Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar iki gündür çok yoğunum
giremedim bi türlü.
ohh ne güzel çekilişinizi yapmışsınız
güle güle kullanın şimdiden.
dün üşüttüm galiba boğazımda bi yanma var
hemen gidip ilaç yazdırdım inşallah ilerlemeden atlatırım.
elifcim romatizma çıkmış sende de çok üzüldüm tedavini ihmal etme canım geçmiş olsun.

elifim çok geçmiş olsun, yapılması gereken ne varsa yap cnm, yaş falanda tanımıyo artık hastalıklar, eskiden yaşlı hastalığı diye biliniyodu romatizma

çekiliş olmuş hadi bakalım
ben dünürüme alcakmışım
düşüneyimde layık bişeyler bulmaya çalışayım
emme bulabilirmiyim bak orda kararsızım
aşkım benim
ne demek sen alıcan ben beğenmeyeceğim
öle bi ihtimal olabilirmi
gönlünden ne geçiyorsa o benim için çok değerlidir sakın unutmaŞeniz

zehram kaynoş geldikten sonra uğrayamıyon bacım nasılsın kuzular nasıllar kurs nasıl gidiyor
kadişim hem kaynoş hemde kurstan dolayı desek daha doğru
ben geldiğimdede herkes çıkmış oluyo maalesef cnm yaa
saat 1 de kursa gidiyotum zeyneple
2.30 gibi zeynebi kayınvalideme bırakıp tekrar kursa dönüyorum, evle kurs yakın ya hem zeynepte uyuyo evde iyi oluyo
benle kursa mutlaka gelmek istiyo ama götürmezsem kıyametleri koparıyo
anne bende yarabbim yarabbime gidicem diyoo sıpamm benimmopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de çok büyük bi değişim göreceksiniz önümüzdeki aylarda görüşebilirsek size büyük bir sürprizim olacak:kedi:
ben bile çok heyecanlıyım şu sıralar
adaptasyon dönemine girdim diyebilirimyerimseniben
bakalım kimler tahmin edebilecekk

kızlar Şımdı dıkkatımı Çektı arkadaŞ lıstemı dÜzenlerken
tenzılenın kuzenı vardı ya nılÜfer hanı asyanın annesı, oda ÜyelıĞını sıldırmıŞ bugÜn

herkese günaydın....
size bişey anlatacağım şimdi..

dün akşam elinde bir kutu şeker ve bi tane gül ile kapımıza biri geldi..
ruzeyi istemeye...
kim dersiniz ...arda..görümcemin oğlu...4 yaşında
ruzeyle evlenecekmiş..
araba alacaklarmış...
beraber işe gideceklermiş...
çocuklarına ben bakacakmışım...
allahım neler neler...
çocuk eşimel benim yaşantıma özeniyor düşünün...
yarabbim ne kadar güldük...
dayısı dediki oğlum sen niye böyle şeyler düşünüyorsun...
annesine dönmüş anne ben çok heyecanlandım bayılacağım şimdi...
bu yeni nesil her işten anlıyor valla

zehra bence ya tamamen kapandı..
ya saçlarını kestirdi...
artık yapacak bişi kalmadı anacım..

günaydınnn güzel bir gün olsun hepinize

elifcimmm hay allah ne güldüm sabah sabah yaaa ardaya bak sen ruzişe göz koymuş heee:)))))

günaydın betüşüm ,yelizcim online olarak gördüklerimm nasılsınız kuzular nasıllar

vallahi zehram benimde aklıma kapanmışsındır düşüncesi geldi başka bir tahminim yokkk

Günaydın güzel bir gün diliyorum,

Demek nilüde üyeliğini sildirdi, :/

Ne değişikliği kıs silikonmu taktırcan göğüslerine, yoksa dudaklarınamı?? hiç tahmin edemem ama neden bizden saklıyorsun bacım yaa.

Elif sabah sabah şoklar içinde okudum yazdıklarını ve pess diyorum direk size özenmiş Arda.
Çiçek şeker onları nasıl almış annesine ne dedmiş :) ? Allahım birde bayılacağım diyor .
Nekadar bilmiş bunlar yaahu

valla yeni nesil gerçekten pes dedirtiyor çocuk direk sizin yaşama özenmiş elifim
zehra meraktan çatlatma bacım bizi ya
kadisim ve yelizcim sizlere de günaydın
ben nilüferi tanımıyorum sanırım

günaydınlar,
yeliz,elif, kadiş, eftun nasılsınız kızlar
elif ruzenin talipleri çıkmış şimdiden hadi kolay gelsin canım
ay ne yapıcaz bu cadılarla bilmiyorum.

bizimkide sabah 10 da kalkıyo öğlen 2:30 da uyuyo 3:30 a kadar
gecede 1 e kadar oturuyo ya ne yapıcam ben uyku düzenini nasıl değiştiricem
bilmiyorum bana akıl verin lütfenn (

günaydın betüşüm günaydın ekincim

gece geç yattığından sabahta geç kalkıyor ekinim bizimki sabah kaç zamandır 08:30 arasında kalkıyor gündüz 1 kere yatıyor akşamda 21:30 22:00 arası yatıyor

birkaçgün gündüz uykusuna yatırma akşamları erken yatırmaya bakkk zaten ozaman sabha erken kalkacaktır öle öleee düzelir sabah erken kalkınca öğlen uykusanada erken yatar sonra akşamlarıda bir saate alışır belki

Günaydın betüşüm,

ıyidir ekin sizden naber? Aslında çok uyumuyor ama gece geç yatıyor eylül, onu öne çekmeye çalış sabah erken uyandır, gündüz uykusunu 1 e çek otomatikmen gece uykusuda öne gelecek. Bana göre çocuk max.23,00 da uyumalı istisnai durumlar hariç.

günaydın cnm...
he bizde çok güldük...
çocuğa kızmak da istemedim...
ne bileyim ya..
insan nasıl tepki vereceğini bilmiyor...

bende duyunca şok olmuştum.
çocuk bi de öyle gelince tam oldu...
evlerine aldıkları bayram çikoltası ile yapma çiçekleri toplamış evdeki...
tabiki annesinin yardımı var ama bunlar tamamen ardanın fikirleri...
çok bilmiş çok..
çocuklarına neden ben bakacakmışım biliyor musunuz..
annesi ardayı çok dövüyormuş..
ben ruzeyi hep seviyormuşum ona sürekli oyuncak alıyormuşum ondan

valla yeni nesil gerçekten pes dedirtiyor çocuk direk sizin yaşama özenmiş elifim
zehra meraktan çatlatma bacım bizi ya
kadisim ve yelizcim sizlere de günaydın
ben nilüferi tanımıyorum sanırım

aynen öyle bacım..
ben nilüye hiç şaşırmadım doğrusu

günaydın cnm..
kadisin dediği gibi gündüz uyutma ne kadar dayanabilirse artık

gunaydın gunaydın gunaydın herkese
Insanın mutlu olması gıbı bışı yok sanırım

Bence zehra kapanıyor hayırlısı olsun desemmı şimdiden

Elifcım çok guldum ya damadınız hayırlı olsun

Gece uykusu ceken ben vardım ekıncım ama yendım sana hemen yapman gerekenı anlatıyorum

Gunduz uyanınca öglen uykusuna uyutma bunyesı yorgun duşup 7 veye 8 de uyuyordu efe sabah erken kalkar dıyordum tutmadı yıne gec kalktı bende sabah esımle bır kalkıyorum tıkırtıyla efe kalkıyor en gec 8 de kahvaltı yapıp yatıyor 11 de kalkıyor aksamda en gec 9 da uyuyup kalıyor kendısı

Ben 1 aydan fazla ugrastım valla cnm sana kolay gelsın

Bırde kızlar efe bır uysallastıkı sormayın neden olmuş olabılır efe yapma etme demek yok dun esım bıle dedı neoldu buna dıye

Mesela dun oturuyoruz anne cantamı alayımmı dedı ıçınde boyaları var pastel ondan ıstıyor sonra dedım tmm dedı oturdu arkadas geldı efe hemen ayşenur çantamı sonra alcam onu unnutmamış gıt al hadı dedım sonra oldu dıye bır sevınışı var.allahım nazar degmesınde

yavrum ya annesi çok dövüyor demek çocukların içine nasıl işliyor baksanıza kendi çocuğuna bile baktırmamak istiyor,çocuk demekki kendi evinde görmediği birçok şeyi görüdüki sizde bu kadar özenmiş

ınanmıyorum demek ananesi dövüyormuş ardayı.....! ne kadar cahilce, ruze ile ilgili bilgileri kolaylıkla onun ağzından alabilirsin o halde canım.

Sibel aman dilini ısır maşallah de biz hepimiz lafımızı dinlemiyor diye dert yanarken efeye kocaman bir maşallah

yelızcım masallah hep dıyoruz acaba bu dönemlıkmı boyle dıyorum.mesela karsı komsunun çocuklarıyla çok guzel oynuyolar ve sureklı bırlıkte olmak ıstıyolar ızmıre gıtmeden önce onlar dıye aglamaktan mafoluyordu seslerını duydumu kapıyı koşar acar kacardı şimdi aaaaa dıyo sasırıyor furkan gelsınmı dıyor
bende napıcak dıye gelmesın dedım tamam dedı oturdu yanı ısrar etmedı dırenmedı sasırdım
Ayrıca yemek hazırlayıp gelıyorum ondan yemıcem dıyor hayır yıceksın dıyorum tmm dıyor zorla yedıgını bılıyorum ama tabagını bıtırıyor sızce dogrumu yapıyorum yemıcem dedıgını yedırtmekle ama hıc zorla vermedım verınce agzını acıyor

Arda çok yaramaz annesinin dövdüğün zaten biliyorduk..
ama çocuğa işlemiş bu...

ananesi değil balım annesi..
kaynanamın ruzeyi dövmediğine eminim..
ama arada kızıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…