Bebeklerimiz ve Biz

ne tatili beaaaa
yağmur çamur eve tıkılıp kaldık, ekstradan da malum kişi dırıdırıda ekleninceee, aynı konuyu belki yüzdefa dinledimmm, darallar bi geldi bi gitti valla, insanın evi gibi yokkkk
sıkıldım patladım çatladım yaniiii
bir tek işte son gün annem çerkezköyde hastanye yattı oraya geçtik, annemi ziyaret ettik , gece de kuzenllerimde kaldık, gece yarılarına kadar muhabbet falan, melekle ilgilendiler bend ebiraz kafa topladım
yalnız çok komiğime giitti, ben en büyük torunum, yani jenarasyonda en büyük, e zamanın ufaklıkları büyüdü evlendi, baktımmmm, gelinnnnnnn( çok komik geliyor bunu bile demek) daha doğrusu kardeşim diyelim anam hizmet etti falan alışık değilim yaa, ben alışmışım hoppidi hoppidi bi meleğe bi işe koşturmaya , kız nolur nimet abla elleme ben yaparım dio, ben dayanamm ki yaparım, komik geldi beee, yaşlanmışım yaaa, veletler büyüdüdeeeeeee

melek ne alemdeee, benii çatım çatım çatlatma halindeee, dur çocuğum, yapma çocuğummm demekten gına geldi, azma kudurma peşind ehiç bitmiyoo, allahım ne zaman bitcekkkkkk
tekirdağda kendi kendi telefon kablosuyla boğuyordu nerdeyse benden kaçayım derken bynuna dolandıı kablo, neden kaçıyordu derseniz, malum kişi ortaya bırakmış ilacını, bizimkide kapmış tabii, elinden alıcam derkennnn gidiyodu çocukk

bi sabahh da ha kargalarrr uyanmadan benim cadı uyandığı için sabahın 5.30undaaaa
ben uyku sersemi, en üst katta yız, sen balkonu aç, ben toparlanan kadar sne fırlaaa, balkonun korkuluklaırda meleğin belinin hizasıjnda eşimle nasıl balkona fırlayıp yakaladık allahım dedimmm
allah korudu vallaa

ödümü patlatıyo cadıııı
her dakka gözüm üzerinde amaaa
buluyo genee bişey

ay canım gecmıs olsunnn ya ucuz atlatmıssınızzz aman dıkkat edın 1 dakıka ustlerınden goz ayrılımnca bıyerlere kacıyolarr :))

nimetcim hoşgeldin canım.dikkat istiyor işte.bir dakika ayırmaya gelmiyor.allah korumuş...

kadisim sende hoşgeldin.ne güzel temizlikler kolaylanmış.ben daha başlamadım bile...

iyi geceler kızlarr
nimetim tekrardan hoşgeldin bacımm
demek döndünüz yuvanıza, cidden insanın evi gibisi yok değil mi
kıs benim bu gelin ne ele avuca sığmaz bişey bölee
allah korusun çok dikkat istiyo bacım yaallah yardımcınız olsun

günaydın kızlar
bugün aylardır görmediğim arkadaşım gelecek oturmaya.
akşamada yemeğe kalacaklarçok heyecanlıyım...

günaydınlar
çok uykusuzum hiç uyumadı gece zeyno,1-5 arası ayaktaydık kötü rüya gördü sanırım çok huzursuzdu.
ne güzel semihacım ben bu sınav derdine kimseyle görüştüğüm yok.
ama yarın işyerinden arkadaşımın sünneti için çocuklara eğlence yapacaklar kuzumla oraya gideceğiz inşallah

günaydın kızlar
bugün aylardır görmediğim arkadaşım gelecek oturmaya.
akşamada yemeğe kalacaklarçok heyecanlıyım...

kolay gelsin semiha neler hazırlıyosundur kimbilir, arkadaşınla güzel vakit geçirirsiniz ne güzel hasrte giderirsiniz:1hug:

günaydınlar
çok uykusuzum hiç uyumadı gece zeyno,1-5 arası ayaktaydık kötü rüya gördü sanırım çok huzursuzdu.
ama yarın işyerinden arkadaşımın sünneti için çocuklara eğlence yapacaklar kuzumla oraya gideceğiz inşallah

günaydın cnmmmmm
neyi vardı ki acaba zeynonun, çok geçmiş olsun cnm

semıhacım ne guzelll ohh aksama zıyafet var desene bende ısterımmmmm

ah canım benim bursaya yolun düşsede gelsen sana ne mamalar yaparım ben...

kolay gelsin semiha neler hazırlıyosundur kimbilir, arkadaşınla güzel vakit geçirirsiniz ne güzel hasrte giderirsiniz:1hug:

sağol canım evet hasret gidereceğimiz kesin....

[/B]

günaydınlar

nesi vardı ki canım.kimbilir ne rüya gördü?
git tabi değişiklik olur.hem senin için.hem zeynomuz için...

semıhacım ınsallah canımmmmmmm

zehracım ıyı yapmısınn tatlımmm

ıyı gecelerrr opuyoruuummmm

günaydınlar kızlar

sizin bıdıklarda aynı mı merak ettim
melek de giderek artan bir huysuzluk durumu var
herşeyi ağlayarak istiyo, herşeyde ağlıyor
beni sürekli ısırma halinde
bide ayak müptelası, tükürüyo
halyle yaz geli çıplak ayak dolaşıyoruz,elliyo, öpmeye çalışıyo, alıyorum anlatıyorum, hikayelerle süslüyorum, yok yok, inat, huysuzluk yapıcam diye bide kaşıma geçip, inat yaa

nerden öğrendi dicem, etrafında öle çocukda bulunmad
gün boyu ilgi alaka istiyo
aslında şu maddi durmlar düzelseydi, iş bulablseydik, anaokuluna başlatıcaktım
sürekli bize bağımlı halde
e bab evde , anne evde, alıştı iyice
ben ebeveyn olarak bişeyleri yanlış yaptığım düşünüyorum, mutlaka hata bendeki çocuk böyle oldu, ben beceremiyorum galiba anne olmayı
sürekli mızıklama halinde
bazen çıldırıyorum

günaydınlar
yok be nimetim öyle düşünme dün gece aynı şeyleri bende söyledim nerde hata yapıyorum die.sinirden çıldırdım artık ama sanırım bu bir süreç ve tek yolu sabır bu sürecin üstesinden gelmenin.zeynep de var ısırma huyu birde bırakmıyor ben bağırdıkça bastırıyor dişlerini.huysuzluk inat son noktada.çok basit birşeyi bile ağlayarak istiyor örneğin su isteyecek ağlayarak istiyor. inanılmaz inat.bende seneye vereceğim artık kreşe evde yetemiyoruz çocuğa.sürekli ilgi sürekli oyun oynamak istiyor kendi başına asla oyalanmak istemiyor.sende hayırlısıyla yoluna sokarsın işini gücünü ve verirsin kreşe canım.sıkma canını bir eksik bir fazla genelde aynıyız hep canım benim

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım ıyısınızdır ugrayamadım bugunn denızdeydık arda ateslendı hemen hastaneye 39 olmus ıgne yaptılar antıbıyotık verdılerr eve geldık sımdıde bı cıkıyo bı dusuyo atesıı

cok dondurma yedıı ondan bogazları anjın olmus canım sıkıldıı

gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm

hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık

Back