• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun dilekleriniz izin saolun kızlar hepinizi çok öptüm şapırttt diyee

az önce semiha aradı kızz dedim bana hediyemi sen alıcan çok sevindi
bakalım bir aksilik çıkmassa hediyesini bizzat kendi getirecek inşallah

hepinizi sordu nasıllar dedi selam söyledi hepinize
artık ben burdan havadisleri ona ileticem

semihayada sibel alacak sanırsam onuda söledim çok sevindi

zehracım semiha cebini aramış ulaşamamış
numarası felanmı değişti mi diye soruyor

Ekincim geçmiş olsun fıstıkım başını falan üşütmüşsündür belki tez zamanda şifanı bulursun inşallah...
ay canım bilmiyorumki çokda dikkat ediyorum ağrı ensemden sırtıma yayıldı resmen
Geçmiş olsun zeynocum, temiz hava al balkonda ve burnundan alıp nefesi ağzından yavaş yavaş ver, iyi geliyor baş ağrısına.

okey canım deniyicem hemennn

çikolata demeyim ben evdeki bayram için aldıklarımızı getirip şirkette yiyom :))))))

eşim poşetlerle aldı kimsede gelmedi kaldı ölecene bize yaradı yiyip duruyoz

Kuzuyla pazıl yaptık, ordanda yemek yedi yattı.
Bende kahvemi halleyimi aldım geldim. Gırtlağım acayip açık ne bulsam yiyorum. Zor zahmet verdiğim kilolar patırpatır geri gelecek:( biri bana dur desin lütfennnnnnnnn

Ekincim sende çok selam söyle... En kısa zamanda Semiha'yı tekrar aramızda görmek istiyoruz.

Evi toparladım, banyoyu temizledim, yıkanmış çamaşırları astım kuruyanları topadım azdı birikmesin diye ütüledim. Herhalde eritmişimdir halleyi:)))
Kayınvalideciğim balık yapmış cağırıyor gidip kaybettiğim kalorileri geri alayım dimi ama:)))

selamlar kızlar..
elifçim geçmiş olsun cnm .. ihmal etme tabi cnm.. inş. tez zamanda şifa bulursun cnm..

ohh çekiliş olmuş..şimdiden güle güle kullanın herbiriniz..
yelizcim eşine söylememekle en iyisini yapmışsın.. belli mi olurdu benimki gibi tersine denk gelirdi belki izin vermezdi..seneye nasip olursa bende söylemiyecem:))

bızım fare hala çıkmadı arkadasım geldı aradık fareyı ama urktuk yemekte yapamadım arkadasım esı ve bız yemege gıtcez belkı ozaman çıkar

Ay bende sabahtan berı hedıye duşunuyorum ne alsam dıye ama hala karar veremedım

maşallah sevil bu ne hızzz bende kuzunun çamaşırlarını atıcam gidince

hafta sonuna kuzenimin nişanı var cumartesi çalışıyorum diye annemle dilek götürücekler
yeliz senin bekarlık mekanına (alibeyköy):)))))) kuzumdan ayrı kalabilirim :(((( yada akşamına giderim bakalım

kızlar sızden fıkır almak ıstıyorum oturma odamıza ve hole halı döşetcez oturma odam kırmızı tv grı perdemın kanatları kırmızı tulu beyaz ve kırmızı ve altın rengı tonunda işlemelerı var zemıne ne renk guzel olur

Esım sıyah yapalım dıyor sızce bırde benım halılarım hep krem ıs toz leke yapışıyor yenı döşetıcegımız renk koyu olsun ıstıyorum

Paketi onun aracılığıyla posta yapınca haberi olucak zenepcim :))

Demek nişan varr ooo ne güzel gitsin kuzun döksün kurtlarını, hemde benim mekanımda :)

Sibel bence kum beji yada direk bej yap döşeme olucağı için koyu olmaz

Back