• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

yoklamami war
bende burdayim

kizlar sık giremiyorum bu ara malum ramazan we bu ramazanın bu heyecanli ilk gunlerinle misafir agirliyorum

sizler nasilsiniz
yok yaramazlik degil mi
semihami kusmus hayrola

Arkadaslar ilgilenenlere bi sorum var hani bu bebis ler ufakken uykulari duzensiz ya ne zaman duzene girer ....valla kafayi yicem bu kizdan ya ne kendi uyuyo ne beni uyutuyo hem gece hem gunduz isin kotusu hani gece dursa gunduz cekiliyo ama.........napcam bole ilmem ...acilen cevaplar bekliyom

Aslinda oruç değilde beni burdaki kiz vurdu sinirden yani herşey...
Sadece sana değil herşeye gülüyorum sinirlerim zipladi...(anladin sen onu)
valla begüm bende film koptu sizi bilmemde halen gülüyorum deli sanicaklar beniiii

müüü yine yoklama mı yapıyon ben hep açığımdır pc kapatmıyorum ebrar fırsat verdikçe bakıyorum size iyi kaynatmalar hastalığın geçti galiba

evet senin açık herkes topiğe bakıyor ama yazmıyor sanırım.hastalığım geçiyor Allah izin verirse bundan sonra antibiyortik falan değil biz ana oğul serumu yiyoruz oturuyoruz popomuzun üzerine anladım bize serumdan başka bişey işlemez.daha iyiceneyim canım sadece biraz söylemesi ayıptır süngür sümük bir haldeyim her iki saniyede bir burun çekiş sesi var ortamda sadece derindensırnaşık şey

siz konuşun biz dinliyozzzzz... valla bende burda koptum yemin ederim..harikasınızz

arada katılım iseriz ama lütfen sonra şikayet etmeyin yazamıyoruz deyiiiii:delphin:

Selam jege naber şekerim..?
Bizi davet etmiyormusun iftara bak idoya atlar geliriz nasil olsa 1,5 saaat... :)

Ama iftariyelikleri öğrenmem lazım az yol değil boşa gelmiş olmayalım

Son düzenleme:
yoklamami war
bende burdayim

kizlar sık giremiyorum bu ara malum ramazan we bu ramazanın bu heyecanli ilk gunlerinle misafir agirliyorum

sizler nasilsiniz
yok yaramazlik degil mi
semihami kusmus hayrola

hoşgeldin tenzilecimkaydirigubbakcemile2evet yoklama var hee bahanede hazır gelmişiz bu arada şaka şaka ağırla misafirlerini ilk günlerde sonra rehavet çöküyor çağrılmıyor kimse.
Aslinda oruç değilde beni burdaki kiz vurdu sinirden yani herşey...
Sadece sana değil herşeye gülüyorum sinirlerim zipladi...(anladin sen onu)
valla begüm bende film koptu sizi bilmemde halen gülüyorum deli sanicaklar beniiii

anladım canım ben seni kimin vurduğunu öyle desene kızı yol diyecem ama mübaerek ramazan ayındayız orucunun hayrına affet bu seferlik :lepi:
canım kapat ağzını dişlerinden işyerinde parton bu işin içinde bişey olduğunu anlayacak çaktırmaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

Zeymi bebeğinin takvimi olmadiği için kaç aylik olduğunu bilmiyorum ama benim kizim 8. Ayinda kendi kendine ve deliksiz uyumaya başladi.
Ama her bebek farklidir bir tutmamak lazim...

4 aylik .hadi ya ciddimisin ya bu cok fena oldu...........gece tahminen 10 kere kesin fazlasi var eksigi yok uyaniyo gunduz yarim saat salliyom en fazla 20 dak falan uyuyo

maşallah gizoşa büyümüşte bebeğini uyuturmuşkaydirigubbakcemile2
benim çok başım ağrıdı bugün genelde ilk gün ağrır yemek yiyince geçer sanıyordum :sm_confused:geçmedi ağrı kesici aldım ebrar uyumuşken teravih kılayım diyorum bir deneyeyim bakalım baş ağrısı artmazsa
herkesin orucunu kabul etsin rabbim:Saruboceq:
ebrarı sinir etmek için bende bazen bebeğini alıyorum seviyorum kıskanç hemen gelip bebeği çekiştirmeye başlıyorkaydirigubbakcemile3

cnm gecmis dogum gununu kutluyorum
malum bu ara pek giremiyorum kusura bakma nolur

ay ewt benimki babasini opunce bile kiskaniyo :)

huuu, herkesi ramazan çarptı galiba:1closedeyes:, öğlen oldu nerdeyse kimse uğramamışş

ne açlık ne susuzluk beni uykusuzluk mahvediyorrrr:bbo:, sizin bebişler de gece sık uyanıyor mu ya

delirmek üzereyim arda gece defalarca uyanıyorrrrrkafamçokkarıştı

şimdi de leyla gibi dolanıyorum vallaaa, yazmadan edemicemmmmm, okuyun da gülünnn

dün berkanın üstünü değiştirmesine yardım ederken berkana ardanın eşofmanını giydirmeye çalışmışım:utangac:, bir bacağını zorla soktum ayağına, çocuğun gülmesiyle ayıktımmm, allahımmm sınıfta neler yaparım bilmiyorummm-tatlicadiarzu-
çokocumallah yardımcın osun guzelim
benim kızım da cok sık kalkıyor
en az 4-5 kere

hoşgeldin tenzilecimkaydirigubbakcemile2evet yoklama var hee bahanede hazır gelmişiz bu arada şaka şaka ağırla misafirlerini ilk günlerde sonra rehavet çöküyor çağrılmıyor kimse.

anladım canım ben seni kimin vurduğunu öyle desene kızı yol diyecem ama mübaerek ramazan ayındayız orucunun hayrına affet bu seferlik :lepi:
canım kapat ağzını dişlerinden işyerinde parton bu işin içinde bişey olduğunu anlayacak çaktırmaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
aynen cnm sonraralarinda o sihir sanki kaçıyor (towbe towbe)
ilk gunler daha bi guzel ya

Bizi davet etmiyormusun iftara bak idoya atlar geliriz nasil olsa 1,5 saaat... :)

aşkol bitanem ya
sen gel ben seni memnun edcegime eminim
ewet 1,5 saat
hadi bakalim :)

Merak etme mücüm bende bişeyin altinda kalcak göz varmi...
Maillerle dövmüş kadar ettim verdim veriştirdim...içimin yağlari eridi o zaman
yeniydim bişey demiyordumm yetti be dedim sivadim iyice...

zeymi her bebeğin düzeni farklı oluyor canım 4. 6. aydan önce düzene girmesini bekleme zaten biz 11. aya girdik tamam şudur diyemiyoruz düzene girdi dersin dişler yine düzeninizi değiştirir
allah kolaylık versin canım

sen gelcem de ben seni memnun ederim emin ol gülüm
ewet 1.5 saat
hadi bakalım

zymicim cocuktan cocuga degisiyor o
ama muhakka ilk zamanki kadar zorlu olmuyor
benimki sık sık uyanır gece
ama erken yatıyoo allahtan
bide masallah 1 ayi gecik bir suredir kendi kendine uyuyor aman maşaaaalllaaah çok rahat biseymiş :)

Back