Bebeklerimiz ve Biz

günaydın...............güzel hafta sonları diliyorum herkese...
çok mutluyum..ilk incimiz teşrif etti kızlar..ama her sabah kıızn ağzını kontrol eden ben bu sabah geç kaldım diye aklıma bile gelmedi...eve gidince babannesi görmüş.....

a.s. yeni dişiniz hayırlı olsun mavili

a.s. yeni dişiniz hayırlı olsun mavili

s.a. çok teşekkür ederim canım.............

Yeni inciniz hayirli olsun mavilim beklenen geldi demek...
Hadi bakalim devami rahat gelir umarim

saol canım....aslında ben daha beklemiyordum...
hiç diş belirtisi yoktu...sadece uykuya dalarken biraz sıkıntı yaratıyordu...çünkü sürekli oynamak istiyor..oynarken iyi ..sıra uykuya gelince kötü....
inşallah canım kolayca çıkarır inşallah..meraktan çatlayacağım valla.

Meraklancak bişey yok mavilim daha bişey belli olmaz elline değer ve kaşiğa çit çit yapar...ama haklisin bende olsam merak ederdim..

yeni inciniz hayırlı olsun mavilim.
darısı bizim oğlanın başına...İnşallah...

teşekkürler canım..inşallah darısı başınıza...

Meraklancak bişey yok mavilim daha bişey belli olmaz elline değer ve kaşiğa çit çit yapar...ama haklisin bende olsam merak ederdim..

kaynanam da öyle dedi..çok az bişi belli oluyor azcık gözüküyor dedi...
merka işte canım..sabah ben bakmadım da:1closedeyes:

selam bayanlar
yine herkesin bir derdi var allah kolaylık versin
mavilim
inş sıkıntı çekmeden öbür dişlerinide çıkarır
benim oğumda acıkmış emip duruyo
sevgiler

garularrrrrrrr günaydınlar kocamannnnnnnnnnnnnnn

mavili hayatım inciniz hayırlı olsun insallah diğerleinide böyle kolaylkla çıkarır tatlım

uffff kızlar ugun hıc ıyı deılım kocısle kavga ettık sabah sabah cıktı gıttı dun geceden nane mollaydık zaten buda tuzu bıberı oldu cok canım sıkkın ve accayıp karamsarım

zeymi üzme canım kendii barısırsınız merak etme hangimiz tartısma yasamıyoruzki tadı tuzu oluyo en güzelide tabi barısma anı :))))

senağlamayok anam bızde ole barısma anı falan onun yaptıgı hıc bısı yokmus gıbı davranmak bu benı gıcık edıyo oyuzden benım suratta yerlerde tabı bıde aradan bıraz zaman gecınce nıye canın sıkkın der ozamn seytan dıo sık gırtlagını tobe tobekötükedihüso

Benim ananeminde anneminde bir lafi var
ne olursa olsun ne kadar kavga edersen et ufak büyük fark etmez
kesinlikle yatağini ayirma...ben denedim çoğu kez barişmiş olarak uyandik
o yatağin bir büyüsü var elin ayağin değiyor..sabah uyaniyorsun sarmaş dolaş
olmuşsun bile... çok doğru...yatağinizi ayirmadiğiniz sürece sabaha barişmiş olursunuz :)....

canım boşver takma kafana düzelir emin ol ki. çocuğun var hem onu düşün. öyle barışmayız falan deme. böyle şeyler her evde oluyor inan. benimkide öyle barışmaz bişey yokmuş gibi davranır. ama ne yapacaksın..üzülme sen

saolun canlarım ama bunlar belkıde bırıkım bazen ole bunalıyorum bılıyorum tabı her evde olur ama bazen yeter ya oluyorum ıste ve sabah cok agladım bıraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…