• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm

nazım bugün daha iyii allaha şükür
mavice gıızz pazaramı gidiyom dedişsin hala gidemedinmii
çabıkk kalk pc başındann bakemm hadii pazara danammm hadiiii

hoşgeldin danammmm

kıs koca gelmeden nereye gidicem gelsinki çocukları bırakıp tüyücem.... nasılsın yewrün nasıl gidiyor naz nasıl olduŞeniz

ya kızlar aslında moralim çok bozeuktu, arıyorum satıyorum da bazı kullanmadığım kıyafet parfüm falan satıyorum, takas yapıyorum
ama benim gönderdiğim kargolar (pazartesi vermiştim ptt ye düşünün artık) halen yerie ulaşmamış,adam paketlerin üzerine yanlışlıkla yurtdışı barkod nosu basmış, her şey alt üst olmuş, paketlerin akıbeti belli değil yaniii, çok üzülüyorum bu duruma

diğer yandan da zeynep ilk kez bugün sıraladııııııııııııııııııııııııııı
koltuktan tutuna tutuna yürüyo prensesim benimmm
tontiş totosunu en sonunda kaldırabildiiiiiiiiiiiiiiii
o kadar mutluyum ki anlatamam canlarım

canım ya hiç üzülme sen nasıl kaybettiyse ölyel bulur o kalın kafalar ama tabiki gecikme olacak onada çare yok:teselli:

zeynep içinde çok sevindim canım koşup oynadığı günlere inşallah gözünaydın:nazar::1hug:

Arnavutmusun sen bacimm
benim annemin en yakin arkadaşi arnavuk bir pirasali çarşaf böreği yaparki sorma...

Ben kaçiyorum kizlar öperim kuzucuklari

ekinnazcım hoşgeldin canım..dün yazamadım papatyama çok geçmiş olsun canım....
dreamcım gözün aydın canım...sonunda tembelliği bıraktı demek senin kuzucuk..yürüdüğünü de görürsün inşallah canım..üzülme şu kargo işine diyeceğim ama alıcılarda sende mağdur bu durumda...
düzelir inşallah....
yelizcim iyi tatiler canım benimde az kaldı...bugün temzilik var bizdeee

kızlar mrblar..
herkeze keyifli bir hafta sonu diliyorum..
ekin'cim nazın daha iyi olmasına sevindim cnm.. öpüyorum kocaman..
ohh kahveleride hüplet bakem.. afiyet olsun cnmcım..
dream'ım demek zeyne'muz sıralıyor ne güzel.. gözünüz aydın cnm..
bizim cadı da.. ayakta durmaya korkuyor ya.. tek elini bırakınca hemen oturuyor.. Allah ne zaman izin verir se yürür artık bebem..

Yeliz'cim güle güle bebem.. Deno'muda kocaman öpüyorum..
mavili, mavice, zeymi,, berfinsena ve diğer arkadaşlar.. hepiniz öpüldünüz..

günaydın...............güzel hafta sonları diliyorum herkese...
çok mutluyum..ilk incimiz teşrif etti kızlar..ama her sabah kıızn ağzını kontrol eden ben bu sabah geç kaldım diye aklıma bile gelmedi...eve gidince babannesi görmüş.....

mavili inciniz hayırlı olsun canım

ya kızlar aslında moralim çok bozeuktu, arıyorum satıyorum da bazı kullanmadığım kıyafet parfüm falan satıyorum, takas yapıyorum
ama benim gönderdiğim kargolar (pazartesi vermiştim ptt ye düşünün artık) halen yerie ulaşmamış,adam paketlerin üzerine yanlışlıkla yurtdışı barkod nosu basmış, her şey alt üst olmuş, paketlerin akıbeti belli değil yaniii, çok üzülüyorum bu duruma
diğer yandan da zeynep ilk kez bugün sıraladııııııııııııııııııııııııııı
koltuktan tutuna tutuna yürüyo prensesim benimmm
tontiş totosunu en sonunda kaldırabildiiiiiiiiiiiiiiii
o kadar mutluyum ki anlatamam canlarım

zehra cım üzülme düzelir herşey biraz gecikme olur ama aksilik işte
zeynebimede sevindim maşallah ona.biizmkide sıralıyo ama oturup kalkamıyor henüz.
internette doktora sormuştum sıralıyor ama oturup kalkamıyır diye bana sade rürümek tek başına bir gelişim göstergesi değil diye cevaplamış adam sevinemiyom bile bu yüzden.

diğer tüm arkadaşlarada merhabalar
bugün sınavım vardı sabahtan oraya gittim
akşamada iftara davetliyim
günüm bir tuhaf yoğun geçiyor
herkes iyi buna çok sevindim

herkese çok teşekkür ederim....
ilk sizinle paylaştım...
çok seviyorum szi..benim mesai bitti.kendinize bebişlerinize çok iyi bakın iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese selam, iyi haftasonları, sabahtan beri temizlik yapıyorum, yeni bitirdim, ama ben de bittim yanii

zehracım üzme kendini, eninde sonunda düzelir ama biraz zaman alır güzelim, hiçbir işi doğru yapılmıyor ki ülkemizdee

ekinnazım kahven afiyet olsun delüüü, doğruluğu tartışılır olsa da ben regl de orucumu bırakmam, geçen tv da süleyman ateş de doğruladı kuranda öyle bir yasak yokmuş

mavilim ruzemin incisi hayırlı olsunnn

zehram gelinim sıralıyor demek, arda da iki gün önce kanepeyi baştan sona kendi gidebildi

begümcümmm benim de babam arnavutt, ben de pırasaya bayılırımmm, canım çekti valla

ekin naza geçmiş olsun
mavili inciniz hayırlı olsun
zehra canım zeynep sıralıyormuş ne güzel ebrarda bayağı ilerletti ama hala cesaret edemiyor ayakta durmaya
çoko kolay gelsin canım okullar açılmadan bitirdin bütün işleri galiba
ebrar telf bozmuştu bugün yeni tlf aldık

Son düzenleme:
zehracım canım düzelir merak etme üzme kendini zeynoya masallh allah yürümesinide en yakın zamnda gösterir insallah
ekincim canım inan çok sevindim nazın iyi olmasına sende hüplet bakalım kahvelei
kızlar ben hünkarbeğendimi yaptım yanına mantı yapacaktım vaz geçtim ıspanaklı börek yaptım

iftar soframız:

mantar çorbası
hünkarbeğendi
ıspanaklı börek
pilav
şekerpare

aksam olsada yesem cok acıktımmmmmmmmmmmmmm

gerçektenmi Çokocum:)) benimde baba tarafım arnavut göçmeni. akraba sayılırız ozaman:))
monpetitim canım nasılsın dünürüm? ebrarımız nasıl? kayra bey soruyo da:))
Esmacı menü harika ellerine sağlık. hünkar beğendiye bayılırım. şimdiden afiyet olsun. ramazan olunca insanlar hep yemeklerden bahsediyo gerçi ben oruçlu değilim ama. Allah kimseleri aç koymasın..Hayırlı iftarlar şimdiden...

sağol dünürcüğüm iyiyiz ebrarda iyi tam bir babacı oldu çıktı benii gördüğü yok babasının peşinde dolanıyor benimde işime gelmiyor muhihoyyyt
kayramızıda öp bizim için
zeymi bir ardes daha var yapmışsın galiba ama bunada bakabilirsinkaydirigubbakcemile2
http://www.tickershack.com/

ben gidip yemeği hazırlyayım yavaş yavaş
oruç olan arkdaşların oruçlarını kabul etsin rabbim
herkese afiyet olsun

Back