Bebeklerimiz ve Biz

uzun zamandır ilk günaydını ben yazamıyodum
şimdi herkese günaydıııınnnnnnnnna.s.
sahura kalktım çok şükür ama doğrudürüst uyudum mu bi sorun:uhm:
gene kalkamıycam diye saat başı uyandım, gene yattım,en son tel çalınca artık yatmayayım dedim, sengözlerimebaksanab
şimdide temizlik yapıyorum çocuklar uyurken rahat rahatkaydirigubbakcemile5
emirin öğretmeni her cuma 11.30 da toplantı yapıcakmış
yaında toplantı olduğu için yetiştiremem diye işleri şimdiden yapıyım dedimm

sizi tembelller kalkın bakeeemmmşakkıdı

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum...
"buyrunbenim74" çok güzel bir yazıymış ellerine sağlık bizimle paylaştığın için..

Dream danacım sanada günaydın bebeeem
sana kendini şartla dedimde saat başı demedim bacım :) sen dün gece sahur işini abartmışsın :)
neyse kalktınya bunada şükür adam bugün tok gitti işe :)

mavice cim hadi geçmiş olsun cnm buda geçti güzel güzel...

herkese günaydın kızlar
hızlı bri giriş yapayımdediğm çünkğ akşam 3 ten sonra kk benikabul etmiyor:a015:
dün ne güzelsohbete daldıydık yine attı benii kk ve dadı damağımda kaldı sohbetinsenağlama

günaydın kızlar...
ben yine kalkamadım sahura...
arkadaşlara yemeğe gitmiştik...
eve geldiğimizde 1,30 du ve yatağın yolunu zor bulduk..gerisini hatılamıyorum...

denom çok güzel çıkmış soytarıcım...
maşallah ne kadar büyümüş saçları uzamış...
abla olmuş artık..ayrıca çok geçmiş olsun canım...
uf olmuş demek dudağı kıyamam ya....

dreamcım kolay gelsin canım...
bende artık yavaş yavaş bayram temizliğine başlayayım diyorum bakalım..ancak yaparım bu hızla...
canım eşim dün parayı yolladı aldınız mı canım?

mücüm günaydın şker...
sana mahsus değil canım.kk aynı şeyi ban da yapıyor...
50 kere tıklıyorum gıcık oluyorum valla

canlarım çok geçmiş olsun ikinizide Allahtan denoda gizoşta iyiyler en büyük korkum düşmek ve yüksekten düşmek aman gözünüzden ayırmayın bu sıpaları

Son düzenleme:
günaydın mavilim ve mücüm..
nasılsınız..?

teşekkür ederim teyzesi abla oldu gerçekten küçük hanım küçük..
uuf oldu ya sorma...sabah kalkmış yine dudağına bakıyordu :)

canım ya denocuğa bak çok mu canım dudağındaki yara:1no2:
mavili valla canım artık sıkıyorum o kadar işin arasında girmeye çalışıyorum 2 satır yazyaım diye error verip duruyor sinirlenip kapatıyorum.
bu arada dün yazacaktım hep unuttum berfinsena vardıya onun sorunları varmış topik açmış biliyormuydunuz eşi ile ya çok üzüldüm okudum yazı yazdım Allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
birde dikkat ettim dünşehit eşinde mesaj bırakıyor ya herkes başsağlığı bir üye oda asker eşiymiş işte yazmış ben yaşasaydım böyle birşey intiahar ederdim diye çok kızdım hatta repe yazdım ziyretci defteriaçılmıyordu lütfen yazını değiştir bence diye ama tık yok düşünkü şehit eşinin durumu zaten iyi değil okumuşsunuzdur cididdi depreyında ve çok normal ciddi destek verilmesi gerekir böyle birşeyi zikretmek çok büyük hata aklına neler sokuyor kadının hemde kızı var daha çok kızdımÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize

tatarım çok geçmiş olsun en büyük korkumdur pencere balkon çok dikkat istiyorlar

soytarı sanada geçmiş olsun cimcime demek uff diyor artık herşeyin farkında deno
bu arada resimlerde çok şeker çıkmış fıstık

buyrunbenim74 yazın güzelmiş emeğine sağlık

mevcan küpelere alıştınız demek iyi günlerde kullanın

jege yastıklarına bayıldım

müü günaydın canım aynı sorun bendede oluyor tam yazıyorum msjımı atılıyorum yada hiç kabul edilemiyorum

mavilim v zehracım sizlerede günaydın

Mücüm semihacim teşekkürler...
Doğal afet im o benim :)
çok büyük değil mücüm ama dişi kesmiş dudağini şişlik varya tuhafina gidiyor sürekli yaliyor isiriyor orayi biraz zor iyileşeceğe benziyor...
Berfinsena nin yazisini görmedim cnm..
Diğer konuyla ilgili insanlar çok çabuk etkilene biliyor...böyle yazmamalari lazim..cahil insanlar işte

canım ya dişleri geçti demek evet oraya çok takarsa deno zor iyileşir.
berfinsenanın konusu bu;http://www.kadinlarkulubu.com/arkadaslar-lutfen-yardim-edin-cikar-yol-bulamiyorum-t213024/index.html
diğer mesleye dünden beri sinirliyim çok büyük düşüncesizlik

cnm benim saol
ewet beyaz koltuklar
kullanırken cok dikkat gerektiriyor,ayrıca bir oturma odam oldugu sırf beyazlara kalmıyoruz,ordaki köşe takımım kırmızı krem ...

bu arada ck gecmiş olsun
benim kuzu da düşüyor arada,en son hafif alnı morarmıştı...allaha emanetler walla

tatarcım yeni oğretmeniniz hayırlıı olsun şekerim

cok gecmiş olsun birde
ne zaman ne yapacakları gercekten belliıolmuyor
allah korusun hepsini

tesekkur semihacim
ugrastım cok ama degdi

bende berfinsenaya cok uzuldum
bence bi psikologa görunmekte fayda war
ama bu adam bunu bir kez yaptıysa arkası kesilmez,ya boyle kabullenecek ki bence kabullenmemeli,ya da cekip gidecek...
allah yardıcısı olsun

jege cim saol cnm
biz artık ufak morarmalara şükrediyoruz...allah beterinden saklasın...
büyük kazalar olmadığı sürece bunada şükür edicez..düşe kalka büyüyecekler neticede..
benden çok k.walidem üzüldü

jege cim ben göremedim yastıklarını eğer mümkünse albümüne koyarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…