Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
oğlu var teknoloğunn kızı deill:))

:teytey::dance::dilcikar:evet arkadaşlar tosuncuk , erkek..evet kilomuz ve boyumuz iyi gidiyorr...böyle devam eder inşallahh..annesine babasına çekmiş...uzun ve iri olcak sanırsam:)))))

sadece annesütüylemi besliyordun canım.moralini bozma doktorun ekgıda konusunda bişey söyledimi?

kızım 6.400 bu ay sadece 300 gr almış.canım çok sıkıldı

dr ne dedi canım sağlığında bir problem yoksa sıkma canını....kızın çıtı pıtı hanım hanımcık manken gibi bir kız olacak demekki büyüdüğündee...ek gıdaya başlattıysa doktorunuz artık kilo alımıda iyi olurr..sevgiler..a.s.

kızım 4 aylık sadece anne sütü veriyordum.çok kusuyordu.dr mide kapakcıklarında problem olabilir dedi. tahliller yapıldı çok şükür bi şey çıkmadı. artık ek gıdaya geçtik bizde.

kızım 4 aylık sadece anne sütü veriyordum.çok kusuyordu.dr mide kapakcıklarında problem olabilir dedi. tahliller yapıldı çok şükür bi şey çıkmadı. artık ek gıdaya geçtik bizde.

ne tahlilleri yapıldı merak ettim
bizimde yarın randevumuz
kusma için senağlama

3 tüp kan aldılar, karın bölgesinin rontgeni çekildi. daha sonrada idrar tahlili istediler.

of kızlar of
ek gıdaya geçtik herşeyi maşallah iyi yiyor,güzel kilo alacak bu ay heralde derken geldi kontrol günümüz.cumartesi gittik doktora.
sadece ve sadece 500 gr almış oğlum.6670 gr olmuş.inanamadım.banada baya toparladı gibi gelmişti ama.moralim her ay olduğu gibi yine çok bozuldu.bu çocuğun yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum ki.boyumuzda 64.5 cm olmuş.
sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil diyorum ama 500gr aldığını duyunca insanın ister istemez morali bozuluyor.
yavrum 3340 gr doğdu.5aylık 6670 gr.çok az değil mi?

doğum kilosunun 2 katına çıkmış, bence anormal değil. ayrıca 500 gr da çok az değil. moralini bozma. zaten kilo artışı bu aylardan sonra yavaşlayacak. artık onlar oyun çocuğu oldular . sağlığı yerinde ise moralini bozma yerimseniben bünyesi yakıyor demekki. sen sağlıkla beslemeye devam et! cokacimcoook ayrıca sanırım sen de kilolu biri değilsin. sana benzemiş olmalı. sağlıklı olmak, kilolu olmak demek değildir!! ve de bebeğini başka bebeklerle kıyaslama! her bebek aldığı genlere bağlı olarak farklıdır.

Son düzenleme:
KIZIM 28/11/2008 iTiBARİYLE

8580 GR / 70 CM
kızın kaç aylık canım??

moralini bozma canım benimm Batuhancımm sağlıklı olsunnyerim ben onu 500 gr kötü değilki biz bile yarım kg alınca farkediyoruzz bebekte düşün ne kadar farkederr...sağlıklıysaa hiç sıkma o tatlı canını ...fidan gibi yakışıklımı yakışıklı delikanlı olcak kıss annesii bırak Batuhancığın yakasını..a.s

kızlar çok teşekkür ederim.
inanın ki çok büyük moral oluyorsunuz...
iyi ki varsınız :)
batuşumla beraber öpüyoruz...

TEKNOLOG canım bu arada senacenin bebiş yanlış hatırlamıyorsam benimkiyle aynı.aralarında 1 gün olması lazım.benimki 5ay 3 günlük.senaceninde 5ay 4 gün sanırım...

yok balım benimki aynen takvimde görüldüğü gibi 22 temmuz doğumlu 4 ay 1 hafta 2 günlük olamsı gerek...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…