Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
cnm ben mama vermiyorum yoğurt meyve püresi ve sebvze çorbası yiyor bu ara ara arar herobaby pirinçli ve meyveli tahıllısını veriyorum biberon maması vermiyorum...

Hemen hemen herkes ek gıdaya geçmiş anlaşılan. Biz daha geçmedik. Kızım son ay sadece 450 gr almış ama yine de ek gıda vermedi doktoru. Şuan 4 aylık oldu ve kilosu 5600 civarı. Ama artık sütüm bitti bitecek. Hemen hemen hiç kalmadı. Bi kaç günlük idare edecek sütüm vardı dondurucuda onları kullanacam şimdi. Sonra da mamaya başlarız heralde.

merhaba bugün aşımız vardı sağlık ocağına gititk çok ağlamadı allahtan oğluşumm kontroleri yapıldı 7800 gr 68 cm baş çevresi 44 cm olmuş 4 ayımıza giriyoz yarın..aşı sonrası ateş felan olamdı şimdiye kadar bakalım bu gecede olmaz inşallahh

ben daha baslamadim ek gidaya doktor dedi gelecek ay yani araligin sonunda konusuruz bunu dedi, bakalim o zaman 5 aylik olcak belki o zaman baslariz

bende başlamadım ekgıdaya. dr da gerek yok dedi. 1 ayda 950 gr almış ve boyuda 4.5 cm uzamış. yani her ikiside biraz fazla. boyu 2.5 cm fazla uzamış.annesütü fazlasıyla yetiyor ek gıdaya gerek yok dedi. bende istemiyordum zaten erkenden ekgıdaya geçmeyi.

bebeğin ne kadarlık canım...şimdi ne kadar kg si..:ecrin_bebek:

ben başladım wallahi geçen ay 650 gr almış doktor normalde vermicekti ek gıda 500 gr altında alan bebeklere veriomuş bizim doktor ama çok hareketli dedi enerjiye ihtiyacı war dedi:)azar azar verdi hem bende istiyordum tadlara alışması için yanında anne sütüde alıyor önce emziriyorum sonra yediriyorum geceleride sadece emziriyorum bakalım bu ay ne kadar alıcak...

sabah doktor kontrolundeydik...çalıştıgımı ve sutumu sağarak verdiğimi söyledim...ek gıdaya 2 aydan geceriz dedi ama yavas yavas elma havuc suyunu ver dedi ögun aralarında...bugun iş çıkısı cam rende alıcam:) katı meyve sıkacağını önermedi...sütümün yetmediği yerde arada mama veririm...

bebeğin ne kadarlık canım...şimdi ne kadar kg si..:ecrin_bebek:

bebeğim 31 temmuz doğumlu.yani bi kaç gün sonra 4 aylık olacak. en son 12 gün önce kontrolde tarttırmıştım 6.850 gr dı. boyuda 62,5 cm di. 2 haftadır ölçtürmediğim için şu anki kilosunu bilemiyorum.

evet bugün sağlık ocağına gittik karma aşılarımızı olduk 4 aylık aşılarımız boy 67.5 kg 8.100 baş 44.5 gelişimi iyi ek gıda önermedi ama ben arada bir iki çay kaşığı elma suyu veriyorum şimdilik aha sonra başka meyve sularından tadımlık vermeyi düşünüyorum.cumarteside özel dr mize gidelim bakalım o nediyecekk....

maşallah teknologcum bebişine...

teşekür ederim..seninki ne zaman aşılarını oluyorr.ticker sitesi sorunlu resimler çıkmıyor göremedim resimden...

bvenimkide 15 vtemmuzda oluyor cnm bazen 17 sinde değişiyor...ewet ç.ıkmıyor neden acaba...

maaşallah canım seninki tam tosuncuk olmuş.

maşallah canım valla senınkıde tosuncuk bende oğlan dıye hatırlıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…