ACI GERÇEK
3/12/2009 / 16:44:23
Ergani ilçesinde iki aile yardıma muhtaç iken, seçim çalışmaları aralıksız sürüyor.
Ergani ilçesinde İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol ve sefalet içinde yaşayan aile siyasi partilerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.
29 mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan adayları oy toplamak için adeta birbirleri ile yarışırken, ilçemizde yardım eli bekleyen vatandaşları unutmuş gibiler. Yaşanan bu 2 dramı kimse görmemezlikten geliyor. Biri lösemi hastası, diğeri yardıma muhtaç ve çocukların geleceğini düşünen iki ailenin yaşam mücadelesi.
İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol
1 yıldan bu yana lösemi tedavisi gören Mizgin Şenol (15)’in iyileşmesi için uygun ilik Amerika’dan bulunurken küçük Mizgin’in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı. Halen Ankara’da tedavisine devam edilen Mizgin’e ilik nakli yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşlardan yardım bekleniyor.
Ergani Bekir Aral Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Mizgin Şenol (15), 1 yıldan bu yana Ankara’da lösemi tedavisi görüyor. Varını yoğunu satarak Mizgin’in tedavisi için harcayan Şenol ailesi, tedaviyi yapan hastanenin Amerika’dan uygun ilik bulmasıyla yeniden umutlandı. İlik nakli için yapılacak ameliyat için gereken para miktarı 85 Bin TL, aileyi tekrar umutsuzluğa soktu. Ameliyat için gerekli parayı bulmak için yetkili mercilere yapılan başvurular sonrasında gerekli paranın toplanması için Valilik izniyle banka hesabı açılarak yardım kampanyası başlatıldı.
İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ
Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001
İrtibat Telefonları: 0532 796 44 75 – 0507 246 21 74
haber kaynagı:
[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...