Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kizlar ya sizin onerdiginiz seyleri pk yapamiyorum aynilari burda yok...mesela humana gecen baktim,baktigim yerelerde yoktu..baska yerlerde var mi onuda bilmiyorum... bu humana nin icinde ne bitkileri var...ozellikle hangisi faydali,bunlari biliyonuz mu...bana soylerseniz sevinirimm..

bizde çarşamba gidicezz bakalım ne kadar oldu ama ben evde kendim tarttım pek çok almadı galibaa(inşallah yanlıştır tartım((

iri olsun cnm nolcakkii nie kafaya taktın anlamadım sağlıklı olsun iri yada zayıff...:))

kasım 26nda 68 bucuk boy kilo 8850 idi nerseyse yirmi gün oldu ne olmustur bilemem gecen yazmıstım kızlar cok iri falan dedi ben boydan muzdaribim boy iyimi sizce yoksa kısamıyız

bizimde 20 gün önce nerdeyse 67.5 8100 dü evet seninki daha tombik boylar aynı nerdeyse kilo farkı 1 kg...ama sağlıklı olsun önemli değil tombik olsunn..zayıf olsunn...sağlıklı olsunn...

arzuuuuuu
doguyu butun gece kucagimda tasidim annesi nerdeydin sen bakayiiiimm..

ehhehee ruyamda gordum senin oglani
kucagimda tasidim
aglamasin diye birakmadim elimden hic
hep kafasini optum keltosum diyeee

bu ayın 5 ınde pnomokok asımız vardı 66cm 9000 kılo maşallah deyın teyzelerı

allah allah hayırdır inşallah duygucumm...destek vermişin oğluşuma...birde kel kafasını çok takmışsın..saçlar gitti diye üzüldür heralde...ben heraldee..özgürlüğümü ilan edipp gezmelerdeydim demek..nasılsa memede var sende sütte ben düşünmemişimdirr...içim rahat rahat gezmişimdirkaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…