- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.041
işte canım çok kalabalık olacağı için herkes bir kaşık alır doyar dedim..
bu arada çeşit aklında bulunsun diye çok yazdım..
mavice canım biraz hamaratımdır tatlımcım bu saydıklarımı 3 en fazla 4 saatte yaparım.. elim çok hızlı lezzetlidir balım..
antepliyim nede olsa.. bu arada acılı ezmenin tarifini cidden vereyimmmi gülüm...
yazdım canım ne güzel heyecanlar yasıyorsun valla tatlım ya çok güzell anlar kesin..
kaç kilosun zehracım şimdi.. bende ramazan diyeti yapmaya çalışıyorum aç kalarak...
hemmen defterime geçirdim ve en kısa zamanda deneyeceğim ızgaranın yanında süper olur... çok teşekkür ederim geçen eşim internetten bulamazmısın demişti ... çok teşekkür ederim.. canım.....
nu arada barçman ablam saolasınnnn sayende artıkın özel üye oldummmmm hey gidi günler heyyyy daha düne kadar hihi kutucuklar üç oldu dört oldu anam açık yeşil kutucuğum oldu diye sayıyordummmmsırnaşık şey
selam herkese mavili ekin naz ve zehra burda galiba
ebrarla hafta sonu keyfi yapıyoruz dün iftarda misafirlerim vardı
seni anlıyorum zehra ya ben yemekte bile stres oluyorum nasıl yetiştireceğim diye hem yemek hem pasta zor canım birde kalabalık olunca yardım edicek kimse yokmu yakınında arkadaşın falan gelelim yoksa
zehracım ben şu takvimi yapmaya çalışıyorum 2 aşamadan sonra ilerlemiyor bana linki gönderebilir misin bir yeri yanlış yapıyorum yine galiba
canım arkadaşlarım çok tsk ederim hepiniz bana rep vermişsiniz utandırdınız beni:asigim:
bende karşılığında size vereyim dedim ama veremiyorum nedennnnnn bilen tecrübeli özel üyelersengözlerimebaksanab beni aydınlatabilir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?