• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

herkese tünaydın ve güzel haftasonları diliyorum

mavilim canım hayırlı olsun ruzemizin ilk incisi ayrıca daha ne istiyorsun sessiz sedasız çıkardıysa büyük ihtimalle sonrasıda öyle gelir ... öpüyorum datlum seniŞeniz

zeymi benzer bir durumu eveli gün bende yaşadım ayyynııı senin ki gibi akşam gelmiş neyin var senin diyo elinin körü var dedim... yaok ben uyku sersemiydim ne yaptığımı biliyommu bla bla bla... anlat anlat güzel oluyo dedim dün çok üzüldüm ama değmiyor be canım olan bize oluyor onların tuzu kuru sen şimdi bebğinle ilgili düzen sıkıntısıda yaşadığın için sıkıntılarını daha zor atlatıyor.. ve daha gergin oluyorsun ama seni temin ederim çok yakında herşey kendiliğinden yoluna girecek üzülme artık sende onun gibi yap yok say..... öpüyorum seni ve meleğii:teselli:

bugün cumartesi semt pazarına gideceğim alış veriş var ve gitmeden yemeğimi felan yapayım çünkü dilim bir karış dışarıda geleceğim

haydi size ii sohbetler arada bakarım yine ......hihoyyyt

Hic mi hic ii degilim

aaaaaaaa kızıcam ama kıs onca yaşadığım şeye rağmen ben bile bu kadar karamsar olmadım.... silkelen bakayım... bozuk plak gibi takılmışın aynı yere.... ilk evvela şu ruh halini bir değiştir bakim.... hadi cesaretli ol hımmmm kızıyorum amakötükedihüso:oklava:

kıslar herkese günaydın. benim pek keyfim yok bugün. elemanın sınavı varmış hatun yok. bende bebişi babanneye bıratım işe geldim. kös kös oturuyorum. Allah muhabbetinizi arttırsın bacılar... herkese iyi hafta sonu diliyorum.

Ewet işteyim begümcüm 1 saat sonra felan çıkıcam iftara tarif bakıyorum..beşamel soslu tavuk tariflerine bakıyorum sanırım onu yapıcam akşama..;)

ohh ohh afiyet olsun bende hünkar beğendi ve mantı yapıcam iftar bile gelseeeeeeeeeeeee

oooh hamarat hatunsun valla. kocan yaşadı akşama desene:))) yanınada şehriyeli pilav ve patates püresi güzel olur benden söylemesi...canım çekti yawwww

zeymi cim üzülme barışırsınız bacım. aynı evin içinde ne kadar siomurtacaksınız birbirinize..
mavili ilk incinizhayırlı uğurlu olsun. maşallah diyelim de dertsiz tasasız çıksın tamamı...
soytarı mavice begüm anneyimben gonca mirrorwomen. adını saymayı unuttuğum kıslar geçmişi çok ayrıntılı okumadım hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

Senin menüde güzelmiş anneyim ben
Saol begümcüm öyledir :) yanına ne yapıcağıma henüz karar vermedim ama zeytinyağlı olarak brüksel lahanası yapıcam...

oh oh...valla süper bende zeytinyalı taze fasulye ile pırasa yapıcam. arnavut olunca insan pırasa yemeden duramıyor malesef:))

bende yazayım bari

eğer fikrimi değiştirmezsem balık istiyor canım çünkü

zeytin yağlı enginarlı bezelye

bulgur pilavı

çorbaya kara vermedim henüz

cacık ama dedim ya balık istiyor canım bir balıkçıya uğrayayımda kesin karar veririm şimdiden hepinize afiyet olsun
cokacimcoook

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm

nazım bugün daha iyii allaha şükür
mavice gıızz pazaramı gidiyom dedişsin hala gidemedinmii
çabıkk kalk pc başındann bakemm hadii pazara danammm hadiiii

ya kızlar aslında moralim çok bozeuktu, arıyorum satıyorum da bazı kullanmadığım kıyafet parfüm falan satıyorum, takas yapıyorum
ama benim gönderdiğim kargolar (pazartesi vermiştim ptt ye düşünün artık) halen yerie ulaşmamış,adam paketlerin üzerine yanlışlıkla yurtdışı barkod nosu basmış, her şey alt üst olmuş, paketlerin akıbeti belli değil yaniii, çok üzülüyorum bu duruma

diğer yandan da zeynep ilk kez bugün sıraladııııııııııııııııııııııııııı
koltuktan tutuna tutuna yürüyo prensesim benimmm
tontiş totosunu en sonunda kaldırabildiiiiiiiiiiiiiiii
o kadar mutluyum ki anlatamam canlarım

bebeğümm canım üzme kendinii yaaa
eminimm yanlışlığı düzeltirlerrrr

demek zeynebimiz sıralamaya başladı
maşaşllah yavrumaaa bak zeynepte sana moral vermek için poposunu kaldırmış sıralamışş
üzülme canım arkadaşımm yoluna girer herşeyy canımsınn canımmmmmmm

hımm anladın mavice danasıı doğruya bebeler var ben onları unutmuşumm
naz iyi canımm allaha şükürrr
bende iyiyimm bebeğümm kahve içiyommdaa regl oldumm
oruçlu değilim yani bugün

Back