Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teknolog oglan degilmiydi ben öyle biliyorum ezgi kız demiş ama
kızım 6.400 bu ay sadece 300 gr almış.canım çok sıkıldı
kızım 4 aylık sadece anne sütü veriyordum.çok kusuyordu.dr mide kapakcıklarında problem olabilir dedi. tahliller yapıldı çok şükür bi şey çıkmadı. artık ek gıdaya geçtik bizde.
of kızlar of
ek gıdaya geçtik herşeyi maşallah iyi yiyor,güzel kilo alacak bu ay heralde derken geldi kontrol günümüz.cumartesi gittik doktora.
sadece ve sadece 500 gr almış oğlum.6670 gr olmuş.inanamadım.banada baya toparladı gibi gelmişti ama.moralim her ay olduğu gibi yine çok bozuldu.bu çocuğun yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum ki.boyumuzda 64.5 cm olmuş.
sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil diyorum ama 500gr aldığını duyunca insanın ister istemez morali bozuluyor.
yavrum 3340 gr doğdu.5aylık 6670 gr.çok az değil mi?
kızın kaç aylık canım??KIZIM 28/11/2008 iTiBARİYLE
8580 GR / 70 CM
of kızlar of
ek gıdaya geçtik herşeyi maşallah iyi yiyor,güzel kilo alacak bu ay heralde derken geldi kontrol günümüz.cumartesi gittik doktora.
sadece ve sadece 500 gr almış oğlum.6670 gr olmuş.inanamadım.banada baya toparladı gibi gelmişti ama.moralim her ay olduğu gibi yine çok bozuldu.bu çocuğun yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum ki.boyumuzda 64.5 cm olmuş.
sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil diyorum ama 500gr aldığını duyunca insanın ister istemez morali bozuluyor.
yavrum 3340 gr doğdu.5aylık 6670 gr.çok az değil mi?
kızlar çok teşekkür ederim.
inanın ki çok büyük moral oluyorsunuz...
iyi ki varsınız :)
batuşumla beraber öpüyoruz...
TEKNOLOG canım bu arada senacenin bebiş yanlış hatırlamıyorsam benimkiyle aynı.aralarında 1 gün olması lazım.benimki 5ay 3 günlük.senaceninde 5ay 4 gün sanırım...