kızlar eşimle görüştüm bu durumlar sık sık oluyormuş gönüllüler gidip yardım ediyorlarmış ama hasta yakınının bizzat gidip komutanlarla birebir görüşmesi lazımmış birebir görüşenler babaya iletebilirler bu fikri belki denemişlerdir zaten ama akıllarında olsun secenekte ayrıca emniyet mensubu olark emniyet birimlerininde bu konuda çok yardımcı oldugunu söyledi
Allahın ıznıyle ben yarın sabah kan vermeye gıdıcem aracı olan kallıste arkadasımıza tesekkur ederım ufacık bı faydam olursa ne mutlu bana.
Yalnız -kızlar nolur kızmayın Ahmet beyı arayınca telefonda ne dıcemı bılmıyorum elım ayam sımdıden bırbırne gırmeye basladı nasıl moral verıcem nasıl arıcam onları uzmeden nasıl konusucam bılımıyorum-
İnşallah hep beraber arkadaşım hep beraber başaracağız buna inanmak istiyorum...daralmayın lütfen öyle güzel bir iş çıkarıyorsunuzki sonuçları hayal ettiğimizden bile güzel olacaktır eminim
namcım inan öyle düşünüyorum bende ve birde şu var birbirlerini hiç tanımayan insanlar bir telefon ve bir amaç ile bu kadar güzel bağ kurabilliyormuş, demek bazı değerlerimiz hala yaşıyormuş kaybettiğimize inandığım duyguları tekrar yaşamak hoş bir duygu, çıkacağız inşallah bu işin içinden...hepİnİzden allah razı olsun arkadaŞlar
hepİmİz tek yÜrek olduk
hepİnİzİn ÖnÜnde saygıyla eĞİlİyorum
eşimde yarın sabah gidicek arkadaşlar..
inşallah uyarda birazda olsun bir faydamız olur...
eşim aradı babamızla konuştu..canım yaaa nasılda iyi yürekli aklı başında biri..eşime siz kapatın ben arayım sizi dedi canım yaaa...olurmuuu bizim onlara faydalı olmamız lazım...
onlar burada bizim misafirimiz artık...elimizden geleni yapmalıyız...
inşallah işe yarar eşimin kanı arkadaşlar..aklım onlarda hep...
Banada hep öyle diyor ikna edene dek tartışma yaşıyoruz :) gerçekten çok düşünceliler, sürekli duacılar zaten bundan hiç şüpheniz olmasın...
Özloşum ya bir şey diyeceğim hani eşinizin kanı uygun olmasa bile Ahmet beylerinde belki borcu vardır hastaneye bunuda sorun olumu arkadaşım fayda faydadır bi düşünce eksilir adamcağızın aklından hiç olmazsa...a.s.
durum nasil arkadaslar merak ettim yarin gidenler varmi baska hastaneye
kallisim kizlarimiz nasillar bugun haber varmi
durum nasil arkadaslar merak ettim yarin gidenler varmi baska hastaneye
kallisim kizlarimiz nasillar bugun haber varmi
İstanbulda olduğum için yapabildiğim fazla birşey yok. Beyza için Ankara daki arkadaşlarıma ulaşıp haber verebilmiştim sadece...
bu topic çok güzel bir topic oldu, yalnız Ankara ile sınırlı olmasa daha güzel olur.
İstanbulda ve diğer büyük illerde; kan ve trombosit verebileceğimiz hangi hastaneler var, bilginiz var mı?
ben çevremden birkaç kişiyi organize edip bağışta bulunmak istiyorum.
gecenin surprizi harika allah onlardan da razi olsun insallah ne guzel ya gece vakti bu haber iyi geldi
allah dualarimiza kabul ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?