BENİM BEBİŞİMDE UZUN 5 AYLIKKEN KONTROLE GİTTİK 8680 GR / 70 CM Dİ AMA,
İNANIN ÖYLE HANTAL HANTAL ET DEĞİL. SADECE 1-2 AY DAHA BÜYÜK SANIYORLAR O KADAR.
ZATEN UNUTMAYINKİ HER ANNE BABA BİRBİRİNDEN FARKLI FİZİKSEL ÖZELLİKLERE SAHİP.
DOLAYISIYLA ÇOCUKLARDA FARKLI OLACAKTIR.
ÖNEMLİ OLAN GELİŞİM HIZI, DÜZENLİ KİLO ALIYORMU SAĞLIĞI SIHHATİ YERİNDEMİ BİZ BUNLARLA MEŞGUL OLMALIYIZ.
BEN KIZIMIN İLERİDE SPOR YAPMASINI ÇOK iSTERİM. ( Konuyla alakası yok ama içimden geldi )
baba faktörü ne kadar onu bilmiyorum çünkü benim oglum yaşıtlarına göre çok uzun babası kısa :roflol:aramızda kalsın ben biraz uzunum eşimdenkaydirigubbakcemile3.ben,dayısı,amcası uzun ama amcası 1.90a.s
yine genetik faktörr anne amcaa...sen birazda süt içrdee basketci olsun tosuncukk:dance:a.s
canım maşallah bebişine.benimki gece uyanmıyor.gece on iki gibi uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor.o uyanmayınca bende onu uyandırmıyorum.ben sadece anne sütü veriyorum.belki seninki sütün az geliyorsa doymadığından kalkıyordur.bakalım dene mamayı nasıl olacak ama bize bildir olurmu:):ecrin_bebek:
kizlar gece pirinc unundan mama yaptim,hic sevmedi,sonunda da agladi bende biraktim..oyle cok yemedi ama... gece masallah 11 de yatirdim (birde memeden de verdim)saat 5 de uyandi bir daha icmek icin.. basarili oldu, ama pirinc mamasini begenmedi..2-3 gun daha denicem..sonra birakicam bakiyim o zaman yine uyanmaya baslicak mi...eger oyle olursa artik benim sutum onu tok tutmuyor demektir..pirinc mamasina devam ne yapalim...
kızlar benim oglan 4 ay bir haftalıkken 68 bucuk santim ve 8750 idi boy kilosu naıl size göre sadece emzirme ve devam mamasıyla gidiyoruz ama sizden tarifler aldım kasık mamaları vercem
kızlar benim oglan 4 ay bir haftalıkken 68 bucuk santim ve 8750 idi boy kilosu naıl size göre sadece emzirme ve devam mamasıyla gidiyoruz ama sizden tarifler aldım kasık mamaları vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?