çok teşekkürler temennilerin için... inşallah güzel şeyler duyarım doktordan... öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum... artık kaldıracak gücüm kalmadı çünkü... inan randevuyu aldığımızdan beri tansiyonum düşüyor sürekli... aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıp pozitif olmaya çalışıyorum ama işte yine de bilinçaltından birşeyler sürekli çıkıp duruyor maalesef....
aşı olduk bakalım nasıl geçicek şimdi iyi
En iyisi izin almayım bir şey olursa ev yakın 15 20 dakikada evdeyim. Ararlar ben o 15,20 dakikalık yolu uçarak 5 dakikada giderim.zaten daha yeni doğum izninden döndük.. Göze batmayalım
şimdiye kadarki tüm aşıları için eşim izin aldı hep ikimiz götürdük .. özellikle zatüre aşısında çok ağladı zor sakinleştirdim .
bence yarım saat izin al senin kokunu duymadan daha zor sakinleşmesi .. tabii sen daha iyi bilirsin cnm..
Bak gene kafam karıştı. Yok benim içim rahat etmicek ben en iyisi izin alayım... Bide ağlarsa yavrum Ay kıyamam ben ona..
bizimkindede o gün akşam mızıldandı çok uyandı o gece ertesi gün iidi meralcim seninde ii hbrlerini bekliyoruz cnm...
Bak gene kafam karıştı. Yok benim içim rahat etmicek ben en iyisi izin alayım... Bide ağlarsa yavrum Ay kıyamam ben ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?