• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Tipik ana-kız modundasınız yanii :) ne güzel.

daha vermediler demek tazminatını bari kağıdı verselerdide başvurunu yapsaydın,ama fark etmez işten ayrıldığın günü yazarlarsa önceki günleride toplu alırsın.

Allah bütün mehmetciklerimize hayırlı teskereler nasip etsin.

kızlar geldim erken çıkıcam çok yoğunluk var ama sistemler yavaş arada bakıyorum o yüzden size.
nimetim Allah yardımcısı olsun, korusun yakınlarını ve tüm askerlerimizi.

Betülcüm şimdiden iyi tatiller güle güle gidin güle güle gelin, gönlünüzce bir tatil olsun inşallah.

Bizde yılbaşında izmir'e gidicez görümcem ayın 23 ünde doğum yapacak(k.walidede 23 ünde izmir yolcusu olduğu için denize annem bakıcak evin artık akşamları burdan oraya gidicem.), yeni yılı orda kutlıcaz 4 gün gibi kısa bir tatil düşünüyoruz.

Son düzenleme:
ne güzel yeliz yılbaşında bende istiyordum ama biz burdayız sanırım
bu arada balık servis tabakları aldım hediye olarak balık şeklinde .

Selam tekrardan elim kolum kalkmıyor kızlarrrr öle bakınıyorum hiçde çalışasım yok:(

nimocum uğramış kuzuyla evde savaşıyorsun heee canım allah hayırlı teskereler versin canım kardeşine
bütün askerlerimizede korusunn

ohh yeliz sizdede tatil planları var demek ne güzel

Valla hem bebek görme , hem yılbaşı ikisi bir arada çıkıcak, bizim içinde iyi olucak, gırgır şamata, Allah nasip ederse tabi.

Hımmm evet betül onları bende gördüm mudoda, artık yeni yemek takımlarının içinde var-çok hoş, güle güle kullansın.

Kadis yarın izin alsan, verirlermi?

sağol canım ben ilk kez gçrdüm bizimkilerde malum trabzon balık eksik olmaz hoşlarına gider ve kullanırlar diye düşündüm.
kızlar çıkıyorum hepinizi öpüyorum pazartesi görüşmek üzere

kızlar yorgunluktan öluyorum baklava yaptım cevızlı yemek ısteyenler hemen bıze esımde nöbetçi.yarın ona süprız yapcam baklavayı çok severde.

mrb lar kızlar..
betülcüm iyi tatiller cnm..
Zehracım kararın adına sevindim cnmm..Allah gönlüne göre versin.
eminim kapalılıkta sana çok yakışacaktır..
kadiş geçmiş olsun cnm..ilerlemeden hemen bir dr. çık cnm..

Valla hem bebek görme , hem yılbaşı ikisi bir arada çıkıcak, bizim içinde iyi olucak, gırgır şamata, Allah nasip ederse tabi.

Hımmm evet betül onları bende gördüm mudoda, artık yeni yemek takımlarının içinde var-çok hoş, güle güle kullansın.

Kadis yarın izin alsan, verirlermi?

oooo süper şimdiden iyi eğlenceler cnm..
bir aksilik çıkmaz inş.. öpüldün..

yok yelizcim vermezler yıl sonuya izin sorun yaparlar

sibelcim ellerine sağlık uzak olmasan gelir yerdik valla afiyet olsun

zeynepcim sağol canım geçmiş olsun dileklerin için nasılsın albina nasıll

betüşüm güle güle hediyenide beğenmişsin hadi baklalım hayırlı olsun

iyiyiz Yeliz cim bir aksilik yok çok şükür..
Sen nasılsın Denom nasıl?

Bu arada bişi sorcam . Albina hala elektirikli süpürgeden korkuyor.. yani çalıştırmadan alıyor oynuyor. çalıştırınca kaçıyor.. geçende bir arkadaş oyuncak kedi almış, miyavlıyor, yürüyor filan ondanda korktu..
(gerçeğindende korkuyor)
ne yapsam varmı önerileriniz..

Bizde iyiyiz cnm saol,

Deniz korkmuyor ama kullanmamıda istemiyor, fişi çekiyor. gerçeğinden korkmayıp oyuncağından korkmasıda garip, bir önerim yok ne yazıkki, zamanla düzelir sanırım cnm

iyi akşamlar kızlar.zeynepcim valla berfe oldu olası sesli oyuncakları sevmiştir.onunda oyuncak köpeği ve kedisi var elinden düşmüyor.elektrik süpürgesine ayrı bayılıyor.ben süpürcem diye tutturuyor.dışarda bi kedi köpek felan görsün koştur koştur dolanıyor arkasından.anlıyacağın bütün oyuncaklarımız pilli bangır bangır bağıran tarztan.o yüzden bi sıkıntımız yok.

ıyı akşamlar guzel annışler
sızden yardım ıstıyorum esımle nıckımı degıştırme kararı aldık duşundugum yenı nıckler eşimveoğlum ve çınar_efe sizlerdende nick tavsıyelerı beklıyorum

Back