• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ii tabi çorumlucum sağlıklı olsunlar canları içinde olsun önemli olan o cnm

maşallak ezgicim bebişine 1 aydan sonra demekki anne sütü yetmiyor bebişlere benimdekide 650 gr almıştı bizde geçtik ek gıdaya 12 sinde...

bizim de haftaya kontrolumuz var,bakalim,ek gida dicek mi doktor...cok merak ediyom...kilosu iyi olur insallah 6 ay idare ederiz anne sutune....

benim kontrolum 16 aralık bayramdan sonra çok var daha o zamana 5 aylık olucak sanırım ek gıdaya başla der doktor

benim kontrolüm de 15 aralıkta sanırım ben de yavaş yavaş bişeyler vermeye başlarım 4,5 aylık oluyor .. en azından tadımlık bişeyler veririm çok hoşuma gidiyor bişey uzatınca ağzını açması yalanması :))

ya benımkinede vermek istiyoöm ben ama verdiğim herşeyi tükürüyo yaa yemiyecek galiba benımkısı nasıl alıştırıcam bilmiyorum gerçi daha erkemn ama merak edıyorum acık yesın dıye..

ah rose cum resmen boğuşuyorum bende oğlumla..
nolcak bilmiyorum
şimdi formül mama ile yoğurt mayalıcam bakalım

günaydın kızlar.duygucum mamayla ben yoğurt tutturamadım. böyle akışkan bişi oldu. belkide benim beceriksizliğimdi bilmiyorum.
biz daha başlamadık ek gıdalara. şuan itibariyle hiç bişi vermiyorum burağa. ama bişey verdimmi hayatta almıcam demez :) 2 tane kavanoz mamayı hüpletivermişti. arada yediklerimizdende veriyorum ağzına. galiba yemek tatlı sebze mebze ayırmıcak benim oğlum.cokacimcoook ne bulursa götürcek bıraksam.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama ben tam 6. ayını doldurunca başlıcam ek gıdalarasengözlerimebaksanab

benim kızımda 4 aylık ve 6535 gr 63.5 boyu
doktor kilosu iyi dedi ama budan sonra
anne sütün yetersiz olabilir deyip hero baby 1 numara
mamayı verdi ne kadar isterse okadar ver dedi vee
kızım bu mamayı begenmedi
hangi mamayı önerirsiniz

günaydın kızlar.duygucum mamayla ben yoğurt tutturamadım. böyle akışkan bişi oldu. belkide benim beceriksizliğimdi bilmiyorum.
biz daha başlamadık ek gıdalara. şuan itibariyle hiç bişi vermiyorum burağa. ama bişey verdimmi hayatta almıcam demez :) 2 tane kavanoz mamayı hüpletivermişti. arada yediklerimizdende veriyorum ağzına. galiba yemek tatlı sebze mebze ayırmıcak benim oğlum.cokacimcoook ne bulursa götürcek bıraksam.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama ben tam 6. ayını doldurunca başlıcam ek gıdalarasengözlerimebaksanab

merhaba cnm görünmüyordun forumda uzun zamandır :))
burak bey yer tabi görüyor annesinin yaptığı börekleri çörekleri :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben biran önce yemeğe başlasam iyi olacak diyocokacimcoook
maşallah maşallahhh :nazar:

a.s.

benim kızımda 4 aylık ve 6535 gr 63.5 boyu
doktor kilosu iyi dedi ama budan sonra
anne sütün yetersiz olabilir deyip hero baby 1 numara
mamayı verdi ne kadar isterse okadar ver dedi vee
kızım bu mamayı begenmedi
hangi mamayı önerirsiniz
canım benim oğluşda hero ve bebelacın mamasını beğenmedi.milupa aptamil i hemen içiverdi.diğerlerine göre fiyat farkı var tabii ama beğenmediklerine göre lezzet farkı da var sanırım...

Back