Bebeklerimiz ve Biz

zehracım canım tebrık ederımmmmm supersınnn
sevılcım canımmm ohhh ne guzelll gunler gecırmısınnnnn

Ay şimdi çatlayacağım orta yerimden Esmacım.... Ne o öyle deniz falan düşmanmı çatlatıyosun...
Şaka bir yanada iyi tatiller canım. Umarım her günün birbirinden güzel geçer...

selam kızlarrr.....umarım herşey yolundadır...

zehracım harika bir gezi yapmışsınız...fotolarına bayıldım...ama tarzına hayran kaldım...bu tarz sana çok yakışmış canım....

sevilcim çok büyük geçmiş olsun canım....yaz gelince çok dikkatli olmak gerekiyor...bu afacanlarla işimiz zor....

esmacım antalya yolcusu.....antalya hayallerimin şehri...seneye antalyaya tayin istemeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
slm kızlar misafirlerim çıktı bende bi bakıyım dedimm
çokom gelmiş hoşgeldmiş özlüyoruz hülyacım lütfen bizi ihmal etme artık:))
çocuklarda iyidir umarımm öpüyorumm

esmacım demek denize giriyosunuzzz süper yaaa lütfen benim için de yüzzzz

sevilcim güzel geçmiş ablanlar annenelr, bayılıyorum sizin aile tutkunluğunuza allah bozmasın devamını nasip etsin
demek irem koymuş sandalyeyi çıkmş üstünee ayy cnm ya allah esirgesin bi dakka gözümüzden ayıramıyoruzzz

günaydın canlarımmm
nasılsınız

biz kuzumla anne kız cıbıcıbı yaptık, arkadaşım aradı kahvaltıya davert edildik saçımız kurusun çıkarız:)
dün annem bendeydi emir anneannesine gitti bugün okula yollamayacağım zaten isyan ediyo anne bi gün bile gitmediğim olmadı hastayken bile gittim artık yoruldum falan başladı bende gönderdim

dunurum hosgeldın gelınım nasıl nasıl bakıyon bakımm ıyı bak damadın kızmasınnn :))

kızlar dun aksam babm yemege goturdu canlı muzıge bı oynadım sormayın gece 1 de eve geldıkk :))))

EVLi ERKEK DUASI

Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...

Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),

Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),

Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!

Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi

Selam kızlar...
Herkese hayırlı cumalar Rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin...
Dün babamız izinliydi baktık havada güzel sabah 9 gibi Emirgana kahvaltı etmeye gittik. Saat 2'ye kadar oralardaydık. Okulların kapanması yakın olduğu için hertaraf çocuk doluydu. Kafamız şiştiği için erken kaçtık.
Sonrada eve geldik halılarımı kaldırdım yerlerine yazlık halıları serdim. Sanki ev biraz serinledi hafifledi.

amın canımm ne guzelllll gezmıssınız
bende denızden yenı geldım ablamlar otelden banda yer ayırtmıslar 2 gun onlarla kemerde kalıcam ben donucem tektrar anneme :))

opuyorummmm hepınızıııı

merhaba herkeze

sizlere bir sorum olucak bebekleriniz için visco yatak kullaman varmı acaba aranızda , kullanan arkadaşlar memnun kaldılarmı acaba ?

günaydın kızlar, iyi haftasonları diliyorum

esmacım çatlatın bizi burda kısss kemeri çooooooooookkkkkkkk özlemiştim ama ben:gitme:

tülaycım hoşgeldin cnmmm
umarım sen ve yakışıklı oğluşunda iyisinizdir
cnm visco yatak nasıl oluyo bilmiyorum:kedi:

tünaydın kızlar.bugüün çok işim var akşamı bekliyorum.dışarı çıkıcam.yarında kayınvalidemleri taşıyoruz çok sıkıcı ve yorucu bi pazar bizi bekliyor.

Back