"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Serkan beyler için 2 kişi daha buldum normal kan verebilecek listesinde ama olsun... bir bayan bir bey... Serkan beye iletiyorum not alması için sms yazıyorum , cevap vermiş şimdi hepinize teşekkür ediyor Eylül'ün bir müddet daha o hastanede kalmasına karar vermiş doktorlar ah bir çıktı diyebilsekte kendimize gelsek bir adım ilerlesek sonra ilik nakli olsa kızımızında taburcu olsa bizde partiler versek:dance:

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN ŞİMDİ GİRDİM EVE

SABAH EYLÜL VE MİZGİN2İ ZİYARET ETTİM

EYLÜL BUGÜN BİRAZ KEYİFSİZDİ BAYGIN ŞEKİLDE YATIYORDU ÇOK ÜZÜLDÜM:çok üzgünüm: SERKAN' VE CEYDA'YA BİR ŞEY BELLİ ETMEDİM AMA HASTANEDEN ÇIKTIKDAN SONRA AĞLAYA AĞLAYA EVE GELDİMsenağlama

EYLÜL SON GÜNLERDE HİÇ BİRŞEY YİYEMİYOR DEDİ CEYDA(ANNESİ) ONUN YEMEKLERİ KESİNLİKLE DÜDÜKLÜDE PİŞMESİ GEREKİYORMUŞ BENDE CEYDA'YA DEDİMKİ
"DR.NE YEMESİNE İZİN VERİYORSA LÜTFEN BANA MESAJ AT MUTLAKA PİŞİRİP GETİREYİM"

CEYDA"ABLACIM SAĞOL 2-3 GÜNDÜR EYLÜL BU ŞEKİLDE MORALİM ÇOK BOZUK SU BİLE İÇSE ÇIKARTIYOR(KEMOTERAPİ SONRASI ÇOK NORMAL)"

SEKAN VE CEYDA'YA ŞÖYLE SÖYLEDİM
" LÜTFEN İNANCINIZI YİTİRMEYİN VE BU MUTSUZ, ÜZGÜN İFADEYLE EYLÜL'ÜN KARŞISINA ÇIKMAYIN, BİZLER KK OLARAK İNANIYORUZ BU GÜNLERİ BİR ANI OLARAK HATIRLAYACAKSINIZ YETERKİ İNANIN VE BOL BOL DUA EDİN:Saruboceq:
SİZLERİN İYİ ENERJİSİ ÇOCUKLARIMIZI AYAĞA KALDIRACAK"

VE SERKAN İLE MİZGİN'İN YANINA GİTTİM

MİZGİN CANIM GÖZLERİNİN İÇİ PARLIYOR BANA NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİNİ ŞAŞIRDI
MİZGİN'İN YANINDA FAZLA KALAMADIM (ENFEKSİYON KAPMASIN DİYE)(EYLÜL'Ü CAM ARKASINDAN GÖRÜYORUM)

ARKADAŞLAR MİZGİN'İN MADDİ DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL
BEN BUGÜN GİDERKEN İÇÇAMAŞIRI GÖTÜRDÜM AMA YİNE GİDECEĞİM DOĞRU DÜRÜST GİYECEĞİ PİJAMASI BİLE YOK

ÇOK UTANGANÇ BENİMLE KONUŞAMADI BİLE
BİRDAHAKİ GİDİŞİMDE ÜST BAŞ DA GÖTÜRECEĞİM(SIRF MİZGİN NASIL, KAÇ KİLO NE GİYEBİLİR GİBİLERİNDEN BAKMAK İÇİN)a.s

Namcım yazdıkların yine kaç gündür engellediğim gözlerimi bırakmama neden oldu, sana ne diyeyim arkadaşım ben nasıl teşekkür edeyim..fazla yazmamada gerek yok zaten bir sonraki haberlerini bekliyor olacağız diyordum ki namcım aradı uzunca konuştuk, içim karardı allah yardımcıları olsun hepsinin ve bizede imkan versinde elimzden daha çok şey gelsede şurda durup yazmak yerine kalkıp gitsem dertlerine derman olsam.......

Nam, allah razı olsun canım bende ona fenerbahceyı cok sevıyo dedı babası yarın gıdıp ne uygunsa alıcam buyuk sevap ısledın

arkadaslar cok sagolun cabalariniza allah guzel haberler almamizi devam ettirsin insallah
kallisim koca ankara kuculdu valla insan bulamiyoruz nerde bu insanlar ya

haklisin kallisim nam ankara455 fiyuce daha kim vardi aklima gelmedi hepinizden allah bin kere razi olsun kizlar bizler ulasamiyoz sizler cok sevgi selam soyleyin bizim adimizada dualarimiz onlarala hep

arkadaslar cok sagolun cabalariniza allah guzel haberler almamizi devam ettirsin insallah
kallisim koca ankara kuculdu valla insan bulamiyoruz nerde bu insanlar ya

çıkacaklar inşallah zenanım...:1ninca:

sen sinirlenip Fransadan kalkıp gelmede...

yeri gelmişken yazmadan duramıyorum tepki zorlama gibi algılamayın kimseye zorla bir şey yaptıramayız elbette..ama nam arkadaşımız iki oldu gidiyor bu onlar için ne büyük destek şöyle bir düşünsek, dertlerini sıkıntılarını paylaşmışlar, kimseleri yok anlatacak ağlayacak.. arkadaşlar ne olur kanda vermeyecek olsanız kalkıp gidin bir desteğinizi gösterin buda sevaptır inanın o insanların aylardır duvarlar arasında nasıl sıkışıp bunaldıklarını çaresizliğini bir düşünün bizede olabileceğini düşünüp bir el verin lütfen bizde varız diyin..

arkadaşlar ben eniştemin ablasıyla konuştum ankarada ilgilenceğini söyledi.bide şey sorcaktım mizgin için hesap nosu wardı dimi ona yardım edelim arkadaşlar üç beş, o kadar insanız...

eşimin uyuyormuş hanımlar..
az önce heber aldık..
yarın veya diğer gün gidip mizgin için vericek kanını...
nam canım yazdıkların için saol..birşeyler yapmak istiyorduk o zaman kızcağız için yapalım birşeyler bizde....

nam arkadaşım sen şöyle bi gözlemle bakalım neye ihtiyacı war ben burdan alıp gönderebilirim kargoyla pijama falan ne lazımsa olur heralde

ÜZGÜNÜM ARKADAŞIM:çok üzgünüm:
Nam, allah razı olsun canım bende ona fenerbahceyı cok sevıyo dedı babası yarın gıdıp ne uygunsa alıcam buyuk sevap ısledın
ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN
haklisin kallisim nam ankara455 fiyuce daha kim vardi aklima gelmedi hepinizden allah bin kere razi olsun kizlar bizler ulasamiyoz sizler cok sevgi selam soyleyin bizim adimizada dualarimiz onlarala hep
AAA TATLIM BEN BUGÜN ONA ŞÖYLE SÖYLEDİM
KK GRUBUNDAKİ TÜM ARKADAŞLARIN SELAMINI GETİRDİMyerimseniben

[QUOTE=özloş06;5765988]eşimin uyuyormuş hanımlar..
az önce heber aldık..
yarın veya diğer gün gidip mizgin için vericek kanını...
nam canım yazdıkların için saol..birşeyler yapmak istiyorduk o zaman kızcağız için yapalım birşeyler bizde....
[/QUOTE]

BİRŞEY DEĞİL TATLIM
BEN KAN VEREMİYORUM HİÇ OLMAZSA BÖYLE DESTEK OLMAK İSTEDİM

bizde para yardımı edelim dedik arkadaşlar...
kendileri neye ihtiyaçları varsa onu alsınlar diye...
.

yaa bende birşeyler yapmak isterim hasta çocuklarımız için ne yapabiliriz acaba

aslında kan grubu benim gurubum enjeksiyon fobime rağmen seve seve veririm ama ankarada değilim başka bir yardımım dokunacaksa yapmak isterim

ARKADAŞLAR
BEN BABASIYLA GÖRÜŞEMEDİM MİZGİN'İN

MİZGİN İLE FAZLA KONUŞMAK İSTEMEDİM ENFEKSİYON KAPMASIN DİYE

MİZGİN HAKKINDA BİRŞEYLER YAPILMASI GEREKİYORSA KALLİSTE ARKADAŞIMIZ YÖNLENDİRECEĞİNE İNANIYORUM(YANLIŞ BİRŞEY SÖYLEMEK VEYA UYGULAMAK İSTEMİYORUM YARDIM EDELİM DERKEN SUÇLU DURUMA DÜŞMEYELİM )

GEREKLİ BİLGİYİ KALLİSTE ARKADAŞIMIZ BİZLERE İLETECEKDİRa.s.

Ben bi şeyi merak ettim.Şu anda,Eylül ün kan ihtiyacı var mı acaba?
Yarın gidecektim zaten,numarayı bırakmıştım ama başı kalabalıktır mutlaka onlarında
Gitmişken Mizgin ede uğrarım mutlaka.
Pijamayı ben götüreyim yarın,bedeni hakkında bilgisi olan var mı?Benimde aklıma terlik gelmişti.
Suçlu duruma derken ne açıdan ben onu anlayamadım a.s.

Son düzenleme:

ben de anlayamdım suçlu duruma düşmeyelimi? benim eşim askeriyede burda pazar günü çayımız war şimid bi ark ımla görüştüm mizgin için para toplayalım diye sewe sewe dedi pazar günü toplandığmızda yine söylücem biz burdan yapıcaz bişeyler para yardımı daha iyi olur diye düşünüyorum ben damlaya damlaya göl olur o kadar insanız dimi!!

senden zayıf tatlım mizgin
sen ara istersen onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…