• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar bizim doktor bi ek gıda menüsü verdiki sormayın :uhm: :uhm:
sabah ve akşam sadece mama+ane sütü
diger 4 ögün hep çorba yogurt
meyve
tarhana, sehriye corbası
hatta içine biraz et veya kıyma koy dedi
benim oğlana yemek yetiştiremez oldum :nazar:

canım yoğurdu nasıl yapcaksın inek sütüylemi?? bir yaşına kadar hani vermeyin diyorlarya o bakımdan sordumm...

sanırım anne sütü az diye ek gıdaya yüklenmiştir..kilosu ne kadar...

teknologcum ben doktoruma özellıkle sordum neyle yapıcaz dıye inek sütü ile yap dedi..bende burada hayvanları olanlardan alıp yapıyorumm..mama ile yada hazır sütle yapanlar var dedım hayır dedı inek sütü ile yap birşey olmaz dedii...

can ım ne bilim hani inek sütü kullanmayın kesilikle diyorlaryaa..neyle yapacazz diye düşnüyordumm..bende başlıyayım ozman yoğurdaa...bizimde arada süt satanlar geliyor onlardanmı alsamm..pastörize ile yapsam daha iyi olur sanırımm..daha güvenlii...

ya ben pastörize ile tutturamıyorum ayran gibi oluyoo walla arada hazır veriyorum yoğurdu sütçüde bulamıyorum çünkü:(

canım valla güvenemzsın tabı ama pastörizeye nekadar güveneceksınkı sonuçta onlarda o ınsanlardan alınıp paketlenıyor..reklamlara güvenme bencee..tabı herkesın kkendı düşüncesii..bulamaynalar mecburen öyle yapacaklarr

tuttura biliyonmu bacımm...koyu ayran gibin bişey oluyorr..gerçi daha iyi güzel yerlerdee..pek tutmuyorr..geçen biryerde okumuştumm..gerçek yoğurt mayasıyla mayalayın diyorlardı..daha iyi tutuyomuş sanırımm..

güzel oluyor bebeğin yemesi açısından süte yakın oluyor ekşi olmuyor ama işte kıvamı pek iyi olmuyorya bakalım..bulabilirsem getirte bilrsem keçi sütü ile yapmak istiyorumm..

ya kizlar ben yusufu bu aralar hic doyuramiyorum..arada mama denedim ,zorla yiyo pek sevmiyor, sonra pesinden yine emiyor...ben de iyice zayifladim yani ...onunla ilgilenmekten yemekte yiyemiyorum,yorgun oluyorum...gece emmesi bitmez zzaten..emzik te kullanmiyor....bu aralar gelisme zamanlarimi oluyor acaba....3 haftaya yakin meme delisi oldu...

Dişleri çıkacaksa bazen aç olmasalarda dişleri çıkacağı zaman çok emiyorlarmış dişlerini kaşımak için.öyle diyorlar bana çünkü tunada öyle yapıyor.

Dişleri çıkacaksa bazen aç olmasalarda dişleri çıkacağı zaman çok emiyorlarmış dişlerini kaşımak için.öyle diyorlar bana çünkü tunada öyle yapıyor.

galiba disleri icin olabilir....oyle emiyorki,koparacak,halbuki en fazla 1 saat oluyor genelde emdigi.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

KIZIM 9100 GR / 71 CM OLMUŞ DOKTORUMUZA SENANIN HiÇBİRŞEY İÇİN AĞZINI AÇMADIĞINI SÖYLEDİM.
SİZDE ZORLAMAYIN, KENDİĞİNDEN ATILMASINI BEKLEYİN DEDİ.
KİLOSU İÇİNDE YAŞINA KADAR ALMASADA OLUR DEDi, ASLINDA KIZIM TOMBİK DEĞİL GÖRÜNÜM OLARAK

senace benımkıde senınkı gıbı kılolu ama baoyları var canım benım kardesımın kızının kılosu bey aylıkken 11 kıloydu obez olur dıe korktular ama suan 4 yasında 15 kılo

Back