• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah yabgucum sadece anne sütümü yoksa başka ek gıda falan alıyormu...

az önce aşıdan geldik.
kızım tam 4,5 aylık oldu.
kilosu 7.950 gr.
boyu 68,5 cm. :nazar:

1 ayda 1100 gr almış, boyuda 6 cm uzamış, çok gibi geldi bana. ebelerde bişey demedi, kendi doktorunada henüz gitmedik. gerçi çokta olsa sadece anne sütü aldığı için yapacak bişey yok :jeyyar: henüz ek gıdaya geçmedim, 6. ayda geçicez inşallah. sengözlerimebaksanab

maşallah çok güzel almış.inş benimkide öyle alır.çünkü geçen ay 300 gr almıştı bakalım bu ay ne olacak

maşallah crestcim çok ii kilosu bizde çarşamba gidicez doktorumuza yarında sağlık ocağına gidicez rotavirüs 2. doz olucak şimdi siparişini verdim eczaneye bakalım kaç kilo olmuş bebeğim...

kızlar merhaba, lidyamla bugün dra gittik. pnomokok 2. dozu vurulduk, ve de rutin kontrolden geçtik. 5 aylık halimiz 7020 gr, boy 65cm. sadece 450 gr almış kuzucuk bu ay, ama iki diş çıkarttı ve de oldukça hareketli. ek gıdalara yavaş yavaş başlayacakmışım. bakalım sevecek mi...şimdiye kadar sadece anne sütü. artık ek gıdayla birlikte anne sütü vereceğiz. moralim biraz bozuldu ama ne yapalım, biz de emzirerek ek gıdaya devam diyenlerden olacağız. niyetim hep 6. aya kadar anne sütüydü:(

merhaba bayanlar bizde bugün doktora gittik oğluşum 7010 gram olmuş boyuda 66 cm yani bu ay 610 gram almışız boyumuzda 3 cm uzamış doktorumuz iyi dedi kilosu boyu ama bana az geldi.

canım başka bebeklerle karşılaştırma hem bir alt sınır bir üst sınır varr...ikisinin arasında kalan hepsi normal kabul ediliyorr...sevgile.rr..

kızlar kilo ve boyları gayet iyi ek gıdaya geçince dahi iyi gelişirler önemli olan sağlıklı olmaları

teşekkurler kızlar ben anne sutu ve ek dıda verıyorum sutum yetmıyor muhallebı yogurt ve meyve suyu verıyorum

bende haftaya sali gidecegim bakalim kac oldu bayagidir tartilmamisti merak ediyorum. Benim kizim cok citi piti birsey zayif degil yapisi citipiti ufak yapili ,bende tombis bebeklere bayilirim 3 cocugumun hepside ufak tefekti olmuyor tombik tombik neyse saglikli olsunlarda genlerden galiba sülalede kiloluyok ondandir
<Allah hepimizin bebegini korusun saglikla sihhatle büyüsünler insallah....

sıkma canını sağlıkları için aşı vuruluyorlarr.biraz ağlar susar hangi aşıya gidiyorsunn...arada aşı kaldımıki??

Back