Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen senaceye sormuşsun ya kaç aylık diye,ben onunkini yazmıştım.karışıklık oldu sanırımyok balım benimki aynen takvimde görüldüğü gibi 22 temmuz doğumlu 4 ay 1 hafta 2 günlük olamsı gerek...a.s.
of kızlar of
ek gıdaya geçtik herşeyi maşallah iyi yiyor,güzel kilo alacak bu ay heralde derken geldi kontrol günümüz.cumartesi gittik doktora.
sadece ve sadece 500 gr almış oğlum.6670 gr olmuş.inanamadım.banada baya toparladı gibi gelmişti ama.moralim her ay olduğu gibi yine çok bozuldu.bu çocuğun yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum ki.boyumuzda 64.5 cm olmuş.
sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil diyorum ama 500gr aldığını duyunca insanın ister istemez morali bozuluyor.
yavrum 3340 gr doğdu.5aylık 6670 gr.çok az değil mi?
benim oğlum da 3.850 ,52 cm doğmuştu,tam 4 aylık oldu, şu an 7.500,63 cm çok şükür iyi gidiyoruz.bu arada hem mama hem anne sütü alıyor(malum çalıştığımız için .( ) ek gıdaya gerek yok dedi doktor..
bizde dun gittik kontrolumuze 4.5 aylik 500gr almis 7.180, 2cm uzamis 66 cm...doktor cok iyi gidiyor dedi kilosunu az aldigi halde...moralinizi bozmayin kizlar bu cok normalmis artik bu aaylardan sonra..sagligi cok iyi dedi..geceleri beni uyutmadigi icin karnini tok tutmasi acisindan mama tavsiye etti..bir dene dedi...bu aksam bir denicem bakim fark olucakmi...sizin bebislerinizde gece emmek icin cok uyaniyor mu...ben bazen kac kere kalktigimi unutuyorum,,, sonraki randevumuz 1.5 ay sonra...6. ayinda kesin ek gidalara gecicez artik...
bizde dun gittik kontrolumuze 4.5 aylik 500gr almis 7.180, 2cm uzamis 66 cm...doktor cok iyi gidiyor dedi kilosunu az aldigi halde...moralinizi bozmayin kizlar bu cok normalmis artik bu aaylardan sonra..sagligi cok iyi dedi..geceleri beni uyutmadigi icin karnini tok tutmasi acisindan mama tavsiye etti..bir dene dedi...bu aksam bir denicem bakim fark olucakmi...sizin bebislerinizde gece emmek icin cok uyaniyor mu...ben bazen kac kere kalktigimi unutuyorum,,, sonraki randevumuz 1.5 ay sonra...6. ayinda kesin ek gidalara gecicez artik...
canım maşallah bebişine.benimki gece uyanmıyor.gece on iki gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor.o uyanmayınca bende onu uyandırmıyorum.ben sadece anne sütü veriyorum.belki seninki sütün az geliyorsa doymadığından kalkıyordur.bakalım dene mamayı nasıl olacak ama bize bildir olurmu:):ecrin_bebek:
BENCE DOYMAYLA PEK İLGİSİ YOK. NEDEN DERSEN BENDE SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.
GEÇEN AY 3 CM UZADI 1180 GR ALDI BENCE BU ÇOK İYİ BiR GELİŞME ONA RAĞMEN BENİM KIZIM GECE MIZMIZLANIR ve EMZİRDİĞİMDE ÇOOOK AZ EMER...
BİRAZ HUYLARIYLA İLGİLİ SANIRIM.
SEVGiLER...