- Konu Sahibi DreamLover
- #34.801
ooo haftasonu ne güzel gezilmiş.bende dün evde tektim.eşim babasıgile yardıma gitmişti.çok sıkıldık.eftunn bizde de durum aynı sayılır eşim ve berfe hafif grip
(
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaar umarım keyifler iyidir herkeste.
biz bu haftasonu hiçbirşey yapamadık çünkü eşim epey ağır grip geçiriyor şuanda da evde.umarım kuzuma geçmez
herkese iyi haftalar
ooo haftasonu ne güzel gezilmiş.bende dün evde tektim.eşim babasıgile yardıma gitmişti.çok sıkıldık.eftunn bizde de durum aynı sayılır eşim ve berfe hafif grip(
zehram demek çanakkaleye gidildi oh ne güzel.dün ankara aşırı sıcaktı evde bunaldık iyice.bugünde sıcak ama hava bulanık yağmur yağacak sanırım.daha ben pazara gidicem..
:roflol::roflol:ya kızlar bu arada berfe sapık kelimesini öğrendi.bi öpeyim diyorum sapık dur diyor.babasıyla iki öpüşsün sapık baba diyor.yolda gördüğü adamlara anne bak bu sapık diyor.bakkal amcası berfe bi öpeyim diyor yapma sapık diyor(dayanamayıp bazen gülüyoruz bu sefer daha çok kullanıyor.nasıl unutturucam ben bu kelimeyi ya..
slm arkadaşlar
herkesin haftasonu ne güzel yoğun geçmiş.bizimde öyleydi
haftasonu görümcemler geldi istanbuldan.benimde bu arada sınavlarım vardı.sabahtan sınava sonrasında gezmeye vurduk kendimizi.
görümcem hiç cumalıkızıkı görmemiş.baştan oaray gittik.doğa harikası bir köy...kınalıkar dizisini bilenler varsa onun çekildiği yer...berra bile çok sevdi.sonrasında bir dağ bir deniz derken doğa içinde geçti haftasonumuz.gece ikiyi geçiyordu eve geldiğimizde.gezmekten bıkacağımı hiç sanmazdım.öyle bıkıp yorulmuşum ki.bugün kafamı camdan bile dışarı çıkarmadım:):):)