Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
zinedila maşallah oğluna boyda maşallahh kuzununn..gece dikkat et bakalım ateşi çıkacakmı..

lem arzu biz bugünlerden görmiyozz koca çocuğumu gördün rüyanda maşallahh..

geçmiş olsun zinedila.. umarım ateşlenmez. bizde 5 aşı olmuştuk ateş yapmamıştı.

oglanin kocaman resmi var cizelge yerinde :)) girmese sasardim :)) devamli gözümüzün önünde maymun :roflol:

bugünde barışın aşısı vardı hepatiti yaptılar cumda pnömokok ve karma var
kızlar burası aile hekimliğine geçti hiçte iyi olmadı yaa sabah gittik öğleden sonraya anca aşı olup çıktık önceden 5dakikada işlem tamamdı şimdi ooo bekle babam bekle içeri giren hasta birgün sonra çıkıyo neyse....
adı eren barış
doğum kilosu 3300 boyu 50cm
son kontrolde yani 6 aylıkken boyu 68cm kilosu 8800

burda da aile hekimliği var. açıkcası biz memnunuz! rahat oluyor. herkesin doktoru belli! sizin de düzene girince rahat edersiniz. maşallah oğluşuna!

saolun kızlar ateşi 37-5 geçmedi biraz huysuzlandı gece uyumadısürekli uyandı sanırım ağrı falan yaptı bacağı ewet boyumuz ii uzamışş napalımm kilo fazla almamış ama hastadı ondan kuzum(

oglanin kocaman resmi var cizelge yerinde :)) girmese sasardim :)) devamli gözümüzün önünde maymun :roflol:

ewet hilmiyecimm kocaman resmi war oğluşumunnn:lepi: hayır olsun arzucumm inşş 7 8 yaşlarındada olur kuzularımız sağlıkla büyüsünler inşallahhh....

günaydın kızlar nehirim cok hasta oldu,kuru öksürükle başladı bir sürü iğne yedi hastanede hava verdiler,şurup reddediyordu.şuan biraz daha iyi ama şimdide yemek yemiyor,çıldırcam.kaşığı ağzına götürdükçe kafasını çevirip eliyle itiyor.acaba şurupmu zannediyor.off cok üzülüyorum bütün gün aç kalsa açım diye ağlamıyo bile.cok zor :sm_confused:

baharatlı bizde büyük oğlanla hastayız canım salgın varmışş küçüğe sizden geçen hastalık zatüre yapar demiş doktor eşime bende şimdi onun düşüncesindeyimm..iyileşince yiyecektir üzülme hasta olduğu için yemiuordur benim midem bile almıyorr o bebek daha geçmiş olsun canımm...

teknologcum inş.düzelir bilmiyorum ama huyu değişir derlerdide gerçekten öyle oluyomuş. sizede geçmiş olsun canım

[ı]öle derler canım çocuğumun hasta olmasına yanmamda huyunun değişdiğine yanarım denir hastalandıklarında..[/ı]

kızlar dün doktora gittik daha doğrusu sağlık ocağına aşına gittik kilosunu ölçtüler oğluşum hiç kilo almamış yine 7400 biraz moralim bozuldu oradaki kız ek gıdalara alışınca alır kilo dedi..........

maşallah azgibocumm üüzlme cnm sağlıkları yerinde olsun alırlar kilo ewet askitocum bugün daha ii kuzum allaha şükür:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…