• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler kızlar.berfem hasta.ateş,ishal yarına düzelir inşallah..olmazsa hastaneye götürücem.herkes grip hastaneler dolu hiçte o ortama sokmak istemiyorum ama..inşallah düzelir kuzum ya..

Günaydın güzel bir gün diliyorum

Canan çok geçmiş olsun uzmanlar 3 günden sonra kendi çabalarıınız ile geçmezse getirin hastanede diyorlar, enfeksiyon hat saffada olduğu için.

günaydınlarr hayırlı cumalar herkese.
boğazım çok kötü yaa kaç gündür ilaç kullanıyorum
banamısın demiyo, bi salgın olduğunu duydum hadi hayırlısı.

eylülü iki gündür bakıcısı sabah 10 da kaldırıyo akşama kadar bi daha
yatırmıyo bende akşamları 9 da yatırıyorum bakalım inşallah bu düzen devam eder.
aslında sabah erken kalkıp öğlen biraz uyusun istiyorum ama....

sizler nasılsınız kızlar ne güzel gezmelere gidiliyo biz yine evdeyiz arabamızı sattık senağlama otobüslede ben bi yere gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı.

Günaydın ekin geçmiş olsun çok...

Bencede söylediğin mantıklı 8 gibi kaldırıp öğlen bir saat kadar uyutması daha mantıklı.

sağol canım biran önce atlatırım inşallah.
evet canım, o şimdi gündüz uyumuyo gece onun yorgunluğu ile uyuyo uzun
bi süre ama zamanla ona da alıştırıcam inşallah.
deniz nasıl canım keyfi yerinde mi?
hımm geçen hafta real den bi site ismi vermiştinya hatırlayamadım şimdi
onların setini aldım hemde çok uygun fiyata 3.5 lira, varsa yakınlarınızda real
bi bakın oraya isterseniz market bölümünde.

ekincim geçmiş olsun cnm...
düzeniniz hayırlı olsun..
darısı başımıza ne diyim...

sağol canım teşekkür ederim.
bakalım düzen üstüne düzen son zamanlarda
yeni emziği bıraktı,uyku saatleri değişti
alışamadı henüz çok asabileşti üstüme yürüyo
bak beni sinirlendirme deyip ellerini yana koyuyo
ben çok ciddiyim diyo cadı.

Ruze nasıl canım keyfi yerindedir umarım?

Alışırz cnm zamanla inşallah.

Deniz iyi çok şükür bir yaramazlık yok, gece 3 kere wc ye tutmama rağmen sabah ıslatmıştı hemde bizim yatağı :(, yorganı bir açtımki gööl. Annecimmm dememe kalmadı -özür dilerim anne bi daha yapmıcam söz, kazayla oldu dedi, tamam annecim sana güveniyorum dedim, odada battaniyesini aldı, ben bu gece babanemde yatayım en iyisi dedi, ben şook oldum aklınca kendine ceza veriyor :)))

Evet onlara benzer bişeyler gördüm bende kitap reyonunda ama ayrı ayrıydı ve tanesi 7,5 liraydı, senin aldığın set nasıl ekin?? Bu günlerde uğramayı düşünüyordum zaten,bakarım.

gunaydın sabah erkenden kalkıp işlerımı yemegımı bıtırıp geldım bugun carsıya cıkacaktım ben yokken adı serefsız pıslıkler eylem yapmışlar fakat haz alamamışlar bugun yıne yapcaklarmış çıkamıyoruz dışarı köklerı kurusun pıslıklerın okadar çok şey söylemek ıstıyorumkı ama bızım sözlerımız onlara mutluluk verıyor.....

Back