Bebeklerimiz ve Biz

sibelllllllllllllllll
hani mail adresin herkese attım seninki kaldı...
özele yaz..
sabah atacağım mailin..

kızlar bi tek zehranın adresi yok...
kime çıktıysa o görüşüp alsın adresini zehradan...

iyi akşamlar canlarım

slm canlarımŞeniz
tahminlerinizi bir bir okudum
bazısına da güldem valla
yeliz kıss benim memeler zaten büyük ne silikonu:icecream:
dudak dolgusuna ise hiç ihtiyacım yok anacım mübarek seren serengille yarışır dolgunluktaasırnaşık şey

dövme demiş wildrose , en sevmediğim durum diyebilirimdelikafadulden

saçlarımı da kestirmedim

evet tahminleriniz doğru yönde olmuşa.s
kapanıyorum kızlar:lepi:
şimdiden 3 tane eşarp aldım bile kendimeyerimseniben
haftasonu da bol önü etek arkası pantalon olan ince kotlardan aldım lcw dan :sm_cool:
eşimde gayet mutlu ve memnun görünüyo
tek takıldığı
birden kapanıp uyum sürecini yaşamadan açılmam
bu konuda tereddütlerini iletti bana
bende zaten bu yüzden bekliyorum dedim
şöyle düşünün %80 gibi bi ihtimalle kapanıcam inşallah:Saruboceq:
en yakın zamanda size kapalı resimlerimi ekliycem burdannnn canlarımmopuyorumnanaktan

zehracım ne mutlu sana.eminimki çok yakışacaktır kapalılık sana.eğer çok kararlıysan alışma sürecicini kolay atlatırsın cnım.

Günaydınlarrrr herkese güzel bir gün olsunnn

zehram senin adına çok sevindim canım kendini nasıl mutlu ediceksen öle ol tabikide kesin kararını verdikten sonra bizimle paylaşırsın. herşey gönlünce olsun canımcım rabbim niyetini kabul eylesin

dün akşam annemlerde sobanın arkasında titredim kızlarrr resmen sıcacık evde dondum
zencefilde aldım akşam eve giderken
yemekten sonra eve gittim ballı zencefilden içtim ama çok acıydı tadı içimi yaktı resmen birdaha içebilirmiyim bilemiyorum ???
ilaçta aldıktan sonra yattım kuzuyuda babası yatırdı sabahta normal saatimden biraz geç kalktım ama bugün ilaç almasam yine kötüler ilaçda bitti evde, birara dışarı çıkıp almam lazım

günaydınlar canlarım
valla kızlar iyi tahminde bulunmuşlar tebrik ediyorum kendilerini:))
zehram hayırlısı olsun hakkında sevindim senin adına gerçekten

Günaydınlarr

Herkes iyimi? :)

Valla ben tahmin etmedemedim, aklımdan geçti ama yok bence değil dedim. Ama inşallah hakkında hayırlısı olur sende bu kadar iste ve azim varken alnın akıyla başarırsın. Benim için her halinle güzelsin :)

Kadiscim sinyaller büyük, yakalanıcaksın çok dikkat et ilacını al bol bol c vitaminide tabi, çok geçmiş olsun umarım bununla atlatırsın.

gunaydın bende gece gec yattım mısafır vardı gıdınce evı topla yat 1 i gectı bugunde dışarı çıkçam eslerımıze hedıye bakcaz arkadasla komıklık yapalım dıyoruz bakalım

Bende korkuyorum yeliz valla inş. dahada kötüleşmeden atlatırım birazdan çıkıp ilaç alcam marketten mandilana portakal da alayım yada sallama ıhlamur alırım yanındada limonlu içerim hafta sonuda nişan varrr atlamam lazım yoksa gidemiycem ilerlerse

sen nasılsın deno nasıll öksürüğü varmı yineee geçenlerde öle yazmıştrın benmi yanlış hatırlıyorum acepp??

betüşüm günaydın sen nasılsın canım zeyno nasıll yine gece uyanmaları devam ediyormu
3 gecedir yezdada uyanıp ağlıyorrr dizleriin üstüne oturup gözlerini uvalayıp anne anne diye ağlıyorrr normalde bir sıkıntısı olmazsa kabus görmezse uyanmaz uyur sabaha kadar ya rüya görüyor yada dişleri geliyor görücez yakında

kadisim iyiyiz çok şükür aramızda yatıryoruz tatlım ya daha iyi uyuyor böyle olunca.akşamda trabzona gidiyoruz pzt sabahına kadar oradayız.sende biranönce iyileşirsin inşallah
iyiliz yelizim çok şükür kızlar görümceme giderken ne alsam acep ev hediyesi ya ilk kez gidiyorum ya

günaydın kızlar..................

nasıl bildim ama..
hehe bu bulmaca işler tam bana göre...
ilk tahminde tutturdum...
hayırlı olsun canım hakıında..
gerçekten çok zor bir karar...

kadisim çok geçmiş olsun cnm...
zencefilin çayını demle o kadar acı değil..
ruzeye rahatlıkla içirebiliyorum ben...
allah şifa versin canım...

bizde iyiyiz..
çok yoğunum..
kahvaltı bile yapamadım..

Ayyy ben hiç hediye işini beceremem canım ya aklıma gelmez şunu al bunu diye, görürüm beğenip hemen alırım...öğlen vakti çık eminönüne bakın hediyelik eşyanın göbeğindesin bacım :)

:))))çıkacağım birazdan bakınayımad bende o kadar kararsızımdırki hediye alırken kendime alırken direk beğenir alırım ama başkasına alırken çok düşünürüm

ıyidir betüşün Siz nasılsınız?

Aynen öyle kadiscim. ıyi canım doğru hatırlıyorsun ama geçti çok şükür.

Aman maşallah iiyi olsunlarda tek kuzularrr onlar hsat olunca bizde onlarla yıpranıyoruz

sağol canım inş. bizimkide geceleri uyanınca ortaya alıyoz yatağına gitme istemiyor yatağın ucunda yatıyoruz eşimle birde bir babaya sarılıyor bir bana annem diyor öpyor cadımmm

iyi gezmeler canım güzel bir tablo alabilirsin ve hediyelik eşya

sağol canım demleme belki daha acıdır diye toz aldım işte
şimdi ıhlamur içiyorum limonlu arkadaş çarşıya çıkıyordu onada ilaç aldırdım

Son düzenleme:
betülüm yolcuymuş, hayırlı yolculuklarrrrrrr
kadişimm hasta olmadan atlatırsın inşallah önlemlerini almışsın umarım nişana hasta olmadan gidebilirsin

zehramm hayırlı olsun bacum, iyice düşün taşın bence
gönlün ne istiyorsa o olsun

zehracım adresini bana yolla bacımm

sibelcim fare olayıda bir an önce hallolur inşallahh, ben hafiften sıyırırdım şimdiye kadarrrrrrr

valla yelizcim, bu cadıyla uğraşırken gün nasıl geçiyor pek anlamıyorum
her sabah bir sokak yapıyoruz, alışmış baktım bugün hadi gidelim diyo
öğle uyuyor biraz işte bend eyemek işimi hallediyorum, topla kaldır, hanfendiyle oyna
arada baba krizi tutuyor ben babaya gitcem diye, telefonu veriyorum
ben annemi sevmiyorum, baba seni seviyorumdiyo
telle konuşmak mümkün değil
daha kimseyle 2 laf edemdim elimden alıyor
bu gece hiç uyutmadı
yanıma inmeye çalışıyor bense yatağında tutmaya bayağ mücadele etti benle
en son sabah babsı giderken anne yanına gelcem diyor hayır demişim kalkmadım bile
kendi kendine yenidne daldı ama tabi yarımsaat sonra ayakta
bende ufak ufak temizlik yapıyorum işte fırsat verirse
çünkü anne anne diye peşimde
böyle idare edip duuryoruz işte
haftaya kısmetse haber verirlerse gidip tazinatımı alıcam
işsizliğe başvurucam falan

kardeşimin erkek arkadaşının askerliği şırnak silopiye çıkmış
dün şehitlere bol bol ağlamışım
eşim geldi bende gözler şiş
kuzenimde şu an afganistanda ama şubatta erzincana gelecek
tuhaf bir his , diğer kuzenlerime hiç böle bişey hissetmmemiştim, ama nedense aklıma geldikçe ağlıyorum

allah tüm anaların yavrularını korusun, yüreklerini yakmasın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…