• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bugun aşı ile beraber ölçümlerimiz de yapıldı.
isim ata
d. tarihi: 06-07-08
d. ölçüleri: 3230 gr - 51 cm
6. ay ölçüleri: 9200 gr - 73 cm

zor walla arzucum bizimkide hastalandıktan sonra az yer oldu eski yemelerini çok özlüyorumm wallahii herşeyi yerdi bebeğimm şimdi çok az yiyorr napalım sağlık olsun....

aminnn sağlıklı olsunlarrr hasta olmasından çok korkuyorum artıkkk allah onun hastalığını bana versin....zaten bizimki kilo tutmuoki anam yerinde durmuo çocuk yürüyünce yandım walla şimdiden böle yürüyünce düşünemiyorummm:)))

kloooat0.png

Rica ederim ne demek[/QUOTE

cnm biz 5 aylığız bide boyu yazmayı unutmuşum 70 cm cnm düzeltebilirsen sevinirim saol]

biz de bugün 6 ay aşılarımızı olduk teyzeleri
boy 72 cm kilo 9 kg
doğum kilosu 3 kg boy 50 cm di

bizimkilerde sizinkiler kadar olacakmı acaba:1hug: Gram hesabı yapıyoruz henüz bizkaydirigubbakcemile3

Sağlıkla büyütün bebişlerinizi:nazar:

demetcim bizde senin gibi konuşuyorduk öle olurmuki diyee merak etme sanada aynen benimkide seninki kadar olurmuki diyen çok olacak tadını çıkarr şimdiki zamanınb haftalar hiç birşeye değişilmiyorr...mis gibi kokla bebeğini öp yanında yat yüzüne bak bol bol.... çok özleyeceksin ilk günlerini bebeğninin..çünkü çok çabuk bebeklikten çıkıp çocuk oluyorlarr...ilk günler çok güzell emin oll..

Son düzenleme:
ben de teknolog a katılıyorum. hamilelik dahil hepsi ayrı güzel!! hamileyken yavrucuğumun neye benzediğini merak ederdim. şimdi o zamanlardaki kıpırtılarını özlüyorum :) tabi gelişimlerinin sonraki aşamalarını merak etmeye devam ;) hergüne farklı sürprizlerle uyanıyoruz. gerçi biz bu aralar geceleri zor-az uyuyoruz ama neyse :))

Son düzenleme:
a.s sağol canım. ikinci fırsatım olursa onu doya doya yaşamaya kararlıyım. oğlumda işten ötürü çok gergin günler geçirmiştim. çocuğum asabi olacak diye ciddi endişe duyuyorum.
her anın kıymetini bilmek lazım sengözlerimebaksanab

bugün sağlık ocağına gittik 4 tane aşı oldu kuzum 3 tane iğne bitane ağızdan damla verdiler hepatit pnömokok ve karma aşı ağızdan olanda çocuk felci inş huzursuzluğu olmaz fazla ağlamadı kuzum kilosu 7300 çıktı 7100 yazdılar boyuda 70 cm olmuş 5 cm uzamış kuzum hasta olduğu için fazla kilo almamış bu ay boya gitmiş....

canı içinde olsun canım boşver kiloyu bak bana:)))
bu arada deniz egeyi rüyamda gördüm ama kocaman 7,8 yaşlarında seni soruyorum sen zinedilanın oglusun demi diyorum evet diyo eşime gösteriyom kk dan bi arkadaşın oglu diye:)))

Back