• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
az önce aşıdan geldik.
kızım tam 4,5 aylık oldu.
kilosu 7.950 gr.
boyu 68,5 cm. :nazar:

1 ayda 1100 gr almış, boyuda 6 cm uzamış, çok gibi geldi bana. ebelerde bişey demedi, kendi doktorunada henüz gitmedik. gerçi çokta olsa sadece anne sütü aldığı için yapacak bişey yok :jeyyar: henüz ek gıdaya geçmedim, 6. ayda geçicez inşallah. sengözlerimebaksanab

ya kızlar ben büyük kızım için bir defter tutmuştum. ordan kızımın bebekliğindeki boyuna falan baktım. kızım 7 aylıkken 66,5 muş ama şimdiki bebeğim 4,5 aylık şimdiden 68,5. çokmu uzamış aceba ya :uhm:

hayır gayet normall..benimkide 4 ay 5 günlük ken değerleri 67.8..

tşk ederim canım içim rahatladı, nede olsa gelişememe sorunu gibi fazla gelişmede sorun olabiliyor. Allah korusun 2,5 metrelik dev adam falan var ya :çok üzgünüm:
ay Allahım ya aklımada neler geliyo laelaelaelaelae

yok yavrum yaa okadarda değil artık..takılmayın çok fazlaa...rahat bırakın yawww bebekleri istedikleri gibi büyüyemeyecekmimi bu keratalarr:))) bu arada sitede sorunmu var her sayfada kilitleniyorum....başka sorun yaşayan varmı???

bizde şimdi sağlık ocağına gittik bebeğim 6900 olmuş aslında 7150 çıktı ama 250 gr kıyafetlerinde düştü o kdara tutarmı ya kıyafet çokta kalın değildi üstü boyumuzda 65 cm omuş 3 cm uzamış kuzum... tarhana çorbası yoğurt çorbası verebilirsin dedi bide pnömokok aşısı ile rotanın 2. dozunu olduk ateş yapabilir dedi memnjit aşısı yapabiliomuş şimdi calpol verdim inşallah çıkmaz kuzumun ateşi öteki ay 3 aşı birden olcakmış karma memnjit ve hepatit yandık çok ateş yapabilir dedi:((

bide cicibebe verebilirsin dedi kendi sütünle ezip bu ayın sonudada yumurta sarısı verebilirsin dedi nohut büyüklüğünde

sizce kiloısu azmı bebeğimin kızlar... nasıl...:((500 gr almış bu ay ebeler normal dedi ama ne bilim...

slm kızlar merve de ben de hastayız :( bugün aşı olucaktık ama önümüzdeki haftaya kaldı , kızım 4,5 aylık 62 cm. 7260 gr. çıplak kilosu . doktor iyi dedi 660 gr. almış bu ay. önümüzdeki hafta ek gıda ile ilgili de konuşcaz bakalım ufaktan başlıcaz sanırım .

zinedila oğluşunun kilosu iyi bence boyu filan da maaşallah tüm bebişlere..

bizde şimdi sağlık ocağına gittik bebeğim 6900 olmuş aslında 7150 çıktı ama 250 gr kıyafetlerinde düştü o kdara tutarmı ya kıyafet çokta kalın değildi üstü boyumuzda 65 cm omuş 3 cm uzamış kuzum... tarhana çorbası yoğurt çorbası verebilirsin dedi bide pnömokok aşısı ile rotanın 2. dozunu olduk ateş yapabilir dedi memnjit aşısı yapabiliomuş şimdi calpol verdim inşallah çıkmaz kuzumun ateşi öteki ay 3 aşı birden olcakmış karma memnjit ve hepatit yandık çok ateş yapabilir dedi:((

canım 5 aylıkken aşı yok diye biliyorum barışa kasımın 18inde yaptırdık aşısını bidahaki randevuda ocakta yani 4.ayda 5.ayda yok 6.ayda var dedi ayrıca kilosu ve boyuda gayet iyiia.s.:nazar:

ewt cnm rota ii pnömoko aşısı bu ay gelmiş ...

bizde bugün aşı olduk karmayla pnömokok oldu.6500 çıktı ama kıyafetle 300gr düştü hemşire,6200 dedi bana az geldi sizce?zaten dişten dolayı emmiyo iyice kötü olcak

arzucum cnaım hemşire ıyı dedıyse ıyıdır sıkma canını diş poblemı geçince toparlar ela hanımmm..sağlıklı olsunda çok şişko olmasın boşver canımmm

:1hug:
slm kızlar merve de ben de hastayız :( bugün aşı olucaktık ama önümüzdeki haftaya kaldı , kızım 4,5 aylık 62 cm. 7260 gr. çıplak kilosu . doktor iyi dedi 660 gr. almış bu ay. önümüzdeki hafta ek gıda ile ilgili de konuşcaz bakalım ufaktan başlıcaz sanırım .

zinedila oğluşunun kilosu iyi bence boyu filan da maaşallah tüm bebişlere..

febicim gecmis olsun .. bizimde öyle olmustu .. rahatsiz die yapilmamisti asi ..:1hug:

oğlum 13 temmuz 2008 doğumlu şu an 7500 kg 65 cm anne sütü ve mama ile besliyorum ek gıdalara geçen arkadaşlar ilk önce neyle başladınız fikir alabilir miyim???

hoşgeldin cansınn..arkadaşlar yazacaktır ama ben cam rende ile rendelenmiş elmanın suyuyla başladım...biz sadece anne siütü alıyoruz ama içine bazen mandalinada sıkıyorum..şimdi posasıyla yemeğe başladı..diğer hafta başı havuç haşlayacağım bakalım..dr mız henüz bir şey demedi başla diye ama ben dil gelişminin en yüksek olduğu bu ayda dilini kullanmasını öğrensin istedimm..sevgiler..

Back