- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
aslında üzülmüyorum ama ne bilim benimki birz inatcı mama yemiyor memede yetmiyor
Doktorumuz mamaya başla dedi ama bizimki ek gıdaları almıyor sevmiyor bizim yediğimiz çorbalardan pilavda ve salçalı yemeklerden istiyor bende korkuyorum onları vermeye valla ne bilim onuniçin yaptığım sebze çorbalarını muhallebileri yemiyor şaşırdım ne yapacağımı
sağolun kızlar bende takmamaya çalışıyorum ee napalım artık sağlıklı olsunda oğluşum
ezgibo bende senin gibiyim kızım sadece
emmek istiyo.mama içmiyo.meyve falan azda olsa tadına bakıyo
ama çok değil sebze çorbasındanda az daolsa yiyo ama
minnacık bizimde 1hafta sonra kontolümüz var ve pek kilo aldıgını sanmıyorum
aslında 1 hafta öncesine kadar böle değildi ama
ne olduysa son günlerde pek bişey yemek istemiyo..
onunla birlikte oturup bende ağlıyorum..
kızlar dün doktora gittik daha doğrusu sağlık ocağına aşına gittik kilosunu ölçtüler oğluşum hiç kilo almamış yine 7400 biraz moralim bozuldu oradaki kız ek gıdalara alışınca alır kilo dedi..........
ezgibo hiç sıkma canını... benim kızım 6 ayını dolduralı 1 haftayı geçti kilosu daha 7000 gr bile olmamış... tam 6912 gr. ek gıdaya geçeli 1,5 hafta kadar oldu. inşallah bundan sonra alır. doktor normalin 300 gr kadar altında olduğunu söyledi. ama sağlığı yerinde olduktan sonra benim için gerisi boş... bi dahaki cumartesiye de kalp kontrolü var yine.. o da iyi çıkarsa daha ne isterim...
meral canım bende seni merak ediyordum nasıl oldu kuzun iye kiloya takıkmas seninki çok şeyler gördü olacak okadar..inşallah kontrolde iyi geçerr canımm...segiler..
aşı olduk bakalım nasıl geçicek şimdi iyi
çok teşekkürler temennilerin için... inşallah güzel şeyler duyarım doktordan... öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum... artık kaldıracak gücüm kalmadı çünkü... inan randevuyu aldığımızdan beri tansiyonum düşüyor sürekli... aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıp pozitif olmaya çalışıyorum ama işte yine de bilinçaltından birşeyler sürekli çıkıp duruyor maalesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?