• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

şimdi bakıyorum sadece bi tanesi 2-5 yaşa arası diğerleri 3+ yazıyor...
bizimkilere olur mu sizce...
fiyatları da çok uygun........

bu arada nimi işten çıktı mı acaba..
hiç yazmıyor

selamlar canlar..
güzel dilekleriniz çok çok tşk ederim...
bugün inanılmaz yoğun br gündü..
annemler köyden o kadar çok şey getirmişlerki..ev karman çormandı. birde üstüne ben havalar güzel diye yıkanacakları birden yıkadım.. ütüler, katlanıp yerleşecek çamaşırlar, köyden gelenler hepsi ortada adım atmaya yer yoktu evde..çok şükür hallettim.
çalışan arkadaşlar en iyisini yapıyorsunuz eve yardımcı almakla.... güle güle kirletin inş..
Albinada uzun zamandır huysuzluk balanunun içindeydi, üstüne benden bulaştığını sandığım hafif grip belirtilerii.. meğer kuzunun ikinci azı dişi çıkmaktaymışş.. çok şükür patladı.. inş. eski Albina gelir tekrar...baya bir zorlandıkk..

Yeliz cim tavsiye ettiğin sete baktım.. anladığım kadarıyla tek başına oynanmıyor...ama eğiticiliğinin yanında eğlenceli gibide...+3 yaş diyor ama şimdilerde de alınabilir gibi....sen alırsan paslaşalım yine:))

Günaydın güzel bir gün , hayırlı cumalar diliyorum.

Monpetit selam,nasılsın?

Elif,Zeynep bence uygun 3 yaşının içindeler çünkü hemen hemen hepsi. Ben Zıtlıkları alıcam çünkü deniz önü arkayı aşağıyı yukarıyı karıştırıyor. Paslajmak derken 4 kişi farklı set alıp aramızda değiş tokuşmu yapalım demek istedin Zeynep?.

günaydınlar.
geç kaldım işe.gece ayağımı incittim.zeynep uyandı ona bi aceleyle yetişeyim derken ayağımı öyle bir vurdum ki tüm bacağım zonkladı buz falan koyduk ama çok ağrıyor şimdi.sabah da eşim getirdi.

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar olsun inşallah....

yelizcim ruzeye kısa bi süre oyuncak alımını durdurdum bu ara çok aldık..
ama bayram harçlıklarıyla alayım diye düşündüm...
benim hoşuma gitti o set...

sağol yelizim ya eşim dio böyle birşey başına geleceği belliydi.çünkü uyku sersemi öyle bir hızla fırlıyorumki yataktan bir kerede kapıya toslamıştım gözlerimi açmamışım galibakafamçokkarıştı

günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun hepimize
erken kalktım biraz ders,m, çalıştım çocuklar yeni yeni uaynıyo zeynep gec gene mahvetti beni zaten
ben artık geceleri bezliyoruzm korkuman yatağa, tuluma geçmesin diye
neyse kupkuru kalkıyo bezine yapmıyo
ama bu seferde çişi gelince gece nasıl huysuzlanıyo beze yapmıyo bilinç altına yerleştirmiş sanırım
illa tuvalete yapıcak
dün gecede tuvaleti gelmiş çok huysuz ama ben anlamadım geldiğini kendi söledi anne çişim var diye
bende kalkdırdım yaptırcam ama nasıl tutuo kukusunu çok sıkışmış beze yap diyorum onuda kabul etmiyo tam bezi çıkarırken beze bıraktıı
oda rahatladı bende
sonra yaırdım bi güzel uyku çektik beraberce
uyandığında beraber uyuyoruz ama korkuyorum burnuma vuruyo gece uykusunda
çok tedirgin uyuyorum o yüzdenn

betülcüm çok geçmiş olsun canım..
görünmez kaza..
bizim ruzenin yatağı bizim odada olduğu için bu sıkıntı olmuyor...

zehracım günaydın cnm...
allah zihin açıklığı versin canım...
ya bu çiş işi ne zor ya...
valla size baktıkça hiç bezi bırakasım gelmiyor..
ama ruzede inadına sürekli lazımlığa yapıyor çişini..

ya bu arada size söyleyeceğim bişey var..
denver testini hiç duydunuz mu kızlar...
zeka gelişimi için pedagoglar yapıyorlarmış...
eda söyledi bana da mutlaka yapılmalı dedi ama ne kadar doğru bilemedim..
biraz araştırdım herkes farklı bişey yazmış..

kızlar günaydınlar hayırlı cumalar diliyorum.
eylül ishal iki gündür karın ağrısı var ara ara oluyo
niye anlamadım soldu yavrum benim, hiç keyfim yok
o evde ben işte aklım hep onda.

tünaydınnnnnn herkese sabahtan bir yoğunlukki yazamadım online oluyorum ama gelen odaya dalıp bişey istiyor :)

zehracım zeyno demek beze yapmak istemedi heee kız wc alıştı ondan yapmıyor çocuklarda hep var ama bu

betülcüm geçmiş olsun allah beterinden korusun çok ağrır ve şirserse doktora git mutlaka

yelizcim site çok güzel gezindim şöle bir eğitici ama bizimkinin ilgisini ne kadar çeker bilmiyorum

elifim sen nasılsın ruziş nasıll gece arıza çıkarmıyor dimi

ekincim eylüle geçmiş olsun lapa şeyler ver muz falan yedir sütüde ishali geçene kadar verme veya azalt bence

bende dün gece ütülerimi hallettim yarın evdeyim mutfak dolaplarını silicem başka bişey kalmıyor zaten birde rutin ev temizliği
arife günüde yine dipten köşeden silerim

betülcüm zeynodadamı huysuzluk varrr diş falan olabilirmi acab bizdede olunca bakıyorum ama görünürde bişey yokk

sibel sanada kolaylıklar diyorum, kolaylıkla geçersin sınavı inşallah
resimlerde çok hoş gözüküyosun maşallah:nazar:
inşallah arkadaşında uyumlu biridir de komşuluk yaparsınız
baban içinde çok geçmiş olsun diyorum
sagol cnm evet çok uyunlu gercekten en azından dostane eslerımızde çok ıyı anlasıyor gunumuzde beraber gecıyor hep sorun yok yanı anlıycagın valla hergunde arayıp konuşuyoruz hatta gel deyıp ısrar edıyor bayramın 2. gunu nasıp artık

sibelcim fotolarda çok tatlı görünüyorsun efede babanın bacaklara sarılmış poz vermemiş
ehliyet içinde hırslanmışsın hadi hayırlısı olsun baban içinde sevindim canıom inş. daha iyi olucak[/QUOTE]

sagol cnm benım tsekkur ederım

Sibelcim resimler çok hoş... Rabbim yeni evli çifte bir ömür mutluluk nasip etsin...
Babanın iyi olmasında çok sevindim. Rabbim tekrarlarını yaşatmaz inşallah...

sagol cnm amın ınsallah çok mutlular allah hep guldursun onları ınsallah

Back