• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar bu arada biz anne sütüne devam, doktor ek gıda vermedi.. Şubattın 22 sinde tekrar gidecek. O zaman 7 ay bitmiş olacak.. Yani ilk 7 ay sadece anne sütü alacak ege. Sütümün yeterli olduğunu söyledi doktor.. Kilosu normal üstü çünkü.. Sağmaya devam.. Kollarım koptu sağmaktan artık...

afferim ksılar hepiniiz eklemişsiniz..bıdışım..binbirkere maşallah bebişine...rekorlar koşuyorr...sağlıcakla büyüsünn..

cnm bizimde 5 aylık kontrolümüzde boy 65 kilo 7000 bakalım bu ay ne kadar oldu ama hastalandığından dolayı pek alamadı yavrum belkide hiç almamıştır daha çok verdi:(((şuan 15 inde 6 aylık olucak...

doğum tarihi 15 temmuz 2008 doğum kilos 3500 boy 50 cm...

ay adıda ege unutmuşum hep yazmayı ayrı ayrı oldu kusura bakmayın artıkın...

hatice kübra
31.07.2008
doğum kilosu 2800gr
doğum boyu 50cm
şimdi 7.350gr
boyu 66cm
5ay 1 hafta 5 günlük

biside ekleyiiiiin

batuhan
28.06.2008
3340 gr
50cm
son kontrolü 6 aylıkken yapıldı:7410 gr-66.5 cm

arzu naptın kıs bugün uyudun heralde baksana çok geç girdin meraklandım ??nassın iyisinya??

ELA
21.07.2008
kilosu 3500 boy 52 cm dogdu
son kontrolünde 5 aylıktı 6200 boy 67
ay sonuda kilo kontrolu var o zaman şimdiki kilosunu yazarım vayyyy be benim kız rekor kırıyor manken olcak manken

ya ya canım ne uyuması 9:45'de kaan kalktı tamda elayı emziriyordum kahvaltı yaptı meyve falan yedirdim biraz işim vardı o yüzden geç girdim ama gözlerim agrıyor ya dün ela uyumadı 2 gün yemek yiyemedim ya heralde süt yetmedi sürekli kalktı

bencede süt işi kötü olmuş...muhallebi al eve biryerde dursun öle olduğunu düşündüğünde mama varr..yada devam sütü gibi bişey bulundurr...bu arada aptamilin devam sütüne baktım one lan bi dünya para sütünüzün kıymetini bilin valla ateş pahası...

canımcım mamamız var aptamille sma aynı benimki sma bide kaşık mamamız var dün denedim yediremedim bizim zilli yemiyor o kötü

tühhyaa valla işin zorr allah yardımcın olsun arzucum...valla bu kızlar neden böle mızmızlar hiç bilemiyorumm.

Kızlar iş yerinde resmi az var.. Küçükken olanlar var. Evde internet yok.. Taşındığımız için kapattık. Daha açtırmadık.. Bir cumatesi getirip yüklücem inşallah...

kızlar bizide listeye eklerseniz
ece naz doğum kilosu 3680 gr boy 53
tam 6 aylıkken 8200 gr 68 cm di.

Back