- Konu Sahibi DreamLover
- #3.341
dünürüm zeynepsırnaşık şey
canım naz bir adım ileride hatta bir kaç adım bizden neden dersen ege hala tam olarak bir meyveyi alıp eline hatır hutur yemedi slatalığı dişleri havucu o kadar meyveyi tam olarak yemediği için rendeliyorum ve meyve sini içine pekmezi katıp veriyorum işte süepr örnek jegeden geldi c vitamini dierkt emilimi artırdığı için ve maxime ettiği için mutlaka kahvaltısına katın tamam ama meyve püresi ile verelimki max olsun.yada meyve püresi halinde yemeyen bebeler için sadece kaşıkla ki ben bazen saat 9-10 arası 2 tatlı kaşığı veriyorum bu şekilde.
yumurta ve bala ben 1 yaştan önce başladım niye dereniz ege buna hazırdı benim kanımca.ayrıca yumurtayı isilik alerji yoksa hergün veriyorum ben balıda.
elifim balık yapını egeye döenm denem veriyorum balığı yemiyor en son somon denedim olmalıbende 1 ay ara ile şu b
ir aylık çok taze olan balık yağları var markasını hatırlamıyorum ama bakarım ondan bir tatlı kaşığı veriyorum egeye sonra biraz ara veriyorum meslea yarın yine başlamayı düşünüyorum
danamm valla naz hanımm bayağıdır havucu salatalığı eline alıp hatur hutur
götürüyor kaçkere balkonun birköşesine oturmuş domates yerken yakaladım dolabı açıp yürütüyor benüm delüü allaha şükür yemesi iyi kuzumun hiç zorluk çekmedim
bugün biraz halsiz hasta gibi burnu akıyor grip olmuş boğazlaıda kızarmış
hafta sonuda giriyor araya bakalım inşallah kötüleşmez
açıkcası ben öyle saati saatinede veremiyorum karnı açıktığı zaman beni mutfağa götürüyor zaten derdini anlatıyor ne istediğini anlıyorum mesela şimdi elma yiyor