- Konu Sahibi DreamLover
- #3.081
siz konuşun biz dinliyozzzzz... valla bende burda koptum yemin ederim..harikasınızz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müüü yine yoklama mı yapıyon ben hep açığımdır pc kapatmıyorum ebrar fırsat verdikçe bakıyorum size iyi kaynatmalar hastalığın geçti galiba
siz konuşun biz dinliyozzzzz... valla bende burda koptum yemin ederim..harikasınızz
yoklamami war
bende burdayim
kizlar sık giremiyorum bu ara malum ramazan we bu ramazanın bu heyecanli ilk gunlerinle misafir agirliyorum
sizler nasilsiniz
yok yaramazlik degil mi
semihami kusmus hayrola
Aslinda oruç değilde beni burdaki kiz vurdu sinirden yani herşey...
Sadece sana değil herşeye gülüyorum sinirlerim zipladi...(anladin sen onu)
valla begüm bende film koptu sizi bilmemde halen gülüyorum deli sanicaklar beniiii
maşallah gizoşa büyümüşte bebeğini uyuturmuşkaydirigubbakcemile2
benim çok başım ağrıdı bugün genelde ilk gün ağrır yemek yiyince geçer sanıyordum :sm_confused:geçmedi ağrı kesici aldım ebrar uyumuşken teravih kılayım diyorum bir deneyeyim bakalım baş ağrısı artmazsa
herkesin orucunu kabul etsin rabbim:Saruboceq:
ebrarı sinir etmek için bende bazen bebeğini alıyorum seviyorum kıskanç hemen gelip bebeği çekiştirmeye başlıyorkaydirigubbakcemile3
çokocumallah yardımcın osun guzelimhuuu, herkesi ramazan çarptı galiba:1closedeyes:, öğlen oldu nerdeyse kimse uğramamışş
ne açlık ne susuzluk beni uykusuzluk mahvediyorrrr:bbo:, sizin bebişler de gece sık uyanıyor mu ya
delirmek üzereyim arda gece defalarca uyanıyorrrrrkafamçokkarıştı
şimdi de leyla gibi dolanıyorum vallaaa, yazmadan edemicemmmmm, okuyun da gülünnn
dün berkanın üstünü değiştirmesine yardım ederken berkana ardanın eşofmanını giydirmeye çalışmışım, bir bacağını zorla soktum ayağına, çocuğun gülmesiyle ayıktımmm, allahımmm sınıfta neler yaparım bilmiyorummm-tatlicadiarzu-
aynen cnm sonraralarinda o sihir sanki kaçıyor (towbe towbe)hoşgeldin tenzilecimkaydirigubbakcemile2evet yoklama var hee bahanede hazır gelmişiz bu arada şaka şaka ağırla misafirlerini ilk günlerde sonra rehavet çöküyor çağrılmıyor kimse.
anladım canım ben seni kimin vurduğunu öyle desene kızı yol diyecem ama mübaerek ramazan ayındayız orucunun hayrına affet bu seferlik :lepi:
canım kapat ağzını dişlerinden işyerinde parton bu işin içinde bişey olduğunu anlayacak çaktırmaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
aşkol bitanem yaSelam jege naber şekerim..?
Bizi davet etmiyormusun iftara bak idoya atlar geliriz nasil olsa 1,5 saaat... :)
Ama iftariyelikleri öğrenmem lazım az yol değil boşa gelmiş olmayalım
sen gelcem de ben seni memnun ederim emin ol gülümSelam jege naber şekerim..?
Bizi davet etmiyormusun iftara bak idoya atlar geliriz nasil olsa 1,5 saaat... :)
Ama iftariyelikleri öğrenmem lazım az yol değil boşa gelmiş olmayalım