"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

allahim yaa bu nasil is kime kizayim kime sitem edeyim bilmiyorum bu cocugun ve bu babanin caresiz oldugunu goren bircok insanin olduguna eminim ki biz buralaradan bile duyduk hicmi kimsenin kili kipirdamaz anlayamiyorum aksam esimlen bunu konustuk nasil olurda yardim edebilirizankaraya ucak bileti bile baktik ama olmuyo olmuyo olmuyo yetismiyo
fiyuce canim allah senden bin kere razi olsun keske sendeki bu yurekten birazda oy pesinde kosan insanlardada olsaydi soylenecek cok sey varda kimse duymayacagi icin bosuna yazmayim
kallisim canim insallah bir iki kisi cikar da gitme firsatin olur canim yaaa allah size guc kuvvet versin insallah bu cabalarinizin sonucu guzel olur

arkadaşlar güzel bi haber sizlere beni çok mutlu etti ben başka bi sitede duyurdum eylülü ordan bna haber geldi ankara dan:) bi bayan abisi ve babası kan werebilirmiş ayrıca büyük bi şirkette çalışıyolarmış orda da duyurcaklarmış yaşasınnn :))) diyorum şu diuyarlı insanlara yaa ben numaralarnı werdim ceyda hanımla eşinin numaralarını werdim ben de arıcak kendilerini

afferin kiz kizdim falan ta cikiyodum ki bir daha ugramak istedim bir gelisme varmi diye bu haber i okudum hadi hayirlisi insallah ya aslinda boyle kalabalik yerlere bildirmek gerekiyo cok sevindim :dance::sm_cool:

DKMS zentrale tübingen....Bayan bilsen yaldizli tel....07071 943168
yada fax 07071 943111333

dünkü bayan yolladı bunu... dkms uluslar arası ilikler kan bagısıyla falan ilgilenen bi kuruluşmus...
telefon edin almanca konussalar dahi bilsen yıldızlı deyin tlfnu ona uzatırlar onunla gorusursunuz dedi...
yalnız benm ev telefonu sıfıra kapalı...cep de yurtdisina kapalı malum ogrenci hattı...napcamı bilemedim....

ya bide simdi aksam ben hastaneye ugrayacagım arkdsımla.... eylüle 2dergi almıstım icinde 2cd var bi lafonten masalları cdsi bir de nasrettin hoca fıkraları cdsi...cizgifilm cok gitti diye degisiklik olsun istedim...
mizgine de benim baya yogun bi roman arşivim var... onun yasına uygun görünen bi iki roman var elimde... v.c. andrews in 4romanı..
kitap okumayı seviyomudur acaba...aklıma baska bişey gelmedi..kardesim erkek oda onun yaslarında o severdi kitapları dergileri.. ama okudugum kitaplar kutuphanemden yani yeni değil... ne diyosunuz götürsem hoşuna gider mi sizce?

fiyucem sen gönlünden geçeni götür canım, hediyenin iyisi kötüsü olurmu onlar öyle insanlarki düşündüğünüz yeter diyorlar..

ufo arkadaşımda güzel haber vermiş teşekkür ediyoruz inşallah devamı gelir...

az önce nam arkadaşım aradı hastanedeydmiş, önce Eylül'ü ziyaret etmiş sonrada Ahmet beylerin yanına geçecekti şimdi ben bu arkadaşıma ne diyeyimki nasıl dua edeyim, allah sağlığından ayırmasın arkadaşım seni..

dışarıdaydım eve henüz geldim, burayla beraber mail boxımı açtım 2 kişi var Eylül'e normal kan verebileceğini yazmış şimdi cevap vereceğim bir beyefendide eşi haftaya ameliyat olacağı için ona kan gerekiyor veremem ama hasta şehir dışından yazmıştınız ailesinin kalacak yer problemi varsa onu ayarlıyayım belediyeden demiş, şimdi ben bu insanlara ne diyeyim nasıl teşekkür edeyim.. gidip uzunca bir mail döşeyeyim ardındanda telefonda görüşürüz..

fiyucem şimdi sen bu telefonu verdinya istenen nedir bana açıklarmısın şekerciğim... bugün algılama sinyallerimde problem var ciddi anlayamadım o bayanı arayıp ne yapacağız arada irtibatmı sağlayacağız?

offfffffff rabbim acil sifasini versin
ben önceki konuyu görmemistim
allah ailesine sabirlar versin
kimsenin yavrusu ölmesin

valla ablacım bu noyu veren facebooktan Nazan Özyakup diye bi bayan...almanyada yasıyormus...bbu verdigi bilgiler almanyada kurulan uluslar arası bi kurulus...ilik nakli kan bagısı maddi yardım vs herseye bakıyorlarmıs... verdigi isim ve no olan bayan da orda çalışan bi türkmüş..
dedi ki siz arayın o bayanı isteyin durumu anlatın o size yardımcı olmaya calısır...eger halledemezseniz ben ulasmaya calısırım...
bende bunu dedi diye netten birz baktım baya ciddi bi kuruluş
DKMS Deutsche Knochenmarkspenderdatei gemeinntzige Gesellschaft mbH (Leukmie, Stammzellen, Spende, Blutkrebs, Nabelschnurblut, Knochenmarktransplantation, Stammzelltransplantation, Typisierung)
buraya gir ablacım bi incele istersen... tr bayragı var sag ustte tıklayınca tr acıklamalar cıkıyor...benm de bildigim bukadar

valla ablacım bu noyu veren facebooktan Nazan Özyakup diye bi bayan...almanyada yasıyormus...bbu verdigi bilgiler almanyada kurulan uluslar arası bi kurulus.
tamam canım abladım şimdi... bizim grupta bir ablamız var almanyada ona rica edeyim bizi bilgilendirsin belkide görüşmeyide kabul eder.. ben durumdan haberdar ederim... şimdi hemen Ahmet bey için kalacak yer ayarlayabileceğini söyleyen beyle irtibata geçeyim..

kadınlarkulübü Ankara grubu arkadaşlarımız.... Aranızda kendisi veya eşi;

1-hastane çalışanı
2-kalabalık daire çalışanı
3- fabrika çalışanı
4-polis
5-asker

Arkadaşlar vallahi hiçmi yok bu tür yerlerde çalışanınız kimseden ses çıkmıyor 4 kişimi var Ankara'da bu foruma üye olan?

İnanın eşleriniz daha duyarlı olacaklardır bu konuya lütfen eşinizden eşinizin iş yerinden yardım istemekten çekinmeyin şu işi bir duyurun yalvarıyorum....Bir ses çıkarın ....

arkadaşlarımm benden size güzel haberler ankara da yaşayan bikaç kişiyle bağlantı kurudum eşi askeriyede olanlar war orda da duyurcaklar ayrıca ankara da bi bayanın abisi ve babsı werbilirmiş eşi de büyük bi şirketteymiş orda da çalışmlar başladı:) ceyda hanımı aramış görüşmüş kendisi iyi haberleri alınca paylaşırım çok mutlyumm:teytey:

fiyuce şunu bi öğren canım bakalım ya farklı illerden bağışı inşallah oluyodur haberini bekliyorum

canım çok ama çok sağol gel alnından bir öpeyim seni Şeniz

Ceyda hanım Serkan beyin yanısıra Ahmet bey içinde yardım iste arkadaşım onunda çok fazla ihtiyacı var, ilk mesajda tüm telefon isim bilgileri mevcut....

şimdi...
sağlık sigortaları var mı onu ögrenicem
farklı sehirlerden kan bankasına bağışta bulununca borcları siliniyormu onu ogrenicem
bu banka hesap numarası hala aktif mi yardım toplanıyor mu hala onu ogrenicem
bunlar ahmet beyin kızı için..
eylül icin sorcagınız bisi var mı 15-20dkya cıkıcam evden...
bişi olursa kalliste ablama söyleyiverin o bana haber verir...ders cıkısı hastanede olucam çünkü...
ben hazırlanıyım yoksa derse gec kalıcam görüşürüz....

allahım ben üzüntüden saflaştım heralde en yakınıma bakmayı düşünemedim bile 2. kat arkadaşım ankaralı akşam onla görüşçem ayrıca eniştemin ablası ankara da yaşıyo wergi dairesinde çalışıyo eşi de astsbay şimdi de eniştemle görüşçem iyiye gidiyo kızlar hadi inşallah bişeyler yapabilirim

Şimdi bi toparlayım..
Ahmet beyi ve kardeşini bir misafirhaneye yerleştirmeye çalışıyorum.
Varlık Mahallesi Şevkatevinden bir bayan arkadaş ile görüştüm.Bugün için doluyuz dedi ama yarın ne olur bilemem dedi.Yer açılır açılmaz size ulaşırım dedi.
ALtındağ Belediyesinden bir bey'e cep numaramı verdim.Ondan da haber bekliyorum.
Hamamönündeki misafirhane sadece yeşilkartlıları kabul ediyormuş.(Ahmet beylerin ki SSK)
Dışkapı konukevi ise şuan için dolu...
Deniz Feneri ile görüştüm akşam mesaisindeki arkadaslar için tekrar aranacak.(normalde sağlık güvencesi olmayanlara bakıyorlarmış)
Şimdilik yapabildiğim bu kadar arkadaşlar..

ahmet bey e pek dikkat etmemiştm ben şimdi bi bakayım eylülü ve 3.5 yaşını duyunca aklım başımdan gitti tabiki söylerim onu da

balım Ahmey beyin yanında kardeşidemi var erkekmi bayanmı yani bende mail attım yer için cevap bekliyorumda .. bilmiyordum kardeşini..

Ben görüştüm Ahmet bey ile..kaç kişi oldugu ve ne periyotta kalacaklarını sordular.çünkü bi gece gelmeyenin mecbur çıkışını vermek zorunda olan yerler varmış.Ahmet Beyinde bana söyledigi:Erkek kardeşim ile buradayız ve dönüşümlü kalıyoruz.SSK lıyım.Kalacak yerleri de yokmuş.Hani bir umut ya işte benimkiside...Masa başı çalışanı olarak telefonda görüşmek dışında pek bir şey yapamıyorum.

slm dun ben bızım mezunlar dernegıne yazmıstım 20000 kısıye maıl gıdıyo bugun o maılı herkese yollamıslar oh cok sukur

canım keşke senin gibi bir şey yapamıyorum diyip aynı derecede uğraşan olsa bu iş bitti diyebiliriz inanki...

slm dun ben bızım mezunlar dernegıne yazmıstım 20000 kısıye maıl gıdıyo bugun o maılı herkese yollamıslar oh cok sukur

Bu güne kızgın ve kırgın başlamıştım ama sayenizde tüm umudum neşem yerine geliyor arkadaşlar sağolun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…