• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bu akşam tunayı kontrole götürdük allaha şükür doktor iyileşmiş dedi ciğerleri temiz dedi.ama kuzum kilo vermiş 6900 grama düşmüş boyu 1 cm uzayıp 67 cm olmuş ama kilo vermesine canım çok sıkıldı.doktorda bize vitamin kan surubu ve balık supubu verdi.şimdi onları içiricem belki biraz toparlar kendini.bu gıcık doktor hala ek gıdalarada izin vermiyor.belki onlarla biraz daha iyi toparlardı kendini.anlaşılan bayanlar burdaki en zayıf bebek benimki.off nasıl şişmanlatıcam ben bu çocuğu.doktora göre yapı meselesiymiş gayet sağlıklı diyor ama gelde sen onu bana anlat.

tuna3bx8.th.jpg

sizce oğlum çok zayıfmı görünüyor.

yok valla maşallah çok tatlı kara kuzu allah nazarlardan saklasın benim oğlumda 6900 bizde bronşit olduk zayıfladık ama çok şükür iyiyiz şimdi ama ben ek gıdalara başladım milupanın muhallebilerinide çok severek yiyo kuzum

yok valla maşallah çok tatlı kara kuzu allah nazarlardan saklasın benim oğlumda 6900 bizde bronşit olduk zayıfladık ama çok şükür iyiyiz şimdi ama ben ek gıdalara başladım milupanın muhallebilerinide çok severek yiyo kuzum

Canımcım sağol sana doktor dedimi başla diye.bana demediya bende korkuyorum o demeden bir şeylere başlamaya.bu arada benim oğlum pamuk gibi beyaz beyaz kuzu o.:))) yani annesi gibi kara değil babası gibi beyaz.herkez maviş gözlü pamuk prens diyor ona.

bosnike çok tatlı maşallah beyaz pamuğun...allah size bağışlasın...gayette iyi bazı bebeklerle karşılaştırma yapma...alt sınır üst sın ır var ikisinin arasında olduğu sürece ve sağlıklıysa takılma..allah uzun ve sağlıklı ömür versin bebeğinee...sevgiler..

maşallah bosnikecim çok tatlı tuna bebek benim oğlumda geçen ay 6900 dü bakalım bu ay ne kadar olucak bazıları egeyede zayıf dio ama çok hareketli napayım yakıyor herhalde bazen uytmaya yakın yediriyorum kiloyu tutsun die ama o zamanda pek yemek istemiyor uykusu olduğu için napalım sağlıklı olsunlarda ...
ya bide kızalr bebeğime dün pirinç çorbası yaptım yuoğurtlu pirinçler ağzına geldikçe öğürdü roboton geçridim gene öğürdü ağzına geldikçe nasıl alışacak pütürlü gıdaya sizxce devam etmelimiyim vermeye alışması için????

vercanım arada dene tekrar..alışacaklar yoksa yutma reflexi gelişmiyorr...ben bir topikte yazdım ama hatun beni dövecedi nerdeyse..hep robottan geçirince yutamıyorlar ilerde...benimkinede veriyorumm..alışacakk...vermez öğürmesin dersen sonra yemek yiyemiyorlarr....

saol cnm link için okudum sağolasın oo zaman devam edip vereyim pes etmeyim:))))

Back