• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

saol cmmm, bi daha tekrarlamaz umarımm

bi buluşma yapsak kızlar yaa
yakın zamanda
çok özleştik
kuzularda tam hasta olmadan bi toplansak
detaylarıda konuşsak şöleee
kimde ne zaman toplanırız
kaynoşum olmasa gene bana gelin diycem ama şimdilik bende
baharda gidiyo
ben ozaman sizi sabh kahvaltısına alıcam taaaaaaaaaaaaaaaaaaa akşama kadar da bırakmıycammmm
evin karşısındaki parka falan da gideriz kuzularla, termosa da kahve koyucam çokk hayaller kuruyorum gerçi ama umarım nasip olurr

iyi geceler kızlar.berfem hasta.ateş,ishal yarına düzelir inşallah..olmazsa hastaneye götürücem.herkes grip hastaneler dolu hiçte o ortama sokmak istemiyorum ama..inşallah düzelir kuzum ya..
canım çok geçmiş olsun
neyseki daha iyiymiş sevindim canım

günaydınlarr hayırlı cumalar herkese.
boğazım çok kötü yaa kaç gündür ilaç kullanıyorum
banamısın demiyo, bi salgın olduğunu duydum hadi hayırlısı.

eylülü iki gündür bakıcısı sabah 10 da kaldırıyo akşama kadar bi daha
yatırmıyo bende akşamları 9 da yatırıyorum bakalım inşallah bu düzen devam eder.
aslında sabah erken kalkıp öğlen biraz uyusun istiyorum ama....

sizler nasılsınız kızlar ne güzel gezmelere gidiliyo biz yine evdeyiz arabamızı sattık senağlama otobüslede ben bi yere gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı.
geçmiş olsun ekincim
evet canım ya sabah erken kalkıp öğlen 1 saat kadar uyusa akşam 9 gibi yatsa
daha iyi olmazmıı

Alışırz cnm zamanla inşallah.

Deniz iyi çok şükür bir yaramazlık yok, gece 3 kere wc ye tutmama rağmen sabah ıslatmıştı hemde bizim yatağı :(, yorganı bir açtımki gööl. Annecimmm dememe kalmadı -özür dilerim anne bi daha yapmıcam söz, kazayla oldu dedi, tamam annecim sana güveniyorum dedim, odada battaniyesini aldı, ben bu gece babanemde yatayım en iyisi dedi, ben şook oldum aklınca kendine ceza veriyor :)))

Evet onlara benzer bişeyler gördüm bende kitap reyonunda ama ayrı ayrıydı ve tanesi 7,5 liraydı, senin aldığın set nasıl ekin?? Bu günlerde uğramayı düşünüyordum zaten,bakarım.
bak sen denoyaa üşütüyorlar galiba nazda geçen akşam yanımızda
yatmıştı öle bi işemişki babasını bilen ıslatmış allahtan bez seriyom altına yatağa felan geçmiyor
çarşaf yıkamaktan gına geldi

Selam canlarım...
Herkese hayırlı cumalar...
Ben dünden beri tatlı bir telaş içindeyim. Pazartesi kuzumun doğum günü ama annanesi ve teyzeside bizimli birlikte olsun diye cumartesi yapacağım.
Dün biraz alışveriş yaptık kuzum bayadır elbiselere takmıştı ona bir elbise aldım.
Birde kulaklarını deldirdim. Çok hoşuna gitti herkese gösterip duruyor. Tahmin ettiğim gibi babamız küplere bindi neymiş daha küçükmüş. Gerçi İrem'in hoşuna gittiğini görünce söylenmesi kesildi. Maşallah kızımın hiç sesi çıkmad Allah'a şükür.. Eczanedekilerin nazarı deydi kanımca akşam azdı durdu tuhaf bir şekilde sanki içinde bir ateş vardı nereye saldıracağını şaşıdı. Tabi sonunda düştü ve üst dudağını morarttı. Birde azıp azıp "kim ne diyecek banaaa" diye bağırıyor. Gülermüsün kızarmısın...

Ekincim yeni düzeniniz hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza... Bende bayramda oturtmaya çalıştı.Öğlen uyumayınca 9 gibi yattı ama saat 3-4 gibi kalkıp saatlerce oturdu. Galiba öğlen uykusunu kaldırmak için erken bizde... Hem o hem ben dinleniyorum. 1-1,5 saati geçerse kendim uyandırıyorum. Bu seferde yatması 11'i buluyor. İnşallah tez zamanda bizde düzenimizi kurarız.

Canancım geçmiş olsun kuzuna... Eğer ateşi çok yükselmezse pazartesiye kadar bekle, dediğin gibi hastanelerde enfeksiyor yuvası olmazsa götürürsün ama inşallah hiç gerek kalmaz...

Yelizcim kuyamam o kuzuya ben... Böyle yaptıklarında insanın içi parçalanıyor dimi??? Rabbim tez zamanda sizede kesintisiz kuru günler nasip eder inşallah...
Bu arada tatil planınızda süper...

Sibelcim Allah yardımcınız olsun. O şerefsizlerinde Rabbim tez zamanda kökünü kurutur inşallah. 2-3 gündür şehitlerimize ağlamakdan için çıktı. Nasıl insanlar bunlar bilmiyorum. Gerçi bunlara insan demekde nekadar doğru tartışılır.

Dünden tuzlu kurabiye yaptım. Bugünde koparat kurabiye ve peynirli-kıymalı börek yapacağım. Yarında patates salatası ve açma yapmayı planlıyorum. Bir de pasta olacak tabiki... Sizce nasıl yeterlimi???
oy oy kuzunun doğum gününe az kalmış hazırlıklar başlamış menü çok hoş görünüyor canım
mevcancım çok geçmiş olsun kuzuna, ateş varsa götürmelisin bence
ateşli olanları hemen alıyorlar zaten, hemencecik çıkarsın canım

yeni düzen oturtma çalışmları inşallah hayırlısıyla kısa sürede oturur çok cadı ve inat çünkü bunlarrr

2 gecedir uyku yüüz görmedim
ben inat o inat 5 dakka arayla bartmıyorum anne dedi bütün gece yaaa
illa yanımda yatacak
biraz önce de kavga ede ede uyuttum cadıyı
banane uyumam diyo banaaaa
ben çatlak o bendne çatlak
bide safiş bebeği var
bebeğine hadi uyu bakalım safiş meleği uyandırma diye kızdım
kalkmış safiş beni uyandırma , ben uyucam diye belki 20 defa kalkıp kalkıp tekrarlardı
takılmış plak gibi bu aralar sürekli tekrar ediyoruz herşeyi

uyandıktan sonra babaannesi gelmiş tekirdağdan oraya götürcem
atsın enerjisinii
allah seni napmasın güldürdün beni
şimdikiler hep inat zatii
nazda bişi söylüyor 10 defa tekrarlıyor tamam diyorum ama anne bitmedi yaa
diyor kaç defa daha söyleyecekse artıkk

selamlar sabahtan fırsatım olmadı girmeye

canancım berfeye geçmiş olsun diyorum

yelizcim denomun kaçırmaları olmuş senden özür dilemesi ve kendine ceza vermesinide kurban olsunlar onun kara kuzucuk :)

sevilim kulaklar delinmiş hayırlı olsun canım doğum günü içindekalabalık değilseniz menü yeterli bencede iyki doğdun iremcim öpüyorum seni ve kuzuyu elbiseside hayırlı olsun bu arada

nimocum naber canım kuzuyla evde devammm :) inatlarımı tuttummu tamam birşeyi 50 kere tekrar ediyorlar yezdada aynı
kadiscimm nasılsın canımmm
adresini not ettimmm

kızlar kuran kursunda resim çektik bugün bakmak istieyen olursa albümümde ekli olucaka.s.

valla zehracım çok hoş görünüyorsun
çok yakışmış örtü
allah hayırlısını versin iyi düşün kararını ver canım

kızlar berfeye bimde 6.50 liraya zıp zıp toplardan aldım.bayıldı kuzum zıplamaktan ziyade benimki plates yapıyor üstünde keyfi geldi kuzumun yerine.haftayada şarkı söyleyen arkası legolu araçlardan geliyor ilgilenen olursa..

ekinim saol cnmm
kararımı vermiş sayılırım
er geç olacak bişeydi zaten ben uzun yıllardır düşünüyodum
hatta nişanlıyken söylemiştim eşime kapanmak istediğimi
tabi 20 li yıllarımızın en başındaydık
o zaman ben seni bu şekilde beğendim sevdim, kapalı birini isteseydim seçimim o yönde olurdu demesi üzerine şevkim kırılmıştı ertelemiştim
ama hep vardı içimde yani
bi de böle şıkır şıkır giyinmiş , modern tarzda kapalı giyimlere oldum olası bayılıyorum
bende tarzımdan çok ödün vermeden aynı çizgimde kapanacağım inşallah
şuna inanın resimler gerçek beni göstermemiş o eklediğim resimlerde
eşimde çok yakıştırıyo kapalılığı , artık sürekli alışverişte olucam malum nerde bi başörtü görsem gözümü alamıyorum, kıyafetlere de bakıcam ama markalar şu anda çok fiyatlı, indirimde doldururum artık dolabımızemuszemus

kızlar berfeye bimde 6.50 liraya zıp zıp toplardan aldım.bayıldı kuzum zıplamaktan ziyade benimki plates yapıyor üstünde keyfi geldi kuzumun yerine.haftayada şarkı söyleyen arkası legolu araçlardan geliyor ilgilenen olursa..

maşallah berfeye oynasın durdun, ister plates yapsın ister atsın tutsun:icecream:
bizde az önce oynadık kuzumla top, basket yaptıkk
evde sıkılıyolar ama ne yapalım bu soğukta bi yere çıkaramayız
mecbur oyuncaklarla oynatıcaz artık evde :delphin:

sibel demek eskiden sende kapalı olmayı denedin bi süreyerimseniben
ne yaptın kıss başörtülerini kaydirigubbakcemile3
gönder bana da takayım bi güzell senin yerinezemuszemus

zehracım ben çok küçüktum cnm kuran kursuna gıdıyorduk ozaman ayrıca ben modern bır kapanış yapmadım normal tulbent takıp belı lastıklı eteklerden gıyıyordum 13 yasında fılendım sanırım

Canım arkadasım ben alır daha guzellerını yollarım sana söz

kızlar bende sibel gibi 10 11 yaşlarımda iken sokağımızda açılan kuran kursuna gitmiştim.tabi bizimki kurstan ziyade arkadaşlarla komiklik olsun olayı idi..çocuğuz işte.okunan dualardan o kadar etkilendimki eve gelince kapanıcam diye tutturdum. ablam saçmalama çok küçüksün büyünce istersen kapanırsın felan demişti.bende hüngür hüngür ağlayıp kapanıcam diye inatlaşmıştım..babam da bi daha hiç göndermedi kursa.[/B][/B]

slm kızlar
ben geldim artık.allahın izniyle artık buralardayım.
sorun çözüldü çok şükür.yeni bilgisayar verdiler.allahtan garantinin bitmesine 10 gün kala bozulmuştu bilgisayar.ucuz ve masrafsız atlattık anlayacağınız...

geçmişi çok okuyamadım.
okuduklarımıda unuttum zatii.
en sondaki aklımda kaldı
zehraaaammmm kapanıyormuşsun canım.sevindim senin adına.hayırlı olsun senin açından...
bu arada seni aradım ama hiç ulaşamadım cebe...

hoşgeldin semihacım
özlettin kendini cnm yaa
ne şans beee garantisine 10 gün kala bozulmasııı,

evet ekin söyledi aradığını am ao hattımı takmamıştım telefona
bundan sonraki günlerde takıcam ama anneme geri vericem hattını
annemin hattını kullandım bi süreliğinee
kapanma konusu içinde teşekkürler cnmm desteğin içinopuyorumnanaktan

hoşbulduk zehraccım
sorma ne şanslıymışız aslında :)

o zaman sende yeni noyu mesaj at canım bana.
arada sesini duyarım:)

ahhhh yelizcim dert ortağım biricik arkadaşım bende senin gibi isyan edenlerdenim kuzusu sabah peşinden ağlamış gezmelere gitmek varken gelip burda suratsız patronları çeken şu kadise bu yapılırmı

bacım senin cumartesiler yoktu nerden çıktı dönüşümlümüsünüz sizde yoksa bizim gibi ?

merhaba demeden dalmışım beeeee

semihacımmm gelmiş hoşgeldin canımmm özledik vallahi seni
berra nasılll sarı papatya öp yerime tamammı kuzuyu

zehram bitanem foton çok güzell inanılmaz yakışmış sana türban allah gönlüne göre versin ne diyeyim zaten yorumumuda yaptım

vallahi iyi düşünmüşsün buluşma işini buyrun bana gelin anacım herkes davetlimdir. çalışmadığım bir hafta hepinizi ağırlamaktan şeref duyarımcokacimcoook

Back