Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bizde cuma günü tekrar doktora gittik oğluşum hafif hırlıyordu korktum acaba göğsündenmi geliyor diye ama allaha şükür sadece burnu tıkalıymış burun damlası verdi bebişim 7350 gram olmuş

Canımcım maşallah bebişine.Bak kilo almıyor demiştin almış işte inşallah daha çok alır tosuncuk.

bende okudum canım hatta görmüşsündür kaç çocugun var diye sordum ama cevap gelmedi ilk çocuguysa senden iyimi bilcek senin üç tane.kaanda ögülcüyor kusuyor diye ben vermedim zamanında şimdi meyve bile yemiyor ısırarak hala eziyorum rendeliyorum zaten sebzenin s sine baskmıyor anca robottan geçirecem öyle yiyor sen haklısın bacım aynısı benim oglandada var

Bencede canım senelerin tecrübesi var.bugün tahıllı ek gıda muzlu olandan denedim yemedi benim sıpa sinir oldum yarın yine denicem bakalım ne yapacak.

kızlar daha çok küçükler ama arada pütürler bırakın yerken arada pütürlerindende verin bizimki sadece emdi şimdiye kadar çok az elma ve mandalina verdim ben ..iki gündür muz elma vee mandalinayı karıştırıp veriyorum..biraz pütürde olsa kusacak gibi oluyorr hiç aldırmıyorum yuyut-yor yinedee..yavaş yavaş alışacakk...ilerde çok zor oluyorr...arzucumda sölemiş maaleseff...dilerive yutkunma reflexleri gelişmiyorr..görümcemin oğluda ölee..şimdi bir saat lokmayı ağzında dolandırıyorr..yediği yemek sayısı 5 parmağın sayısını geçmiyorr...şimdi bir yemeğe daha alışmış çok seviniyorlar yoğurtlu çorbaa..ve ilkokul 1.sınıfa gidiyorr..allah yardımcımız olsunn..

canım çok sıkıldı ya komşumdaydım bi tanıdıgının bebeginden bahsetti 4,5 aylıkmış 8 kg benim kızım 5 aylık 6500 kg canım sıkıldı ama belli etmedim ne yapsamki ek gıdada almıyor veriyorum geri o bana veriyor çıkarıyor bide tırışıyor ne yapcam bilmiyorum

daha öncede söledim ama sen devam et can sıkmaya..bana ver kızz ben emziriyimm..benim sütüm yarıyomuş öle diyolarr..kg alınca sana getiririm..sana doğukanı verimm...hem dinlenirsindee...yada vermim..sen dinlen birazz..sonra dinlenince alırsın eloşuu...

veriyim kız valla olur işime gelir:))canımı sıkmıyordumda komşum elanın kilosunu duyunca şok oldu sanki 4 kilo gibi

o tanidiklarin tonbis bebekleri anlata anlata bitirememeli adettir
herkesin vardir oyle bir bas belasiklava:

bana da cok soylediler..
ama doktor bu sefer yasitlarindan 500 gr fazla deyince kimse agzini acamiyor
bosverr arkadasim muhim olan saglik Şeniz

canım benim o da çok fazla sen canını sıkma senin kızın çıtıpıtı bi kız olacak benim görümcemin kzıda öyleydi minnacık çıtı pıtı hem daha şeker oluyor çıtıpıtı bebek sağlığı yerindeyse çok takma kafana bence ............

boşver arzucum banada diyorlar bazen bi bebek göremüşler nasıl tombişmiş egeden daha büyük duruomuş falan filan dedi geçnlerde bi ark.bende her bebeğin yapısı farklı dedim gerçektende öle napayım yiyo çocuğum hadi sadece süt içerkenm dedim sütüm yaramadı ama alakası yokmuş çok güzel yiyor gene aynı çok hareketli olduğu için almıomuş sen bakma başkasına ara ara benimde cnmı sıkıyolar ama takmamaya çalışıyorum kafaya hem zaten az deil ki klosu normal sınırlar içinde ille şişmanmı olması gerekio hem zaten ben istemiyorum öle çok şişman olmasını hareketleri kısıttlanıo popolarını kaldıramıyorlar :)zayıf olsun sağlıklı olsun....

Boşver canım takma kafana bende iki gün önce doktora gittim kilo vermişti paşa üstüne alacağına 6900 inmiş.birde benimki erkek olacak.hadi sebibki kız.ama o gün üzülmüştüm şimdi hiç üzülmüyorum alaha şükür sağlığı yerinde ali ayağı düz aklı bütün ya önemli olan o gelecekte alırlar kilo hem.bak biz şimdi kiloları nasıl vereceğiz diye düşünüyoruz böyle giderse işte bizim gibi ilerde kilo problemi olmaz prensesinin.:))

ayyyy kızlar çok sagolun nasıl hoşuma gitti msjları görünce:)))yarın doktora gidiyoruz ela biraz rahatsız doktor teyzemiz ne dicek bakalım

kusuyor canım ya yeni dogdugundada yapıyordu sarı kusuyordu idrar yolunda enfeksiyon çıktı igne verdiler şimdide öyle sarı kusmalara başladı bende korkuyorum gene aynısı oldu diye kiii var bişey kusmayan bebek birden bire kusmaya başladı artı emmiyor

yoktur canım bir şey.iyi düşünki iyi olsun belki dişlerinden yapıyordur.ama yarın doktordan geldikten sonra bize haber vermeyi unutma olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…