• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Selam canlarım...
Herkese hayırlı cumalar...
Ben dünden beri tatlı bir telaş içindeyim. Pazartesi kuzumun doğum günü ama annanesi ve teyzeside bizimli birlikte olsun diye cumartesi yapacağım.
Dün biraz alışveriş yaptık kuzum bayadır elbiselere takmıştı ona bir elbise aldım.
Birde kulaklarını deldirdim. Çok hoşuna gitti herkese gösterip duruyor. Tahmin ettiğim gibi babamız küplere bindi neymiş daha küçükmüş. Gerçi ırem'in hoşuna gittiğini görünce söylenmesi kesildi. Maşallah kızımın hiç sesi çıkmad Allah'a şükür.. Eczanedekilerin nazarı deydi kanımca akşam azdı durdu tuhaf bir şekilde sanki içinde bir ateş vardı nereye saldıracağını şaşıdı. Tabi sonunda düştü ve üst dudağını morarttı. Birde azıp azıp "kim ne diyecek banaaa" diye bağırıyor. Gülermüsün kızarmısın...

Ekincim yeni düzeniniz hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza... Bende bayramda oturtmaya çalıştı.Öğlen uyumayınca 9 gibi yattı ama saat 3-4 gibi kalkıp saatlerce oturdu. Galiba öğlen uykusunu kaldırmak için erken bizde... Hem o hem ben dinleniyorum. 1-1,5 saati geçerse kendim uyandırıyorum. Bu seferde yatması 11'i buluyor. ınşallah tez zamanda bizde düzenimizi kurarız.

Canancım geçmiş olsun kuzuna... Eğer ateşi çok yükselmezse pazartesiye kadar bekle, dediğin gibi hastanelerde enfeksiyor yuvası olmazsa götürürsün ama inşallah hiç gerek kalmaz...

Yelizcim kuyamam o kuzuya ben... Böyle yaptıklarında insanın içi parçalanıyor dimi??? Rabbim tez zamanda sizede kesintisiz kuru günler nasip eder inşallah...
Bu arada tatil planınızda süper...

Sibelcim Allah yardımcınız olsun. O şerefsizlerinde Rabbim tez zamanda kökünü kurutur inşallah. 2-3 gündür şehitlerimize ağlamakdan için çıktı. Nasıl insanlar bunlar bilmiyorum. Gerçi bunlara insan demekde nekadar doğru tartışılır.

Dünden tuzlu kurabiye yaptım. Bugünde koparat kurabiye ve peynirli-kıymalı börek yapacağım. Yarında patates salatası ve açma yapmayı planlıyorum. Bir de pasta olacak tabiki... Sizce nasıl yeterlimi???

Selam sevilcim demek iremin doğumgünün yarın yapıcaksınız ooh ne güzel, güle güle giyinsin cicilerini.
Güle güle güzel küpeler taksın kulağına fıstığım, bende çok istiyorum ama hem baba kıyamıyor kuzusuna hemde hiç denk gelmedim delen klinik veya eczaneye.

Menün gayet iyi canım yeterli bence.

Selam sevilcim demek iremin doğumgünün yarın yapıcaksınız ooh ne güzel, güle güle giyinsin cicilerini.
Güle güle güzel küpeler taksın kulağına fıstığım, bende çok istiyorum ama hem baba kıyamıyor kuzusuna hemde hiç denk gelmedim delen klinik veya eczaneye.

Menün gayet iyi canım yeterli bence.

Saol canım. Allah razı olsun...
Normalde artık eczaneler delmiyormuş. Tanıdıktı deldirdiğim yer ellerindede tabancada olunca kırmadılar. Bende kuyumcuda deldirtmek istemiyordum pek siteril gelmediği için burası iyi denk geldi anlayacağın...

mevcancım çok geçmiş olsun kuzuna, ateş varsa götürmelisin bence
ateşli olanları hemen alıyorlar zaten, hemencecik çıkarsın canım

yeni düzen oturtma çalışmları inşallah hayırlısıyla kısa sürede oturur çok cadı ve inat çünkü bunlarrr

2 gecedir uyku yüüz görmedim
ben inat o inat 5 dakka arayla bartmıyorum anne dedi bütün gece yaaa
illa yanımda yatacak
biraz önce de kavga ede ede uyuttum cadıyı
banane uyumam diyo banaaaa
ben çatlak o bendne çatlak
bide safiş bebeği var
bebeğine hadi uyu bakalım safiş meleği uyandırma diye kızdım
kalkmış safiş beni uyandırma , ben uyucam diye belki 20 defa kalkıp kalkıp tekrarlardı
takılmış plak gibi bu aralar sürekli tekrar ediyoruz herşeyi

uyandıktan sonra babaannesi gelmiş tekirdağdan oraya götürcem
atsın enerjisinii

oyy oyyyyyyy

fıstığımın doğumgünümü varmışşşşşşşşşş
yerim ben o fıstığııı
küpeleri hayırlı olsun bakalım

allah çok güzel sağlıklı, huzurlu, şanslı, paralı, mutluluk dolu bir ömür nasip etsin irem kuzusunaaaaa

selam kızlar..
elektriklerimiz gitti..
kaldık ortada...

yeni girebildim..
sevilcim küpeleriniz hayırlı olsun cnm..
aferin benim kuzuma...
doğumgünü de yaklamış bizim de 15 gün kaldı...

canım ben patates pastasını 3 hatlı yapıyorum ama 3. katını yoğurtla canım...
en alta patates üstüne havuç en üste yoğurt süslemek için maydonoz..
istersen tarifini verebilirm cnm

kızlar şükürler olsun 3.günümüzde berfem düzeldi.ateşide bitti ishalide kesildi.düzelmezse götürcektik sabah neyseki şu an çok iyi eski formuna döndü son ayar zıplayıp yaramazlık peşinde.

selamlar sabahtan fırsatım olmadı girmeye

canancım berfeye geçmiş olsun diyorum

yelizcim denomun kaçırmaları olmuş senden özür dilemesi ve kendine ceza vermesinide kurban olsunlar onun kara kuzucuk :)

sevilim kulaklar delinmiş hayırlı olsun canım doğum günü içindekalabalık değilseniz menü yeterli bencede iyki doğdun iremcim öpüyorum seni ve kuzuyu elbiseside hayırlı olsun bu arada

nimocum naber canım kuzuyla evde devammm :) inatlarımı tuttummu tamam birşeyi 50 kere tekrar ediyorlar yezdada aynı

Elifcim teşekür ediyorum onu biliyorum. Olmazsa ondan yapacağım zaten en azından denenmiş tarif.

Çok kalabalık olmayacız az öncede ablamla konuştum küçük oğlu hafif gripliymiş diğer çocuklara bulaşmasın diye gelmiyeceğim dedi:(
Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok hastalık olunca hak vermek zorunda kaldım.

Kışa geldiği için böyle aksilikler doğal oluyor. Geçen sene bayrama geldiği için bütün aile toplanmıştık.

ıyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

canan tekrar geçmiş olsun cnm sevindim...

sevilcim...
menünde güzelmiş...
bende düşünmeye başladım bakalım bişeyler..
ben o patates salatasını çok seviyorum..
ama bu defa değişik bişeylere de niyetim var bakalım

SLM CANLARIMMMMM
bugün erken çıktık kurstan
sevilim demek iremin doğum günü geldi
kuzuma şimdiden nice mutlu huzurlu sağlıklaı yaşlar diliyorum
kulaklarımız delinmiş, hayırlı olsun küpeleri de maşallah

mevcan tekrar geçmiş olsun kuzuna, neyseki atlatmış dr a gitmeden

muzur gelinim gene yormuş annesiniii, eşşek sıpam bal dudaklım benimmm kızma annesi çok datlu oooo, geçen sefer öptürmedi , bi daha ki sefere yakalarsam affetmiycem yerimseniben

yelizcim demek deniz kaçamak yaptı
sanırım gündüz üşütüyolar , gece ondan kaçırıyolar
benimkide bugün kakasını tutamadı
baktım bi ıkınma sesleri geliyoo
hiç haber de vermiyoo
koştum yetiştireyim diye ama olan olmuştu her yeri sarmıştı bi kere koku:umursamaz:

Back