Bebeklerimiz ve Biz

ooo haftasonu ne güzel gezilmiş.bende dün evde tektim.eşim babasıgile yardıma gitmişti.çok sıkıldık.eftunn bizde de durum aynı sayılır eşim ve berfe hafif grip:((

zehram demek çanakkaleye gidildi oh ne güzel.dün ankara aşırı sıcaktı evde bunaldık iyice.bugünde sıcak ama hava bulanık yağmur yağacak sanırım.daha ben pazara gidicem..

ya kızlar bu arada berfe sapık kelimesini öğrendi.bi öpeyim diyorum sapık dur diyor.babasıyla iki öpüşsün sapık baba diyor.yolda gördüğü adamlara anne bak bu sapık diyor.bakkal amcası berfe bi öpeyim diyor yapma sapık diyor:((dayanamayıp bazen gülüyoruz bu sefer daha çok kullanıyor.nasıl unutturucam ben bu kelimeyi ya..

dunurum tsk ederımmm canım demek gelınım sapık kelımesını ogrendııı hıc ustuleme dedıgınde laf degıstır demeye demeye unuturrr

slm arkadaşlar
herkesin haftasonu ne güzel yoğun geçmiş.bizimde öyleydi
haftasonu görümcemler geldi istanbuldan.benimde bu arada sınavlarım vardı.sabahtan sınava sonrasında gezmeye vurduk kendimizi.
görümcem hiç cumalıkızıkı görmemiş.baştan oaray gittik.doğa harikası bir köy...kınalıkar dizisini bilenler varsa onun çekildiği yer...berra bile çok sevdi.sonrasında bir dağ bir deniz derken doğa içinde geçti haftasonumuz.gece ikiyi geçiyordu eve geldiğimizde.gezmekten bıkacağımı hiç sanmazdım.öyle bıkıp yorulmuşum ki.bugün kafamı camdan bile dışarı çıkarmadım:):):)

slm kızlaar umarım keyifler iyidir herkeste.
biz bu haftasonu hiçbirşey yapamadık çünkü eşim epey ağır grip geçiriyor şuanda da evde.umarım kuzuma geçmez :(
herkese iyi haftalar

cnm çok geçmiş olsun , umarım zeynebe geçmez
sanada kolaylıklar diliyorum ders çalışıyosun sanırım

ooo haftasonu ne güzel gezilmiş.bende dün evde tektim.eşim babasıgile yardıma gitmişti.çok sıkıldık.eftunn bizde de durum aynı sayılır eşim ve berfe hafif grip:((

aa berfede grip olmuş canancım acil şifalar
zeynepte öksürüyo aynı zamanda grip:(

sanırım mevsimsel çok yaygın bu sıralar

zehram demek çanakkaleye gidildi oh ne güzel.dün ankara aşırı sıcaktı evde bunaldık iyice.bugünde sıcak ama hava bulanık yağmur yağacak sanırım.daha ben pazara gidicem..

evet cnm ya çok güzel bi geziydi, çok etkilendik, duygulandık, 10.30 dan 18.00 e kadar dolaştık çok yorulduk ve aşırı sıcak vardı buna rağmen değdi
ya kızlar bu arada berfe sapık kelimesini öğrendi.bi öpeyim diyorum sapık dur diyor.babasıyla iki öpüşsün sapık baba diyor.yolda gördüğü adamlara anne bak bu sapık diyor.bakkal amcası berfe bi öpeyim diyor yapma sapık diyor:((dayanamayıp bazen gülüyoruz bu sefer daha çok kullanıyor.nasıl unutturucam ben bu kelimeyi ya..
:roflol::roflol::delphin:delikafaduldenŞeniz yerim ben onu yaa kimbilir ne tatlı oluyodur:))

ya zeynebe ne dersin
abisiyle adanalıyı seyrede seyrede
neler öğrendi
geçen akşam eşim geldi zeynep babasına ne derse beğenirsinizi
baba var ya benim bu abim çok şerefsizzz:roflol:

slm arkadaşlar
herkesin haftasonu ne güzel yoğun geçmiş.bizimde öyleydi
haftasonu görümcemler geldi istanbuldan.benimde bu arada sınavlarım vardı.sabahtan sınava sonrasında gezmeye vurduk kendimizi.
görümcem hiç cumalıkızıkı görmemiş.baştan oaray gittik.doğa harikası bir köy...kınalıkar dizisini bilenler varsa onun çekildiği yer...berra bile çok sevdi.sonrasında bir dağ bir deniz derken doğa içinde geçti haftasonumuz.gece ikiyi geçiyordu eve geldiğimizde.gezmekten bıkacağımı hiç sanmazdım.öyle bıkıp yorulmuşum ki.bugün kafamı camdan bile dışarı çıkarmadım:):):)

semihacım cidden öle bende çok yoruldum

sınavın nasıl geçti cnm

o diziyi deyretmedim ama bursa harika bi şehir adı üstünde yeşil bursa:::asigim:
sizinde güzel geçmiş haftasonunuz :teytey:

evet canım ya bılırım cumalıkızıgı kınalı kar cekındıgınde bol bol gıtmıstım unıversıte zmanlarımdaaa

semihacım gelmiş.oda gezenler kervanında ohh ne güzel valla.
zehracım eşim çanakkaleye gitmişti ama ben gidemedim çok överek anlatır toprağın kokusu bile bi başka der.inş.bi gün gidicez beraber.fotolar süper bu arada daha doğrusu sen..

semihacım gelmiş.oda gezenler kervanında ohh ne güzel valla.
zehracım eşim çanakkaleye gitmişti ama ben gidemedim çok överek anlatır toprağın kokusu bile bi başka der.inş.bi gün gidicez beraber.fotolar süper bu arada daha doğrusu sen..

zehracım biz dikkatte etsek dediğin gibi tv den dışardaki çocuklardan bi çok şey öğreniyor.son zamanlarda sapıkla bozduk kafayı.bide onun dışında bize,domuz,eşşolueeşşek,pislik,köpek felan diyor:))gülermisin ağlarmısın tepki vermemeye özen gösteriyorum ama gülmedende duramıyorum bazen..

neyse büyüdükçe anlarlar kötü bi şey olduğunu ama insan yinede başkalarının yanında mahçup oluyor.berfe bide sürekli kim onu öpmek isterse dur yapma ya sapık felan diyor.

bide ilginç olan ne biliyormusunuz bazen babası berfeyi çiş tutuyor poposunu silip üstünü çekerken kutuma bakma sapık baba diyor..hani küfür olarak öğrendi diyelim ama öpmek veya dokunmak istenince sapık tepkisini vermeyi nerden öğrendi onu anlamaya çalışıyorum.

günaydın kızlarrrr
gündem çok yoğun morallarimiz de bozuk şu israilin yaptıklarını yenilir yutulur cinsten değil artık
allahın laneti üzerlerine olsun inşallah

esmacım geçmiş olsun tekrardan

tünaydın kızlar.bende dünden beri çok keyifsizim nasıl bi adelettir bu kimse bunlara dur demeyecekmi ya.o kadar üzgünümki o israil hükümet ve ordusunu gidip boğazlayasım geliyor.

bide face de yayınlana bazı videolar var israil halkına küfür eden ben bunlara katılmıyorum ve paylaşmıyorum.neticede her israilli böyle pislik deil bu suç baştakilerin suçu bence..misal ben hükümetten memnun deilim ama o kötü diyelim benim bunda suçum ne dimi..

neyse konuştukça konuşası geliyor insanın.siz neler yapıyorsunuz kimseler uğramıyor yine..

slm kızlarrr
nerelerdesiniz
keyfiniz mi yok niye uğramıyosunuz :umursamaz:

misafirim gelicek koşturuyorum bende
sabah sınava girdik kursta 100 aldım pazartesi diplomalarımızı alıcaz çok mutluyum

Selam kızlar...
Tebrik ederim Zehracım Rabbim nicelerini nasip eder inşallah...

Bende pazar akşamı döndüm. Süper bir 4 gün geçirdim. Çok iyi geldi baya bir dinlendim. ırem ablamın oğulları ile sıkılmadan oynuyor bende bu arada dinlenmeye fırsat buluyorum. Birde üst kat komşusu var 4 tane kızı var ırem mest olyor tabi...
Çok güzel bir yer uzak olmasa ve kendi evim olmasa kesin taşınırdım oralara...
Evine çok yakın sular vadisi diye bir yer var 2 akşam oraya gittik saat 12'ye kadar biz çayımızı içip muhabbet ettik ıremde parkda oynamaya doydu.

Dün ırem hanım sayesinde ömrümün bir 10 yılı gitti. Ben mutfakda salata yapıyordum oda yanımdaydı dışardan çocuk sesleri duydu bakıcam dedi. Dur kızım diyene kadar o kaşla göz arasında tabureyi alıp balkonun yolunu tutmuş. Bir baktım ki çıkmış oturuyor. Neler hissettim, neler düşündüm kelimelerle tarif bile edemem. Ve en önemliside kendime çok ama çok kızdım. Salonun kapısı kitli diye hatırlıyordum. Tabi babamızdan işitiğim azarda cabası:(
Yazın gelmesini dört gözle bekliyordum ama sanırım aynı şekilde bitmesinide dört gözle bekliyeceğim.
Şimdi evin bütün camları ve kapaları kapalı evin içi 30 derece ve biz buram buram terliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...... Diyecek başka söz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarrrr nasılsınızzz

gecmısı okuyamadım hemen yazıp cıkıcammm denıze gıdıcemmm :)))) annemler beklıouyooo

antalyaya geldım dun geceee serınde sımdıde denıze gıdıcemmm opuyorum hepınızı

Back