• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

özel üyeliğini kutluyorum bidenem:teytey:
sen zaten bizim en özel üyelerimizden birisinşakkıdı
tatlım beniiiiiiiiimmmmmmmmmmm:1hug:

yewrümmm danam sevgi kelebğim kaymaklu ekmek kadayufum saolasın datlummm kımatlum eee bu kadar yeter heee birde tatlı kurabiyem vardu... sefiyom seni bebeğümmmŞeniz

cnm alşama bakalım olurmu, zeynebe yemek yedircem, birazdan çıkıcam kardeşime gidicemde iftara, trafik çok oluyomuş, erken çıkayım diyorum
kusura bakma ne olur, akşam telaf ederim cnm öpüyorum:1hug:
sağol canım yaaa sıkıldım bıraktım zaten olmuyor olmuyorrrrrr
bizde akşama iftara gitcez arkadaşlara
ebrarı yıkadım uyuttum ütü yapıcam bende
mavice bitirdin mi canım işerini bende kutlamıştım özel üyeliğini görmedin galiba

kızlar iyi günler hepinize gerci aksam oluyo ama anca girebildim 2 gündür ablamdaydım bugün gelidm
sizler nasılsınz bakalım geçmisi okuyamadım hemen iftar yemeğine baslıcam simdu öpüyorum hepinizi

herkese selamm, güne sabah yedide ardayla başladık, eşim onda kalktı, ardanın uykusu geldi, onunla bende uyudum saat bire kadarr

sonra kendimi temizliğe verdim, her yeri sildim domestosla, ütü yaptım, yemeği de altıdan sonra yaparımmm

mavicemm özel üyeliğin kutlu olsun güzelim,sen zaten topiğimiz özel ve güzel annelerindensin tatlumm

arzucum hoşgeldin, seni ve yağızı özledik tatlım, menün harikaydı, antepliden de bu beklenir, bayılıyorum ben sizin yemeklerinize, türkiyenin en güzel mutfağı güney mutfağı bence, eşim de adanalı da ordan biliyorum

monpetitcim sen nasılsın, ebrarımızn haftası nasıl geçti, ardam gayet güzel bir hafta geçirdi bakıcsıyla, çok çabuk alıştılar birbirlerine

herkese iyi akşamlar..büyk temizlik yaptım evime..her yer mis gibi oldu valla..ama bende bittim..geçmişe bakamadım herkes iyidir umarı..

canım dünürüm hoş geldin..pak uğramaz oldun bacım..unutma bizi...
mavicem özel üyeliğinde hayırlı uğurlu ossun.....
çokom sende evini güle güle kirlet bacım...

slm kızlar
herkes iyi maşallah
zehra cım bendeki stresten senide ssardı bende aynı şekilde hem iftar hem doğum günü düşünüyorum ama 37 kişi oluyoruz nerde nasıl yaparım bilmiyorum yaww

mavice özel üyeliğin kutlu olsun yevrüüm

ekinim danam öpüyorum seni.

arzu pek bir hamarat gördüm seni. maşallah sana.

mevcan ne güzel temizlik yapmışsın misler gibi otur şimdi.

monpetit umarım yaparsın tabloyu.ebrar nasıl iyi mi

çokom sende yapmışsın temizliğini.temiz evin tadını çıkar bakalım.ardayada aferin hemen alışmış bakıcısına zorluk çıkarmamış sana

ben bugün çarşıya alışverişe çıktım.berra ya hem bayramlık hem doğum gününe kıyafet baktım.kendimede ciicler aldım bu arada.alışveriş yapınca kendimi pek bir hafif hissediyorum.daha mutlu daha huzurluyum sanki.
birde berra yı doktoruna kontrole götürdüm.ayağındaki tırnak batması ilerledi.şurup vermişti merhem verdi bu seferde.10 gün sonra kontrole çağırdı.böyle rahatsızlıklar ilerlediğinde tırnağı öekiyoruz dedi.çok üzüldüm.umarım böyle birşeyle karşılaşmam.

zehracımm zeynep için sevindimm senin içinn üzüldümm canımm
çünküü artıkk işin zorr yaramazlık yaparr ayaklanannn otobüs zeynepp
ısırmadınn zannumcaa butlarınııı benimm yerimee

semihacım çok geçmiş olsun cnm büyük insanlar bile tırnak batmasına dayanamazken
yavrun nasıl dayanıyor..
acil şifalar dilerim en tez vakitte..

bizde doğum günü partisinden geldin..kuzenimin kız 1 yaşını doldurdu..çok güzel geçti..
deniz de nezle oldu..burnu akıyor hemen peditus verdi.umarım ilerlemez
herkese iyi haftasonları

iyi akşamlar kızlar bizde istanbuldayız,
ablamda iftara geldik
yarında abime
ordan da ewimizeee:)
sizin haftasınunuz nasil geciyor
temizlenenlere gule gule kirlenin diyorum.....

semihacım çok geçmiş olsun cnm büyük insanlar bile tırnak batmasına dayanamazken
yavrun nasıl dayanıyor..
acil şifalar dilerim en tez vakitte..

bizde doğum günü partisinden geldin..kuzenimin kız 1 yaşını doldurdu..çok güzel geçti..
deniz de nezle oldu..burnu akıyor hemen peditus verdi.umarım ilerlemez
herkese iyi haftasonları

sağol yelizcim daha tam iltihap toplamadığı için pek ağrısı yok.ara ara oluyor ama.denomada geçmiş olsun.

iyi geceler kızlarrr

semihacım ikimizde de bu hafta koşturmaca olcak desene, prenseslerimiz ilk yaşına merhaba diyecek, sağlıkla sıhhatle allahın izniyle

cnm inşallah tırnak batmasını hafif atlatırda, iltihap falan olup çektirmek zorunda kalmazsınız, kıyamam , nasıl dayanır oncacık bebek o acıya, ben kendimden biliyorum, emire lohusalığımda yaşamıştım tırnak batmasını ve iltihaplandığı için çektirmiştim, umarım berrada olmaz

yelizcim denizimizin nezleside hemen geçer inşallah ilerlemeden cnm

jegecim hoşgeldin istanbula cnm, edaya da uğrarsan çok öp yerime onu da asyayıda, bi dahaki buluşmamızda istanbulda olursan sende katılırsın inşallah aramıza:lepi:

dünürümkaydirigubbakcemile2
benim becerikli ahretliğimsositososito
ne titiz hatunsun yaffff, boyuna domestosa yatırıyon tüm evi:delphin:
, danam çocukların mikrobada ihtiyacı vardırkaydirigubbakcemile
hijyenik dünürümşakkıdı

semihacığım geçmiş olsun canım kıaymam yaaa inşallah çekilmesine gerek kalmaz
soytarı denoyada geçmiş olsun
iftara yemeğe gitmiştik arkadaşın ebrardan 1 ay büyük oğlu vardı kızımın kolunu ısırıverdi
yavrum nasıl ağladı yaaa hala izi var
kızımı ha bire öpcem diye düşürüp durdu zaten
herkese iyi geceler

Son düzenleme:
sağol canım yaaa sıkıldım bıraktım zaten olmuyor olmuyorrrrrr
bizde akşama iftara gitcez arkadaşlara
ebrarı yıkadım uyuttum ütü yapıcam bende
mavice bitirdin mi canım işerini bende kutlamıştım özel üyeliğini görmedin galiba

canımmm şeker paremmm fıstıklı lokumummm profiterolümmmm abarttım galibeee.. saolasın canım kusura bakma görmemişim be yewrüm.. sen heeçç meraklanma ben seni evel allahın izniylen önce guru sonram özel üye yapacam bu gün fazla rep vermişim eccük dinlen diyolarsırnaşık şeyzabanan replerüm seni bebem:ecrin_bebek:

kızlar nabıyınızz ampuller yanıyorr nabıyınız bu saatte
beni soracak olursanız ben bir kaç foto yükledüm
kendi fotomu bakmak isteyen varsa duyrulurr kızlarrr

sağol yelizcim daha tam iltihap toplamadığı için pek ağrısı yok.ara ara oluyor ama.denomada geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun ya bendede bir ara vardı çok ağrı yapıyordu
yavrum kıyamam ben onun parmağına inşallah düzelir biranönce canımm

kızlar iyi günler hepinize gerci aksam oluyo ama anca girebildim 2 gündür ablamdaydım bugün gelidm
sizler nasılsınz bakalım geçmisi okuyamadım hemen iftar yemeğine baslıcam simdu öpüyorum hepinizi

canım hoşgeldin biz iyiyiz canım kemdi adıma yani
sen nasılsın arda nasıl

Back
X