediyorumki uyum sağlarsa yarın akşam eşime bir iğne yapılıcak,ertesi gün sabahta kan verme işlemine geçilicek inşallah...
kan verme işlemi ortalama 2 yada 3 saat sürücekmiş,başka hiç bir zorluğu yokmuş arkadaşlar....
buraya kadar herşey tamam...inşallah uyar ve verir eşim çok istiyorum bunu...
şimdi gelelim asıl başka bir soruna,AHMET BEY şu an hastanenin kan bankasına 65 ünite kan borçluymuş:((
her türlü kan olurmuş borcunu kapatmak için....
biz şu an tanıdığımız kan verebilicek herkese bunu bildiriyoruz...buradan da yazmak istedim....
bu verilicek olanlar normal kan bağışı yani gronülsait değil....
herkes yani verebilicek herkes kan bağışı yaparsa AHMET BEYıN bu yükünüde almış olabiliriz...
gronülsait şeklinde kan vermek istiyenler mutlaka 0+olmalı ve mesai saatlerinde hastanede bulunmalılar..
diğer vericeklerse her türden olup akşam 22:30 a kadar AHMET BEY,ı bulup bağışta bulunabilirler...
şimdilik bu kadar arkadaşlar..
inşallah yarın kesinleşicek onuda heber veririm buradan...
maddi açıdanda küçük bir yerdım yapıcaz inşallah,en azından bir eksiği için kullanır...
ALLAHIM YARDIMCILARI OLSUN...

AHMET BEY 4 aydır burada ve kimseleri yokmuş...arabada kalıyorlarmış çok üzüldüm:(((((
ve işten de çıkarılmış arkadaşlar malesef.....

AHMET BEY 4 aydır burada ve kimseleri yokmuş...arabada kalıyorlarmış çok üzüldüm:(((((
Ankarada hasta yakınları için misafirhaneler var bi taneside onlara yakın saman pazarının girişinde . lütfen iletirmisiniz ahmet beye .....a.s.

Off çok üzüldüm, hemde çok... 65 ünite ne çok, nasıl bir şey bu nasıl bir durumda bu insanlar, aman allahım sen yardımcı ol inşallah sağlıklarını kurtarırlarda geriside hallolur...Arkadaşlar lütfen... Bakın size vicdanınızı huzurla doldurmaya bir fırsat işte mesela maddi açıdan yetersiz olabiliriz ama yardım etmek istersiniz, kan grubu ne olursa olsun bu insanlara bağışlayabiliyoruz lütfen yardım edelim..

Bana hala 4 kişiden başkası ulaşmadı buradan ve bu çok acı bir durum, bu sitede kaç bin üye var yarın öbür gün hangimizin çıkıp kaza geçirdim yardım edin, hastalandım yardım edin, çocuğum için size ihtiyacım var diyeceği bellimi? 4 kişiyle sınırlı olabildiğimize inanmıyorum....

evet canım bende çok üzüldüm...
inşallah haber verdiğimiz yada vereceğimiz arkadaşlardan iyi haberler alıırız..umutla bekliyorum

Canım sizede minnettarım, eşinizede saygılarımızı iletin hepimizin adına lütfen..a.s. allah sizi sağlıktan ayırmasın istediğiniz bir şey varsa çabucak olsun inşallah yerimseniben

canımm ne demek...asıl sana sonsuz teşekkürler..bizlere vesile olduğunuz için..
biz kendi adımıza elimizden geleni yapıcaz.inşallah daha çok katılım olsun diye de dua ediyoruz...a.s.

canımm ne demek...asıl sana sonsuz teşekkürler..bizlere vesile olduğunuz için..
biz kendi adımıza elimizden geleni yapıcaz.inşallah daha çok katılım olsun diye de dua ediyoruz...a.s.

Bir şey sorabilirmiyim, Müzginin durumu nasılmış bilgi alabildinizmi? tedavisi filan yada gelişmeler iyi yöndemi merak ediyoruz...

Bir şey sorabilirmiyim, Müzginin durumu nasılmış bilgi alabildinizmi? tedavisi filan yada gelişmeler iyi yöndemi merak ediyoruz...

valla canım azda olsa konuşabilmiş soramamış üzülmüş çünki...
ama sanırım alması gereken kan hücresi düşmüş biraz..düştükçe alması gerekiyormuş...
kan bulundukça çok daha iyi olucak demiş....
hadi lütfen daha çok katılım ne olur...:Saruboceq:

Back