• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
canım artık kilo alımları yavasladı...buda çok normal çünkü hareketlendiler...ecrin uyanıkken 5dk yerinde durmuyor...sürekli ayakta durmak istiyor...sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil..

benim kızımda 1 ayda 435gr aldı 6.535gr ve boyu 63.5...
dedim az kilo almış yok gayet ii bundan sonra daha yavaş kilo alıcaklar dedi
ama bundan sonra anne sütün yeterli olmaya bilir dedi
ve bize mama verdi ama kızıma mamayı zorla yediriyorum
bakalım ne olcak

of kızlar of
ek gıdaya geçtik herşeyi maşallah iyi yiyor,güzel kilo alacak bu ay heralde derken geldi kontrol günümüz.cumartesi gittik doktora.
sadece ve sadece 500 gr almış oğlum.6670 gr olmuş.inanamadım.banada baya toparladı gibi gelmişti ama.moralim her ay olduğu gibi yine çok bozuldu.bu çocuğun yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum ki.boyumuzda 64.5 cm olmuş.
sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil diyorum ama 500gr aldığını duyunca insanın ister istemez morali bozuluyor.
yavrum 3340 gr doğdu.5aylık 6670 gr.çok az değil mi?
:( :( :( :( :(

canım bence gayet normal benimkide 2690 gram doğdu en son 4. ayın başında 6330 gramdı şimdi ayın on dokuzunda gidicez doktora en fazla alabileceği 500 gram olsa 6800 gram falan olur önemli olan sağlığı drenci hasta olmamaları aslında çok kiloda iyi değil diyor benim doktorum çocuğu antal yaparmış bence hiç endişe etme

ayerbacım bozma moralini cnm çok şişman yapp napcaksın çocuğu sağlığı yerinde olsun cnm hem zayıf çocuklar herşeyi tombullara göre daha erken yaparlarr hem bu aydan sonra artık 1kilo almazlar hareketlendiler çünkü inan ben egeyi bian tutamıyorum ayakları elelri hep hareket haliince birtek uyurken dinlenioo:))maşallah kuzuma sağlığı yeriinde ya gerisi boş...

benim oğlum da 3.850 ,52 cm doğmuştu,tam 4 aylık oldu, şu an 7.500,63 cm çok şükür iyi gidiyoruz.bu arada hem mama hem anne sütü alıyor(malum çalıştığımız için .( ) ek gıdaya gerek yok dedi doktor..

benim oğlum da 3.850 ,52 cm doğmuştu,tam 4 aylık oldu, şu an 7.500,63 cm çok şükür iyi gidiyoruz.bu arada hem mama hem anne sütü alıyor(malum çalıştığımız için .( ) ek gıdaya gerek yok dedi doktor..

gurbetim maşallah tosuncuğunaayerimsenibenŞeniza.s.:nazar:

bizde dun gittik kontrolumuze 4.5 aylik 500gr almis 7.180, 2cm uzamis 66 cm...doktor cok iyi gidiyor dedi kilosunu az aldigi halde...moralinizi bozmayin kizlar bu cok normalmis artik bu aaylardan sonra..sagligi cok iyi dedi..geceleri beni uyutmadigi icin karnini tok tutmasi acisindan mama tavsiye etti..bir dene dedi...bu aksam bir denicem bakim fark olucakmi...sizin bebislerinizde gece emmek icin cok uyaniyor mu...ben bazen kac kere kalktigimi unutuyorum,,, sonraki randevumuz 1.5 ay sonra...6. ayinda kesin ek gidalara gecicez artik...

bizde dun gittik kontrolumuze 4.5 aylik 500gr almis 7.180, 2cm uzamis 66 cm...doktor cok iyi gidiyor dedi kilosunu az aldigi halde...moralinizi bozmayin kizlar bu cok normalmis artik bu aaylardan sonra..sagligi cok iyi dedi..geceleri beni uyutmadigi icin karnini tok tutmasi acisindan mama tavsiye etti..bir dene dedi...bu aksam bir denicem bakim fark olucakmi...sizin bebislerinizde gece emmek icin cok uyaniyor mu...ben bazen kac kere kalktigimi unutuyorum,,, sonraki randevumuz 1.5 ay sonra...6. ayinda kesin ek gidalara gecicez artik...

canım benim oğlumda 4 aylık tam her ay 1 kilodan fazla alırdı bu ay 560 gr almış.7.660 olmuş..evet 3 aydan sonra az alıyolar..ben ek olarak bişe vermiyorum daha..6 aydan sonra başlarız bizde.akşamları saat 10:30 veya 11 de uyuyor gece bir kere kalkıyor 6 da..karnı açıksa çok kalkar dimiCADIARZU

canım maşallah bebişine.benimki gece uyanmıyor.gece on iki gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor.o uyanmayınca bende onu uyandırmıyorum.ben sadece anne sütü veriyorum.belki seninki sütün az geliyorsa doymadığından kalkıyordur.bakalım dene mamayı nasıl olacak ama bize bildir olurmu:):ecrin_bebek:

CANIM BENİM KIZIMIN GECE EMME SIKLIĞI AZALDI. 2 KEZ KALKIYOR BİRİ SABAHA KARŞI ZATEN...
EVET ARTIK ESKİSİ GİBİ HIZLI KİLO ALMAYACAKLAR ZATEN DÜŞÜNSENİZE AYNI HIZDA DEVAM ETTİKLERiNİ.
BEBİŞ OLMADAN ÇOCUK OLACAKLAR :)

canım maşallah bebişine.benimki gece uyanmıyor.gece on iki gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor.o uyanmayınca bende onu uyandırmıyorum.ben sadece anne sütü veriyorum.belki seninki sütün az geliyorsa doymadığından kalkıyordur.bakalım dene mamayı nasıl olacak ama bize bildir olurmu:):ecrin_bebek:

BENCE DOYMAYLA PEK İLGİSİ YOK. NEDEN DERSEN BENDE SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.
GEÇEN AY 3 CM UZADI 1180 GR ALDI BENCE BU ÇOK İYİ BiR GELİŞME ONA RAĞMEN BENİM KIZIM GECE MIZMIZLANIR ve EMZİRDİĞİMDE ÇOOOK AZ EMER...
BİRAZ HUYLARIYLA İLGİLİ SANIRIM.

SEVGiLER...

yaa bende dusunuyorum mizmizlik mi yapiyor..oooo sizin bebislere masallah...benim belki hafta da 2 kez 1-2 uyanir...sonraki gunler hic uyamiyorum artik...iyice doyuruyorum 10 gibi yatiyor 1-2 saat sonra uyanir bir emer,hemen daliyor..ac olsa iyice bitirene kadar emer diyorum...huy mu edindi bilmiyorum..beni bir yokluyo yani geceleri..yoruluyorum bende artik...yarin bildiririm size...insallah yer tabiyki,ilk defa vericem cunku...

BENCE DOYMAYLA PEK İLGİSİ YOK. NEDEN DERSEN BENDE SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.
GEÇEN AY 3 CM UZADI 1180 GR ALDI BENCE BU ÇOK İYİ BiR GELİŞME ONA RAĞMEN BENİM KIZIM GECE MIZMIZLANIR ve EMZİRDİĞİMDE ÇOOOK AZ EMER...
BİRAZ HUYLARIYLA İLGİLİ SANIRIM.

SEVGiLER...

haklı olabilirsin canı ya sanırım huylarıyla ilgili benimki emmeye başladığı zaman yarım saat emiyor.gece uyuyor ama benim pamuğumda gündüz uyumuyor en fazla 1 veya iki kez oda 20 dakika falan uyuyor.

benimki dün çok kötüydü mesela hiç emmek istemedi hep agladı ayagımda uyuttum hep aglıya aglıya

benimkinin uykusu olmasada gündüzz salıyorum mışıl mışıl uyuyor çok şükür yoksa işlerim imkansız yetişmezz..dağınıklığa tahammülüm yokk eğer mızmız bir bebek olsaydı yanmıştımm..yine iş yetişmior ama hiç değilse ev temz yemekler hazır oluyorr..çok şükürr..

ben de bugun kuzumu kontrole goturdum hem de asısını yaptırdık.bebegım 900 gr almıs yanı 7400 olmus boyu da 68.5 olmus.tam 5 aylık oldu.bas cevresı de42.5 .doktor bayramdan sonra ek gıdaya gecebılırsınız dedı.bu sefer mutlu ayrıldım.boyu uzun oldugu ıcın kılosunu gostermıyormus.bılmem neden bu kadar kıloya takıyoruz.

kanay canım maşallah bebeğinee..allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil..benimkininde boyu uzun maşallah 4 aylık boyu 67.5...5 ayda bakalım ne olacak..

Back