Bebeklerimiz ve Biz

tenny yastıkların çok şık olmuş güle güle kullan bu arada dikkatimi çekti beyaz koltuklar benmkiler krem
olduğu halde kirleniyor...

tatarım merhaba cnm özlettin kendini..
eyvah diyorum yaaa çok tehlikli olmaya başladı bu çocuklar gözünü 5 dk ayırmaya gelmiyor
çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış..

denizide akşam üstü k.walidem sitenin bahçesine çıkarmış beni karşılamak için
düşmüş dudağını yarmış... denizden çok k.walidem korkmuş nasıl üzülmüş anlatamam
teselli ettim ama nafile geçer diyor c.tesiye kadar..c.tesi annemlere gicez diye endişelenmiş
halbuki annemler kesinlikle bişey demez çocuk neticede ama oda çok korkmuş..
aynada dudağına bakıp uuuf uuuf diyip durdu yavru kuşum

bebeğim benimmmm
kıyamam ben ona, demek bakıp üf üf diyor haaa
çok geçmiş olsun cnmm
ne kadar duyarlı bi kayınvaliden varmış yelizcim, gerçekten çok şanslısın cnmm

allah korumuş tatarım
gözlerimizi 1 dk bile ayırsak ne yapacakları belli olmuyo bu sıpaların
geçen bi yerde okudum kk dan birinin bebeği 2. kattan düşmüş, emeklerken, nasıl olduysa tam bilmiyorum
kafatası falan çatlamış, ameliyat etmişler bebği, şimdi durumu daha iyiymiş,
aman kızlar çok dikkatli olmamız lazım bu konularda
rabbim esirgesin yavrularımızı her türlü felaketten

alah korudu gercektende eşime söylemedim bi dğnya laf ederdi hangisine bakacagımı şaşırdım kac gudur koşturuyom ögretmende yok al gel bak gelmişmi eve yoluyoalr baya yogundum ama yanımdayken oldu ya bayılacaktım korkudan valla cok kötü oldum ya senağlamasenağlama ya düşseydi neler geldi aklama
alahıma şükürler olsun birşey olmadı alah korusun bebişlerimizi cocuklarımızı

soytarı sanada gecmişolsun canımmmmmmm

tatarım geçmiş olsun canım...öyle sorma valla kaşla göz arası hemen yaramazlık peşindeler..neyseki allah korumuş...

bebeğim benimmmm
kıyamam ben ona, demek bakıp üf üf diyor haaa
çok geçmiş olsun cnmm
ne kadar duyarlı bi kayınvaliden varmış yelizcim, gerçekten çok şanslısın cnmm

teşekkür ederim canım
uuf uuff diyor uuf olmuş ya... dilini sürekli yarılan yere götüyor şişlik var oda anlayamadı
ne olduğunu..
gerçekten çok duyarlı çookk allah razı olsun ondan aah meleğim nasıl görmedim düştüğünü
nasıl düştü yavrum yıkamam ben sana diyip durdu...sürekli üzüldü...
gerçekten çok şanslıyım zehracım 41,5 kere maşallah

bu aradada kullaklar delinmişş hadi geçmişş olsun bende istiyorum ama cesaretim yok
bizimki çok yaramaz benim kulağğıımda küpe gördüğğü zaman bile çekirtiriyor

ben ekleyemedim kuzumun resimlerini
zehra teyzesi halletti bir çıırpııda
haftasonu çekilmişş taze taze :)

Son düzenleme:
valla berfe benim kulağımda da küpe durdurmuyor ama kendi kulağında küpe olduğunun farkında bile deil..doktor ne kadar erken deldirirseniz o kadar iyi büyüdükçe farkına variyorlar kulaklarına zarar veriyorlar dedi...

ii gecelr kızlar yorucu bir gündü az sonra yatacağım ancak toparlandım

jegecim çok teşekkür ederiz canım...kırlentlerin çok hoş gerçekten bu arada güle güle kullan

mevcanım sanada döndün evine demek ehhh artık uğrarsın buralar

soytarı canım geçmiş olsun kuzuna kıyamam yaaa

tatarımmm canım evet çok tehlikeli zamanları her an gözün üstünde olacak allah saklamış valla... çok çok geçmiş olsun öpüyorum seni ve gizoşu

herkese ii gecelr sabah görüşmek üzere pardon öğlene....mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…