Bebeklerimiz ve Biz

işte canım çok kalabalık olacağı için herkes bir kaşık alır doyar dedim..
bu arada çeşit aklında bulunsun diye çok yazdım..

hamarat garusun beceriklisun bellu mutfakla aran ii sanırım öpüyorum seni ve yağızını datlummmmm bu arada bi sorim belkim bilirsin antep yemeği felan yazmışın şu kebeplerın yanına konan acılı bir ezmesi var antebin tarifini bilirmisin canım:uhm:

iyiyiz çok şükür tatlımcım,, yağızında dün son aşısını yaptırdık su çiçeği aşılara 2 yaşına kadar hayırlısıyla noktayı koyduk.. tatildeydik şöyle 20 günlük bir dinlenme süresi geçirdik.. şuanlık çok şükür bir sorunumuz yok.. ramazanımızı geçiriyoruz hayırlısıyla.. bu arada hepinizede hayırlı sağlıklı ramazanlar.. siz nasılsınız keyifler nasıl tatlımcım..

mavice canım biraz hamaratımdır tatlımcım bu saydıklarımı 3 en fazla 4 saatte yaparım.. elim çok hızlı lezzetlidir balım..
antepliyim nede olsa.. bu arada acılı ezmenin tarifini cidden vereyimmmi gülüm...

bizde iyiyiz arzucum, oğluşum 1. sınıfa başladı, onun heyecanıkaydirigubbakcemile2
kızım ilk adımın attı onunda heyecanı ve doğum günü hazırlıkları iştekaydirigubbakcemile
herşey yolunda çok şükür:lepi:

dün gece gene sahura kalkamadık yaa kızlar,
tam 5 te kalktım, eşimle 2şer bardak su içip uyuduk ne yapalım:a015:
eridik iyicene zatii:teytey:,
eşimde baya bi kilo verdi, bende 59 olurum galibe ramazan sonuna kadarşakkıdı

çok seviniriz inan cnm ama bu toipkten değilde, kendin acılı ezme diye konu açsan bizde ordan yorum yaparız bi tanema.s.

2 soğan, 2diş sarımsak, 2 salatalık, 2 yeşil biber, yarım demet maydanozu robota at.. bunları iyice kıydıktan sonra 3 tane soyulmuş domatesi de at içine fazla sulandırması izin vermemek için az döndür,eğer çok sulandıysa fazla suyunu atmak için tel süzgeçte suyunu süzdür.. daha sonra bu malzemelere biber salçası ve azda domates salçası isteğin baharatları k.biber,kır. biber,kimyon,kekik,az nane bol limon ve zeytinyağını bir güzel karıştır afiyet olsun gülüm....

yazdım canım ne güzel heyecanlar yasıyorsun valla tatlım ya çok güzell anlar kesin..
kaç kilosun zehracım şimdi.. bende ramazan diyeti yapmaya çalışıyorum aç kalarak...

hemmen defterime geçirdim ve en kısa zamanda deneyeceğim ızgaranın yanında süper olur... çok teşekkür ederim geçen eşim internetten bulamazmısın demişti ... çok teşekkür ederim.. canım.....

nu arada barçman ablam saolasınnnn sayende artıkın özel üye oldummmmm hey gidi günler heyyyy daha düne kadar hihi kutucuklar üç oldu dört oldu anam açık yeşil kutucuğum oldu diye sayıyordummmmsırnaşık şey

eeee banada rep verinde bende özel üye olayım hep kendinize müslümansınız yawwwwwwwwwwww

özel üyeliğini kutluyorum bidenem:teytey:
sen zaten bizim en özel üyelerimizden birisinşakkıdı
tatlım beniiiiiiiiimmmmmmmmmmm:1hug:

selam herkese mavili ekin naz ve zehra burda galiba
ebrarla hafta sonu keyfi yapıyoruz dün iftarda misafirlerim vardı
seni anlıyorum zehra ya ben yemekte bile stres oluyorum nasıl yetiştireceğim diye hem yemek hem pasta zor canım birde kalabalık olunca yardım edicek kimse yokmu yakınında arkadaşın falan gelelim yoksa

Son düzenleme:
zehracım ben şu takvimi yapmaya çalışıyorum 2 aşamadan sonra ilerlemiyor bana linki gönderebilir misin bir yeri yanlış yapıyorum yine galiba

çocuk odası için kendi yaptığınız aksesuarlar varmı değişik yapılabilecek sepet yapmak istiyorum ben oyuncaklar için ama önce büyük bir hasır sepet bulmam gerekiyor tabiii

gel yardıma gel bacım
isteyen herkes buyursun yardıma
:teytey::teytey:

zehracım ben şu takvimi yapmaya çalışıyorum 2 aşamadan sonra ilerlemiyor bana linki gönderebilir misin bir yeri yanlış yapıyorum yine galiba

cnm alşama bakalım olurmu, zeynebe yemek yedircem, birazdan çıkıcam kardeşime gidicemde iftara, trafik çok oluyomuş, erken çıkayım diyorum
kusura bakma ne olur, akşam telaf ederim cnm öpüyorum:1hug:

canım arkadaşlarım çok tsk ederim hepiniz bana rep vermişsiniz utandırdınız beni:asigim:
bende karşılığında size vereyim dedim ama veremiyorum nedennnnnn bilen tecrübeli özel üyelersengözlerimebaksanab beni aydınlatabilir mi..

canım mesela bana verdiğin son repten sonra 20 kişiye daha rep vermemişsen bana tekrar rep veremezsin umarım aydınlatıcı olmuşturrrr öptümm mucuk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…