afferin kiz kizdim falan ta cikiyodum ki bir daha ugramak istedim bir gelisme varmi diye bu haber i okudum hadi hayirlisi insallah ya aslinda boyle kalabalik yerlere bildirmek gerekiyo cok sevindim :dance::sm_cool:arkadaşlar güzel bi haber sizlere beni çok mutlu etti ben başka bi sitede duyurdum eylülü ordan bna haber geldi ankara dan:) bi bayan abisi ve babası kan werebilirmiş ayrıca büyük bi şirkette çalışıyolarmış orda da duyurcaklarmış yaşasınnn :))) diyorum şu diuyarlı insanlara yaa ben numaralarnı werdim ceyda hanımla eşinin numaralarını werdim ben de arıcak kendilerini
fiyucem sen gönlünden geçeni götür canım, hediyenin iyisi kötüsü olurmu onlar öyle insanlarki düşündüğünüz yeter diyorlar..
ufo arkadaşımda güzel haber vermiş teşekkür ediyoruz inşallah devamı gelir...
az önce nam arkadaşım aradı hastanedeydmiş, önce Eylül'ü ziyaret etmiş sonrada Ahmet beylerin yanına geçecekti şimdi ben bu arkadaşıma ne diyeyimki nasıl dua edeyim, allah sağlığından ayırmasın arkadaşım seni..
dışarıdaydım eve henüz geldim, burayla beraber mail boxımı açtım 2 kişi var Eylül'e normal kan verebileceğini yazmış şimdi cevap vereceğim bir beyefendide eşi haftaya ameliyat olacağı için ona kan gerekiyor veremem ama hasta şehir dışından yazmıştınız ailesinin kalacak yer problemi varsa onu ayarlıyayım belediyeden demiş, şimdi ben bu insanlara ne diyeyim nasıl teşekkür edeyim.. gidip uzunca bir mail döşeyeyim ardındanda telefonda görüşürüz..
fiyucem şimdi sen bu telefonu verdinya istenen nedir bana açıklarmısın şekerciğim... bugün algılama sinyallerimde problem var ciddi anlayamadım o bayanı arayıp ne yapacağız arada irtibatmı sağlayacağız?
tamam canım abladım şimdi... bizim grupta bir ablamız var almanyada ona rica edeyim bizi bilgilendirsin belkide görüşmeyide kabul eder.. ben durumdan haberdar ederim... şimdi hemen Ahmet bey için kalacak yer ayarlayabileceğini söyleyen beyle irtibata geçeyim..valla ablacım bu noyu veren facebooktan Nazan Özyakup diye bi bayan...almanyada yasıyormus...bbu verdigi bilgiler almanyada kurulan uluslar arası bi kurulus.
ACI GERÇEK
3/12/2009 / 16:44:23
Ergani ilçesinde iki aile yardıma muhtaç iken, seçim çalışmaları aralıksız sürüyor.
Ergani ilçesinde İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol ve sefalet içinde yaşayan aile siyasi partilerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.
29 mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan adayları oy toplamak için adeta birbirleri ile yarışırken, ilçemizde yardım eli bekleyen vatandaşları unutmuş gibiler. Yaşanan bu 2 dramı kimse görmemezlikten geliyor. Biri lösemi hastası, diğeri yardıma muhtaç ve çocukların geleceğini düşünen iki ailenin yaşam mücadelesi.
İlik nakli bekleyen 15 yaşındaki Mizgin Şenol
1 yıldan bu yana lösemi tedavisi gören Mizgin Şenol (15)’in iyileşmesi için uygun ilik Amerika’dan bulunurken küçük Mizgin’in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı. Halen Ankara’da tedavisine devam edilen Mizgin’e ilik nakli yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşlardan yardım bekleniyor.
Ergani Bekir Aral Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Mizgin Şenol (15), 1 yıldan bu yana Ankara’da lösemi tedavisi görüyor. Varını yoğunu satarak Mizgin’in tedavisi için harcayan Şenol ailesi, tedaviyi yapan hastanenin Amerika’dan uygun ilik bulmasıyla yeniden umutlandı. İlik nakli için yapılacak ameliyat için gereken para miktarı 85 Bin TL, aileyi tekrar umutsuzluğa soktu. Ameliyat için gerekli parayı bulmak için yetkili mercilere yapılan başvurular sonrasında gerekli paranın toplanması için Valilik izniyle banka hesabı açılarak yardım kampanyası başlatıldı.
İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ
Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001
İrtibat Telefonları: 0532 796 44 75 – 0507 246 21 74
haber kaynagı:
[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...
arkadaşlarımm benden size güzel haberler ankara da yaşayan bikaç kişiyle bağlantı kurudum eşi askeriyede olanlar war orda da duyurcaklar ayrıca ankara da bi bayanın abisi ve babsı werbilirmiş eşi de büyük bi şirketteymiş orda da çalışmlar başladı:) ceyda hanımı aramış görüşmüş kendisi iyi haberleri alınca paylaşırım çok mutlyumm:teytey:
canım çok ama çok sağol gel alnından bir öpeyim seni Şeniz
Ceyda hanım Serkan beyin yanısıra Ahmet bey içinde yardım iste arkadaşım onunda çok fazla ihtiyacı var, ilk mesajda tüm telefon isim bilgileri mevcut....
canım keşke senin gibi bir şey yapamıyorum diyip aynı derecede uğraşan olsa bu iş bitti diyebiliriz inanki...Ben görüştüm Ahmet bey ile..kaç kişi oldugu ve ne periyotta kalacaklarını sordular.çünkü bi gece gelmeyenin mecbur çıkışını vermek zorunda olan yerler varmış.Ahmet Beyinde bana söyledigi:Erkek kardeşim ile buradayız ve dönüşümlü kalıyoruz.SSK lıyım.Kalacak yerleri de yokmuş.Hani bir umut ya işte benimkiside...Masa başı çalışanı olarak telefonda görüşmek dışında pek bir şey yapamıyorum.
slm dun ben bızım mezunlar dernegıne yazmıstım 20000 kısıye maıl gıdıyo bugun o maılı herkese yollamıslar oh cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?