- Konu Sahibi DreamLover
- #31.981
kızlar kuran kursunda resim çektik bugün bakmak istieyen olursa albümümde ekli olucaka.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsuniyi geceler kızlar.berfem hasta.ateş,ishal yarına düzelir inşallah..olmazsa hastaneye götürücem.herkes grip hastaneler dolu hiçte o ortama sokmak istemiyorum ama..inşallah düzelir kuzum ya..
geçmiş olsun ekincimgünaydınlarr hayırlı cumalar herkese.
boğazım çok kötü yaa kaç gündür ilaç kullanıyorum
banamısın demiyo, bi salgın olduğunu duydum hadi hayırlısı.
eylülü iki gündür bakıcısı sabah 10 da kaldırıyo akşama kadar bi daha
yatırmıyo bende akşamları 9 da yatırıyorum bakalım inşallah bu düzen devam eder.
aslında sabah erken kalkıp öğlen biraz uyusun istiyorum ama....
sizler nasılsınız kızlar ne güzel gezmelere gidiliyo biz yine evdeyiz arabamızı sattık senağlama otobüslede ben bi yere gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı.
bak sen denoyaa üşütüyorlar galiba nazda geçen akşam yanımızdaAlışırz cnm zamanla inşallah.
Deniz iyi çok şükür bir yaramazlık yok, gece 3 kere wc ye tutmama rağmen sabah ıslatmıştı hemde bizim yatağı, yorganı bir açtımki gööl. Annecimmm dememe kalmadı -özür dilerim anne bi daha yapmıcam söz, kazayla oldu dedi, tamam annecim sana güveniyorum dedim, odada battaniyesini aldı, ben bu gece babanemde yatayım en iyisi dedi, ben şook oldum aklınca kendine ceza veriyor :)))
Evet onlara benzer bişeyler gördüm bende kitap reyonunda ama ayrı ayrıydı ve tanesi 7,5 liraydı, senin aldığın set nasıl ekin?? Bu günlerde uğramayı düşünüyordum zaten,bakarım.
oy oy kuzunun doğum gününe az kalmış hazırlıklar başlamış menü çok hoş görünüyor canımSelam canlarım...
Herkese hayırlı cumalar...
Ben dünden beri tatlı bir telaş içindeyim. Pazartesi kuzumun doğum günü ama annanesi ve teyzeside bizimli birlikte olsun diye cumartesi yapacağım.
Dün biraz alışveriş yaptık kuzum bayadır elbiselere takmıştı ona bir elbise aldım.
Birde kulaklarını deldirdim. Çok hoşuna gitti herkese gösterip duruyor. Tahmin ettiğim gibi babamız küplere bindi neymiş daha küçükmüş. Gerçi İrem'in hoşuna gittiğini görünce söylenmesi kesildi. Maşallah kızımın hiç sesi çıkmad Allah'a şükür.. Eczanedekilerin nazarı deydi kanımca akşam azdı durdu tuhaf bir şekilde sanki içinde bir ateş vardı nereye saldıracağını şaşıdı. Tabi sonunda düştü ve üst dudağını morarttı. Birde azıp azıp "kim ne diyecek banaaa" diye bağırıyor. Gülermüsün kızarmısın...
Ekincim yeni düzeniniz hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza... Bende bayramda oturtmaya çalıştı.Öğlen uyumayınca 9 gibi yattı ama saat 3-4 gibi kalkıp saatlerce oturdu. Galiba öğlen uykusunu kaldırmak için erken bizde... Hem o hem ben dinleniyorum. 1-1,5 saati geçerse kendim uyandırıyorum. Bu seferde yatması 11'i buluyor. İnşallah tez zamanda bizde düzenimizi kurarız.
Canancım geçmiş olsun kuzuna... Eğer ateşi çok yükselmezse pazartesiye kadar bekle, dediğin gibi hastanelerde enfeksiyor yuvası olmazsa götürürsün ama inşallah hiç gerek kalmaz...
Yelizcim kuyamam o kuzuya ben... Böyle yaptıklarında insanın içi parçalanıyor dimi??? Rabbim tez zamanda sizede kesintisiz kuru günler nasip eder inşallah...
Bu arada tatil planınızda süper...
Sibelcim Allah yardımcınız olsun. O şerefsizlerinde Rabbim tez zamanda kökünü kurutur inşallah. 2-3 gündür şehitlerimize ağlamakdan için çıktı. Nasıl insanlar bunlar bilmiyorum. Gerçi bunlara insan demekde nekadar doğru tartışılır.
Dünden tuzlu kurabiye yaptım. Bugünde koparat kurabiye ve peynirli-kıymalı börek yapacağım. Yarında patates salatası ve açma yapmayı planlıyorum. Bir de pasta olacak tabiki... Sizce nasıl yeterlimi???
allah seni napmasın güldürdün benimevcancım çok geçmiş olsun kuzuna, ateş varsa götürmelisin bence
ateşli olanları hemen alıyorlar zaten, hemencecik çıkarsın canım
yeni düzen oturtma çalışmları inşallah hayırlısıyla kısa sürede oturur çok cadı ve inat çünkü bunlarrr
2 gecedir uyku yüüz görmedim
ben inat o inat 5 dakka arayla bartmıyorum anne dedi bütün gece yaaa
illa yanımda yatacak
biraz önce de kavga ede ede uyuttum cadıyı
banane uyumam diyo banaaaa
ben çatlak o bendne çatlak
bide safiş bebeği var
bebeğine hadi uyu bakalım safiş meleği uyandırma diye kızdım
kalkmış safiş beni uyandırma , ben uyucam diye belki 20 defa kalkıp kalkıp tekrarlardı
takılmış plak gibi bu aralar sürekli tekrar ediyoruz herşeyi
uyandıktan sonra babaannesi gelmiş tekirdağdan oraya götürcem
atsın enerjisinii
kadiscimm nasılsın canımmmselamlar sabahtan fırsatım olmadı girmeye
canancım berfeye geçmiş olsun diyorum
yelizcim denomun kaçırmaları olmuş senden özür dilemesi ve kendine ceza vermesinide kurban olsunlar onun kara kuzucuk :)
sevilim kulaklar delinmiş hayırlı olsun canım doğum günü içindekalabalık değilseniz menü yeterli bencede iyki doğdun iremcim öpüyorum seni ve kuzuyu elbiseside hayırlı olsun bu arada
nimocum naber canım kuzuyla evde devammm :) inatlarımı tuttummu tamam birşeyi 50 kere tekrar ediyorlar yezdada aynı
kızlar kuran kursunda resim çektik bugün bakmak istieyen olursa albümümde ekli olucaka.s.
kızlar berfeye bimde 6.50 liraya zıp zıp toplardan aldım.bayıldı kuzum zıplamaktan ziyade benimki plates yapıyor üstünde keyfi geldi kuzumun yerine.haftayada şarkı söyleyen arkası legolu araçlardan geliyor ilgilenen olursa..
kızlar son dakika dtp kapatıldı..hayırlı olsun herkese...
oh ya oh ya dtp kapatıldı fakat bızı kötu sartlar beklıyor butda ortalık karışıcak baya