• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın zehroşum,

Aynen öyle valla cnm, Annem daha iyi halen ağrısı var tabi ama gün geçtikçe daha iyi olucak.Gitmek istiyoruz ama işler çıktı sanırım gidemicez haftasonu bakalım kısmet.

Buluşma işi çok isabetli olur cidden, Allah kısmet ederse.

Valla öyle duydum zehra ne kadar doğru bilmiyorum, nihatta dinledim.Sende git eşinle dicem ama dediğin gibi çok soğuk olur. Ben kendi adıma çok sevindim.

aynen öyle elif birbirinize alışınca bırakırsın temizler.

Benimkide 1000 ama ben mukavvanın üstünde yaptım.

Yaa benim hiç ilgimi çekmedi o film-serisi ve kitabı,size iyi seyirler.

Şimdi ben büyük bir film arşivi edindim tatilde bol bol izleriz,

Birde bugün gelirken radyoda duydum bayram tatili 11 gün olucakmış.!!!

mukavva bende aldım da..
temizlikçi gelcek bozar diye benim herüf halı istedi gittik aldık..
yoksa almazdım..
aslında benim ilgimi çekmemeişti film..
nimi ve edanın sayesinde böyle oldum...
yarını iple çekiyorum valla..
inşallah yer bulurumm

ben tatilde vakit bulamam..
çok olu geçer günlerimiz...
o tatil işini bende dün haberlerde izledim.
ama özel sektöre yapamazlar onu bence...
okullar için falandır...
sırf bu yüzden memur olmayı çok isterdim valla

günaydın kızlar
dün gece ruziş ve zeynepte uyumamış sanırım
zeynepte kalktı tam biz ayattak ben televizon izliycem diye tutturmazmı uyumadı bi türlü bizide uyutmadı
eşimle zeynebi salona postaladım orda tv izlerlerken uyumuşlar

ekinim bence endişelenme röntgen temiz çıktıysa korkulacak bi durum olduğunu düşünmüyorum
umarım naz da hastalanmaz cnmc yaa
çok geçmiş olsun hayatımmm, acil şifalar diliyorum ezgiyee
sınavıda eminim güzel geçer

yelizcim demek sende temizlik modunda değilsin sanırım hiç kimse yapmak istemiyorr
senin haklı sebeplerin var tabii, annen nasılmış cnmm, haftasonu yanında kalırsın sen kesin, içinde rahat eder , oda denoyu görünce eminim daha çabuk toparlanır:))

betülüm sanada günaydın cnmm kolaylıklar diliyorum
dediğin gibi buluşmamızı bayram sonrasına ertelemk şu an için en mantıklısı
yelizin annesi düzelir , nimette toparlanır biraz o zamana kadar

zeybennep annen gelmiş seninde gözün aydın cnmm

mevcan bırakma cnm madem başlamışsın azmet öğren, ben bu işi yaparım de ve sakın ama sakın pes etmee, araba alalım bende başlıycam öğrenmeye

kadişimde yoğunmuş bugün kolaylıklar diliyorum cnmm
sanırım yezda da huysuzmuş gece yanlış okumadıysamm, ne oluyo bu sıpalara anlamıyorum, yatın da uyuyun işte ne güzelll illa bi huysuzluk çıkaracaklar:olmaz:

hoşgeldin canım...
gelen uykusuz geceden geliyor bu gece..
bizden habersiz söleşmiş bunlar...

yeliz 11 günlük tatil mi ay inşallah yaa çok ihtiyacım var valla
zehram hoşgeldin canım
sinemaya gitmek istiyorum bende ya o kadar zaman olduki

selam kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlrrr

bugün tekrardan götürdüm sinüziti ilerlemiş dedi
çok iyi beslenmesi lazım çok dikkat edin dedi her an bronşite çevirebilirmiş
ezgide hiç bişi yemiyor içimiyor napcam ben bu kızla öle bir inat varki istemiyorum dedimi öldür allah bişi yediremessin
dr maske kullansın dedi onu bile zorla taktırdım

dün deneme sınavları vardı iyi geçmiş matematik 18 doğru 2 tanesini anlayamamış boş geçmiş
türkçe 18 doğru 1 yanlış 1 geçmiş hayat bilgisi 16 doğru 2 yanlış 2 boş geçmiş
çok şaşırdım ben matematikten endişelenirken hayat bilgisi kötü geldii
gerçi cevap anahtarlarına doğru işaretllediyse sonuş iyi
biz kitapçıklardan kontrol ettik kesin sonuçlar 10 gün sonra açıklanacak

Selam kızlar...
Temizlikler yapılıyor yavaş yavaş bayram öncesi.. Alışkanlık işte annerimizden kalma evimize kimse gelmesede bayrama temiz girmek istiyoruz. Çalışanlarda eve yardımcı alıyor. En iyisi vallahi çalışsaydım kesin bennde alırdım. Çocukdu işdi derken kendimizi çok hırpalıyoruz.

Kuzular bir olmuş gece kudurmuşlar. Anaları gibi anlaştılar galiba:))

Bende dün ne kadar canım istemesede evi temizleyip yerleştirdim. Gece kuzu yattıkdan sonrada mutfağın dolaplarını hallettim. Şu mikrofiber temizlik bezleri var. Ablam tavsiye etmişti. Bende sizlere tavsiye ederim. Çok güzel yapıyor. Arındırmasıda çok kolay oluyor.

Ekincim geçmiş olsun... Rontgen temiz çıktıysa merak edilecek bir şey yoktur Allah'ın izniyle....

Bende sabaha karşı çok kötü bir rüya gördüm... ıremi kaybetmişiz. Eşimle biryerden dönüyoruz. Minübüsdeyiz. ırem onun kucağında ıemi düşmesin diye tavandaki canım üstüne oturtuyor. Sonra orda unutup iniyor. Adem' bir bakıyorum yanında ırem yok diyorum nerde unuttum diyor. Sonra eşimde ortadn kayboluyor. Deli gibi sokaklarda ağlaya ağlaya kuzumu arıyorum. Sonra biri bana kızın ilerdeki okulda diyor. Koşa koşa oraya gidiyorum ama ben koştukça yol uzuyor. Giriyorum binaya içi bonboş izbe bir yer bir odada bir adam kızın içerde ama para verirsen veririm diyor. Veriyorum sonra adam kayboluyor. Bir bakıyorum simsiyah upuzun saçlı taş bebek gibi güzel bir kız çocuğu ama ırem değil...
ıremin yanağımı okşaması ile uyandım dünyanın en güzel sesi Anne ben kalktım diyor.
Resmen içimden bir parça koptu ömrümden ömür gitti. Rüyaydı ama hala etkisindeyim.
Rabbim düşmanıma bile evlat acısı göstermesin...

Selam tekrardan ben geldimmm müşaviri yolladım beyannameler yapıldı ama buseferde kesin hesaplar isteniyor yönetimden pehh bayağı yoğun olacak yıl sonuda geliyor

kuzular belliki anlaşmışlar hak veriyorum elifcim arada böle arızalıkları oluyor bizimki bazen uykuda dileee gitti diye ağlıyorrr allahım sanki aşık olmuş dileğe çok seviyor allah bozmasın aralarını :)

vallahi sinemaya gitmeyi çok oldu bizde eşimle ama yapcak bişey yok zaten hafta içi bakıyorlar birde hafta sonu vermek istemiyorum anneme yoruluyor hem o hem dilek o yüzden evde izlemekle yetiniyoruz .

sevilim rüyanı allah hayıra çevirsin canım herhalde etkisinde kalırsın bende zaman zamn yezdayla ilgili rüya görüyorum sonra uyanıp gidip sarılıyorum kuzuma gün boyu sakınıyorum herşeyden ohh sen mutfağıda halletmişsin ben hala yapamadım 1 hafta kaldı yaaa çok bir işte yok ama gözümde büyütüyorum cumartesi evdeyim yaparım napıyım bu akşam kurtlar vadisi var nasıl olsa tv bize yokk olmadı kuzuyu yatırır mutfak dolaplarını hallederim ütüde hafta sonu artık

ekincim hasta olunca iştahsız olması normal canım zorlama diyicem ama doktorun dediğinide yapması gerekir biraz zorluycak ezgi kendini artık tekrar geçmiş olsun notlarıda güzel maşallah başarılarının devam etmesi dileğiile

zehram sanada selam canım senin kuzuda huysuzlanmış herhalde neyapcağız bu cadıları bilmem

Son düzenleme:
sevilim rüyan hayrolsun canım.
Allah yaşatmasın kimseye evlat acısı.bende bayramda balıkesire gidicem diye pek temizlik havasına girmedim açıkçası ev almış başını gidiyor resmen

betülcüm boşver canım genel yap gitsin evde olmuycaksan biz kendimizi paralıyoruz ama kimseciklerde gelmiyor pek işte içimiz rahat etmiyorki napalım hepimiz aynıyız

off sıkıldım yaa eğitimden sonra işe adapte olmak çok zor geldi vaall
birde işbaşı erken ya bizde sabah 6da kalkmam gerekiyor akşmalrı 10 da benim pil bitiyor:(

Sınavı anlaşılan iyi geçmiş ezginin maşallah cnm,tekrardan geçmiş olsun. Nasıl dikkat edecekmişsin peki yol gösterdimi dr.

Aynen öyle sevil alışkanlık eşimde diyor kim gelecek temizletiyorsun diye ama bayramda bahane işte :)

Rüyan sabah hayrına olsun canım, psikolojiyi bozuyor böyle rüyalar eskiler ömrü uzadı der.

Benimde çok yoğun betülcüm yaa,yeni program işler birikti şimdi onları temizlemeye çalışıyorum.

Geçenlerde sormuştu arkadaşlar neler yapıyorsunuz gelişimi için diye ; bir site buldum gugda ismi, 4 çeşit gelişim seti var Zıtlıklar , Önce Sonra , Sayılar , İlişkiler diye +3 yaş. Çok eğitici buldum ben. Sırayla almayı düşünüyorum. Sizede tavsiye ederim. Bu arada kurucusununda bir yazısı var sitede.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.tüm gün temizlik yaptım.her yer tertemiz oldu.halılarda geldi prıl prıl olmuş valla.sadece mutfak kaldı onuda eşim pazar günü temizleyecek.rahatladım valla..

selam canlarım...
ne var ne yokmuş bakiim dedim...
sevilim rüyan hayır olsun balım..
güle güle kirlet canım sende evini...

betülüm sen 10 a kadar iyi dayanıyorsun canım benim pil 8 de bitiyor...

berfe bu gece çok güzel uyku çekti sizinkilerin aksine..bende rüyamda full araba sürdüm.akşamdan nasıl etkilendiysem valla..

Back