- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 841
- 448
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.941
Slm kizlarrr nasilsiniz oglum okula başladi ama ögretmeni yoktu dun geldi ders se başladilar yeni ögretmen genc ben daha göremedim eh hayirlisi olsun artik
siz nasilsiniz bebişler nasil özledim vala sizi
dun cok korkuttu gizem benim elim ayagim titredi cama cikti azd aha düşecekti alah korodu hemde benim yanimda bende berkayin defterlerine bakiyordum eksikler vardi onlar alinacakti bakarken gizoş camda hemde yarisi sarkmiş vaziyette cok korktum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tenny yastıkların çok şık olmuş güle güle kullan bu arada dikkatimi çekti beyaz koltuklar benmkiler krem
olduğu halde kirleniyor...
tatarım merhaba cnm özlettin kendini..
eyvah diyorum yaaa çok tehlikli olmaya başladı bu çocuklar gözünü 5 dk ayırmaya gelmiyor
çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış..
denizide akşam üstü k.walidem sitenin bahçesine çıkarmış beni karşılamak için
düşmüş dudağını yarmış... denizden çok k.walidem korkmuş nasıl üzülmüş anlatamam
teselli ettim ama nafile geçer diyor c.tesiye kadar..c.tesi annemlere gicez diye endişelenmiş
halbuki annemler kesinlikle bişey demez çocuk neticede ama oda çok korkmuş..
aynada dudağına bakıp uuuf uuuf diyip durdu yavru kuşum
Mücüm semihacim teşekkürler...
Doğal afet im o benim :)
çok büyük değil mücüm ama dişi kesmiş dudağini şişlik varya tuhafina gidiyor sürekli yaliyor isiriyor orayi biraz zor iyileşeceğe benziyor...
Berfinsena nin yazisini görmedim cnm..
Diğer konuyla ilgili insanlar çok çabuk etkilene biliyor...böyle yazmamalari lazim..cahil insanlar işte
cnm benim saoltenny yastıkların çok şık olmuş güle güle kullan bu arada dikkatimi çekti beyaz koltuklar benmkiler krem
olduğu halde kirleniyor...
tatarım merhaba cnm özlettin kendini..
eyvah diyorum yaaa çok tehlikli olmaya başladı bu çocuklar gözünü 5 dk ayırmaya gelmiyor
çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış..
denizide akşam üstü k.walidem sitenin bahçesine çıkarmış beni karşılamak için
düşmüş dudağını yarmış... denizden çok k.walidem korkmuş nasıl üzülmüş anlatamam
teselli ettim ama nafile geçer diyor c.tesiye kadar..c.tesi annemlere gicez diye endişelenmiş
halbuki annemler kesinlikle bişey demez çocuk neticede ama oda çok korkmuş..
aynada dudağına bakıp uuuf uuuf diyip durdu yavru kuşum
tatarcım yeni oğretmeniniz hayırlıı olsun şekerimSlm kizlarrr nasilsiniz oglum okula başladi ama ögretmeni yoktu dun geldi ders se başladilar yeni ögretmen genc ben daha göremedim eh hayirlisi olsun artik
siz nasilsiniz bebişler nasil özledim vala sizi
dun cok korkuttu gizem benim elim ayagim titredi cama cikti azd aha düşecekti alah korodu hemde benim yanimda bende berkayin defterlerine bakiyordum eksikler vardi onlar alinacakti bakarken gizoş camda hemde yarisi sarkmiş vaziyette cok korktum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tesekkur semihacimgünaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize
tatarım çok geçmiş olsun en büyük korkumdur pencere balkon çok dikkat istiyorlar
soytarı sanada geçmiş olsun cimcime demek uff diyor artık herşeyin farkında deno
bu arada resimlerde çok şeker çıkmış fıstık
buyrunbenim74 yazın güzelmiş emeğine sağlık
mevcan küpelere alıştınız demek iyi günlerde kullanın
jege yastıklarına bayıldım
müü günaydın canım aynı sorun bendede oluyor tam yazıyorum msjımı atılıyorum yada hiç kabul edilemiyorum
mavilim v zehracım sizlerede günaydın
cnm benim saol
ewet beyaz koltuklar
kullanırken cok dikkat gerektiriyor,ayrıca bir oturma odam oldugu sırf beyazlara kalmıyoruz,ordaki köşe takımım kırmızı krem ...
bu arada ck gecmiş olsun
benim kuzu da düşüyor arada,en son hafif alnı morarmıştı...allaha emanetler walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?