• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar dün gittik doktora.
oğluşum 7410 gr olmuş(740gr almış.bu bizim için büyük bir başarı )
boy:66.5 cm

geceleri öksürüyor bazen onun için şurup verdi.
kafasındaki konaklar hala geçmedi,ona losyon verdi.
ve yaklaşık 1 hafta önce tam kuyruk sokumunun olduğu yerde ve kasıklarında küçük küçük beyaz (isilik kırmızı olur ya aynı onun gibi fakat beyaz) bişeyler çıkmıştı.çok önemsememiştim ama dün arttı biraz.mantar olabilir dedi.onun içinde pomad verdi.inşallah geçer...
2de çorba tarifi verdi.artık başlayın çorbalara dedi.bende içimden dedim,zaten başlamıştık diye :)

arzu geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
burcu hoşgeldim canımm..niye girmiyon hiç kısss..ala ala oğlum maşllah iyi kilo almışş..Batuhanım iyi bak annesi.nasıl iyi demii..çok hastalandı yavrucak..yaz gelsedee çocuklar bir serpilsee...korkuyoz her an hastalanacaklar diyee..

geçmiş olsun arzucum inş bieşeyi yoktur elanın
ayerbacım ne güzel bak kilo almış kuzun maşallah ona...

saoll teknlogcum seninde yeni yılın kutlu olsunn ve bütün temmuz annelerininn

evettt tüm temmiz annelerinin yeni yılını kutluyorum allah sağlık mutluluk huzur ve para getirsin inşallahh

gecmis olsun ela cima.....ayerbe bebisine masallah iyi kilo almis...

yusufum da dunden beri oksuruyor cok,,haftasonu 2 gun disardaydik,burda da hava sifirin altindaydi...bugun iyi bir bakima sokucaz babamizla...surup,fitil,gogus ve sirti icin krem..yarina biseyi kalmaz insallah....

geçmiş olsun kreftcim havalar çok soğuk gerçekten orda dahada soğukturr inşallah yarına birşeyi kalmaz yusfunun....

tüm bebişlere geçmiş olsun, gecen yıl kendi hastalıklarımızı konusuyoduk şimdi bebişlere geldi sıra maalesef:(((
zeynep de çok kötü öksürüyor,
Rabbim onları korusun...

sagolun kızlar idrar aldı perşembe belli olcak sonuç o zaman söylerim.bu arada kızlar sizin bebişlerede geçmiş olsun

Tüm bebişlere gerçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir tatlı melekleriniz...sanada muylu yıllar arzuşummm

kızlar dün gittik doktora.
oğluşum 7410 gr olmuş(740gr almış.bu bizim için büyük bir başarı )
boy:66.5 cm

geceleri öksürüyor bazen onun için şurup verdi.
kafasındaki konaklar hala geçmedi,ona losyon verdi.
ve yaklaşık 1 hafta önce tam kuyruk sokumunun olduğu yerde ve kasıklarında küçük küçük beyaz (isilik kırmızı olur ya aynı onun gibi fakat beyaz) bişeyler çıkmıştı.çok önemsememiştim ama dün arttı biraz.mantar olabilir dedi.onun içinde pomad verdi.inşallah geçer...
2de çorba tarifi verdi.artık başlayın çorbalara dedi.bende içimden dedim,zaten başlamıştık diye :)

arzu geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım. tez zamanda iyileşir bebişin umarım. Ve diğer bütün rahatsızlığı olan bebişler.. yeni yıl onlara sağlık getirsin!! ve Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun.. Herkese en başta sağlık ve huzur getirsin. sonra da güzel olan ne isterseniz.

ayerbacım bebişin ne güzel kilo almış. sevindim sizin adınıza.. :) bide çorba tarifini bizimle paylaşır mısın!:1hug:

Son düzenleme:
amilie sağol canım teşekkür ederim.
çorba tariflerimiz:
yoğurtlu sebze çorbası:1çay bardağı yoğurt,1 patates,1yemek kaşığı pirinç yada buğday unu,1 tatlı kaşığı zeytinyağ.(tencereye yoğurt konur.buğday unu veya pirinç ve rendelenmiş patates ilave edilerek pişirilir.piştikten sonra zeytinyağ ilave edilir.
sebze çorbası:1havuç,1patates,1domates,1yemek kaşığı pirinç,1yemek kaşığı zeytinyağ
sebzeler küçük doğranır.pirinç ve zeytinyağ konularak pişirilir.çatalla yada blendırla ezdikten sonra yedirilir...

Back