Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun mevcancım dikkat et kendine
zeynebin öksürüğüde geçmedi, habire dondurma yiyor vermiyorum babası alıyo akşam sürekli uyarıyorum bişey olmaz yesin diyo eşim

sudafed başladım 2 gündür sanki iyi geldi

tünaydınlar bugün işe başladım ama tam başladım dünden ber midem çok kötü birde tansiyonum düşünce çok fena oldum.şimdi birazdaha iyiyim çok şükür.
umarım herkesler iyidir.
hepimize güzel bir hafta diliyorum

geçmiş olsun betülcüm, dikkat et kendine cnmm

bizim de bugün diplama törenimiz vardı, diplamalarımızı aldık açık büfe mamalar hazıtrlamıştık dolu dolu tabaklarla yedik kilolarımıza kilo ekledik geldik:)

kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm :))

ozledınız mı bakalım benı ben cok ozledım sızııı :))

oteldeydım 3 gundur yenııı geldım anneme superdı valla bı eglendımmm sormayınn otelde tek turk bızdık hepsı rusmuş kalanların bızıde rus sandılar ardada bende ablkamda sarısın olunca :))

ınsallah sızlerde ıyısınızdırrr

hoşgeldin esmacım
biz kaç gündür yağmurla soğuk havayla geçiriyoruz günlerimizi
sende kemerde ne güzel valla
ne güzel gezmişsiniz
arda seviyodur denizi muhak ki:))

canancım sen nasılsın neler yapıyosun bakalım

hava kapalıydı ama ben eve kapanmak istemedim
çocukları da aldığım gibi arkadaşıma gittim kahvaltıya oturduk muhabbet sohbet derken yeni geldik sayılır

günaydınlar
dün evde istirahatteydim bağırsak enfeksiyonu olmuşum dün serum falan yedim de kendime geldim.
esma tatilden gelmişsin ne güzel.darısı başımıza inşallah:)

betüşümm çok çok geçmiş olsun cnm yaa iştemisin bugün, neden enfeksiyon olmuşsun

kadişşşşşş bi türlü görüşemedik yaaa denk gelipte hayatım neden yazmıyosun buraya

işteyim zehram sağol canım.geçen 10 günde izinliydim ya üst üste geldi çok. rapor almak istemedim.
dr mikrobik dedi birde çok kansızlık varmış kan ilaçları verdi.
kadisle bende çok uzun zaman oldu görüşmeyeli nerelerde acaba

betüscum cok cok gecmıs olsunnn canım

gunaydınnn bu arada hepınızee kımse gelmez oldu nerdesenız kızlarrrr

evet ya kimse uğramıyo yine bi sohbet ortamı yaratamadık, yazan çıkıyo :( gelen okuyo:)

betüşüm rabbim acil şifalar verdin çok çok geçmiş olsun düzenli kullan ilaçlarını canım benimm bişeyciğin kalamz inşallah
zeynebe kayınvaliden bakıyo değil mi cnm iyileşmiştir artık o da baya zaman geçti

iyiyiz cnm şimdi zeynebe çilek yıkadım onları hüpletiyo
emiri okula yolladım
terziye uğradım sabah kahvaltıdan sonra, bikaç bişey diktiriyorum harika bi terzi kalıpsız kafasına göre dikiyo sen tarif ediyosun tam üstüne oturtuyo
1 elbise bi etek birde japon tarzı bi üst diktirdim onları almaya gittim geldim

öğlenden sonrada mevlit okunucak oraya gidicem bende okuycam inşallah
şimdi yemek yapıyorum akşama hazır olsun

sen nasılsın arda nasıll maşallah çok yakışıklı sıpaannnnnn
bide kızın olsa nasıl olur bi düşünsenee
2. yi ne zaman düşünüyosunuz cnmm

Selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
ben oldukça yoğunum..
15 gün boyunca demirbaş bi elemanımız izinliydi hem kendi işlerim hem onun işleri mahvoldum...
hala yoğunluk devam ediyor...
sağlığımız yerinde çok şükür..
ruze inanılmaz huysuz yalnız gündüz melek gibi akşam bana gelince çocuğa bişeyler oluyor..saçma sapan ağlıyor.deli ediyor beni maalesef...geçecek inşallah..
Allah nasip ederse önümüzdeki hafta sonu Eda ya, Sapanca ya gidiyoruz.
3 Temmuz da da yıllık izne ayrılıyoruz...Tatili falan ayarladık...Deniz kum güneş zaman çabuk geçsin ya...Sonra da bi istanbul planımız var bakalım zaman yeterse...

Esma ne güzel tatili yapmışsın..3 gün yetmez ama sana eminim...

Zehracım yeni kıyafetlerini güle güle giy cnm...
benimde bi alışveriş yapmam lazım...

betülcüm geçmiş olsun cnm..:
bağırsak enfeksiyonu çok zor oluyor..
çok yaşıyoruz biz ailecek...

canım 3 gun oylesıne cıktık temmuzda esımle bırlıkte cıkıcaz asıl ınsalahhh ruze huysuz demek yerım ben onu

zehracım ardada cılege bayılıyoo agız eller kırpkırmızı oluyo :))

kızlar ardayı bu sene anaokuluna yazdırıcam 4 yas gurubuna 36 ayını dolduranları alıyolarmıs ardada 38 aylıkkk :) yarım gun gonderıcemm

iyi akşamlaar kızlar.çok yoğundum kaç gündür.dün tüm gün ehliyet için uğraştım.bugünde almaya gittim.bilgisayarda sorun vardı mesai sonuna kadar beklettiler çıkmadı benimki, cumaya tekrar gidicem.bu arada büyük görümcem ankarada sabaha kadın hastalıklarından ameliyat olucak oraya gider geliriz artıkk.

Back