arkadaslar cok sagolun cabalariniza allah guzel haberler almamizi devam ettirsin insallah
kallisim koca ankara kuculdu valla insan bulamiyoruz nerde bu insanlar ya
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN ŞİMDİ GİRDİM EVE
SABAH EYLÜL VE MİZGİN2İ ZİYARET ETTİM
EYLÜL BUGÜN BİRAZ KEYİFSİZDİ BAYGIN ŞEKİLDE YATIYORDU ÇOK ÜZÜLDÜM:çok üzgünüm: SERKAN' VE CEYDA'YA BİR ŞEY BELLİ ETMEDİM AMA HASTANEDEN ÇIKTIKDAN SONRA AĞLAYA AĞLAYA EVE GELDİMsenağlama
EYLÜL SON GÜNLERDE HİÇ BİRŞEY YİYEMİYOR DEDİ CEYDA(ANNESİ) ONUN YEMEKLERİ KESİNLİKLE DÜDÜKLÜDE PİŞMESİ GEREKİYORMUŞ BENDE CEYDA'YA DEDİMKİ
"DR.NE YEMESİNE İZİN VERİYORSA LÜTFEN BANA MESAJ AT MUTLAKA PİŞİRİP GETİREYİM"
CEYDA"ABLACIM SAĞOL 2-3 GÜNDÜR EYLÜL BU ŞEKİLDE MORALİM ÇOK BOZUK SU BİLE İÇSE ÇIKARTIYOR(KEMOTERAPİ SONRASI ÇOK NORMAL)"
SEKAN VE CEYDA'YA ŞÖYLE SÖYLEDİM
" LÜTFEN İNANCINIZI YİTİRMEYİN VE BU MUTSUZ, ÜZGÜN İFADEYLE EYLÜL'ÜN KARŞISINA ÇIKMAYIN, BİZLER KK OLARAK İNANIYORUZ BU GÜNLERİ BİR ANI OLARAK HATIRLAYACAKSINIZ YETERKİ İNANIN VE BOL BOL DUA EDİN:Saruboceq:
SİZLERİN İYİ ENERJİSİ ÇOCUKLARIMIZI AYAĞA KALDIRACAK"
VE SERKAN İLE MİZGİN'İN YANINA GİTTİM
MİZGİN CANIM GÖZLERİNİN İÇİ PARLIYOR BANA NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİNİ ŞAŞIRDI
MİZGİN'İN YANINDA FAZLA KALAMADIM (ENFEKSİYON KAPMASIN DİYE)(EYLÜL'Ü CAM ARKASINDAN GÖRÜYORUM)
ARKADAŞLAR MİZGİN'İN MADDİ DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL
BEN BUGÜN GİDERKEN İÇÇAMAŞIRI GÖTÜRDÜM AMA YİNE GİDECEĞİM DOĞRU DÜRÜST GİYECEĞİ PİJAMASI BİLE YOK
ÇOK UTANGANÇ BENİMLE KONUŞAMADI BİLE
BİRDAHAKİ GİDİŞİMDE ÜST BAŞ DA GÖTÜRECEĞİM(SIRF MİZGİN NASIL, KAÇ KİLO NE GİYEBİLİR GİBİLERİNDEN BAKMAK İÇİN)a.s
ÜZGÜNÜM ARKADAŞIM:çok üzgünüm:Namcım yazdıkların yine kaç gündür engellediğim gözlerimi bırakmama neden oldu, sana ne diyeyim arkadaşım ben nasıl teşekkür edeyim..fazla yazmamada gerek yok zaten bir sonraki haberlerini bekliyor olacağız diyordum ki namcım aradı uzunca konuştuk, içim karardı allah yardımcıları olsun hepsinin ve bizede imkan versinde elimzden daha çok şey gelsede şurda durup yazmak yerine kalkıp gitsem dertlerine derman olsam.......
ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUNNam, allah razı olsun canım bende ona fenerbahceyı cok sevıyo dedı babası yarın gıdıp ne uygunsa alıcam buyuk sevap ısledın
AAA TATLIM BEN BUGÜN ONA ŞÖYLE SÖYLEDİMhaklisin kallisim nam ankara455 fiyuce daha kim vardi aklima gelmedi hepinizden allah bin kere razi olsun kizlar bizler ulasamiyoz sizler cok sevgi selam soyleyin bizim adimizada dualarimiz onlarala hep
tamam arkadaşımnam arkadaşım sen şöyle bi gözlemle bakalım neye ihtiyacı war ben burdan alıp gönderebilirim kargoyla pijama falan ne lazımsa olur heralde
Ben bi şeyi merak ettim.Şu anda,Eylül ün kan ihtiyacı var mı acaba?
Yarın gidecektim zaten,numarayı bırakmıştım ama başı kalabalıktır mutlaka onlarında
Gitmişken Mizgin ede uğrarım mutlaka.
Pijamayı ben götüreyim yarın,bedeni hakkında bilgisi olan var mı?Benimde aklıma terlik gelmişti.
Suçlu duruma derken ne açıdan ben onu anlayamadım a.s.
ben bi şeyi merak ettim.şu anda,eylül ün kan ihtiyacı var mı acaba?
Yarın gidecektim zaten,numarayı bırakmıştım ama başı kalabalıktır mutlaka onlarında
gitmişken mizgin ede uğrarım mutlaka.
Pijamayı ben götüreyim yarın,bedeni hakkında bilgisi olan var mı?benimde aklıma terlik gelmişti.
Suçlu duruma derken ne açıdan ben onu anlayamadım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?