Bebeklerimiz ve Biz

nimetcım malesefkı çocuklar böyle oluyor bızım oglanda babasıyla oynarken kulagını tv köşesıne vurdu kızardı 1 saat sonra babası yıne baktı neoldu buraya dıye sordu sibel pat pat vurdu dıyo gul gul ölduk

Bu arada efe asla abı aba demıyor sureklı ısımle dedesıne bıle nejat bak bı dıyor bazende cebatı dıyor necatı dıyemıyor

iyi akşamlar kızlar.pazartesilerden nefret ediyorum.işim bitmiyor bi türlü.berfe beni yine salon balkonuna kitledi..yarım saat kilitli kaldım kimseye duyuramadım sesimi.en son yan binada bi teyze çıktı kızım noldu niye bağırıyorsun diye ablamların tel verdim.aradıda ablam geldi açtı.bu üç oldu ya..ama ilk defa böyle çaresiz kaldım..kuzumda korktu çok ağladı.bende panikledim yabancı biri gelse zile bassa berfe koşar açar.o yarım saat aklıma neler geldi sormayın.

ya sinirlerim yine bozuldu.berfe dünden beri yine altına yapmaya başladı.inatla söylemiyor çişini.neden bunu yapıyor.[/COLOR1]0 gün iyiyse 10 gün kötü.inanın nasıl davranacağımı bilemiyorum.çiş temizlemekten bıktım.yaptığının yanlış olduğunu biliyor.yapar yapmaz sarılıp öpüyor anne özür diyor.kızamıyorumda.

nimetcım malesefkı çocuklar böyle oluyor bızım oglanda babasıyla oynarken kulagını tv köşesıne vurdu kızardı 1 saat sonra babası yıne baktı neoldu buraya dıye sordu sibel pat pat vurdu dıyo gul gul ölduk

Bu arada efe asla abı aba demıyor sureklı ısımle dedesıne bıle nejat bak bı dıyor bazende cebatı dıyor necatı dıyemıyor

baksen yaramaza canım ya gündüzleri anahtarı üzerinde bırakma
nasılda kilitliyor kapıyı valla şimdikiler papucumuzu ters giydirirler çok fenalar
neyseki sesini duymuşlar canım

çiş konusuna gelirsek acaba çişini tutamıyormu canım
nazda geçenlerde sürekli çiş yapıyordu tuvalete gitmeden işiyor sonra çiş var diyordu
dr götürdüm idrar yollarında enfeksiyon vardı ilaç kullanıyorum şimdi daha az kaçırmaya başladı dediğin gibi insan yıkamaktan bıkıyor

Selam kızlar...
3 gündür uğrayamadım. Cumartesi uzun bir pazar keyfi, pazarda uzunnn bir park keyfi yaptık. Güzel günler çarşamba bitiyormuş değerlendirelim dedik. Bugünde eve daldım tül perde, çam kapı birde halıları yıkamaya verdim. Yarında salonu ve banyoları halledersem biter.
Nimetcim hiç kasma kendini bizim evde aynı heryerden birşey çıkıyor.hatta bugün deli gibi ev tel. aradım. Çaldırıyorum bulana kadar kapanıyor ses geliyor ama tel. yok. Zilli önce bir örtüye sarmış ordanda bir poşetin içine koyup bazanın altına koymuş. Sabah havalansın diye açmıştım o ara atmış demekki... Bulana kadar çıldırdım.

Kadişcim güle güle kirlet... Yezdamda iyi günlerde kullansın cicilerini...

Ekincim işte böyle Rabbim bir kapı kapayıp diğerini açıyor. Allahım bir daha göstermez böyle sıkıntılar inşallah... Kuzumda güle güle iyi günlerde kullansın cicilerini...

Zehracım çok geçmiş olsun. ınşallah önemli birşey değil basit bir soğuk algınlığı falandır. Kızlara katılıyorum maske falan kuzulara bulaşmasını engellersin...

Yelizcim anneciğine şimdiden çok ama çok geçmiş olsun... Rabbim eksik etmesin onları başımızdan...

Sibelcim bebişiniz hayırlı olsun. Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder inşallah...

Ekincim tekrardan hoşgeldin aramıza... Bu arada kuzun çok ama çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın...

Mevcancım geçmiş olsun. ırem de birkeresinde beni mutfağa kitlemişti. Resmen aklım çıkmıştı. Birde benim sokak kapısı içerden üstden kitliydi yani dışardan açılması imkansızdı. Allahdan anahtarı kapının altından vermiştide açmıştım. Ogün bugündür bütün anahtarları üstünden kaldırdım.
Çiş konusunda da Ekin'e katılıyorum. Devam ederse bir idrar kontrolü yaptır derim. Malum havalar serinledi kesin senin kuzuda bizimkiler gibi ayağında çorap tutmuyordur üşütmüş olabilir.

mevcan geçmiş olsun diyeyim malesef böle şeyler yapmaya başladılar bende evde kapının üstündeki anahtarları hep aldım kaldırdım balkon kapısından korkuyorum birgün kitliycek kalıcam diye

sevilim iyi akşamlarrr nasılsın ohh gezilmiş tozulmuş sıcak havanın tadı çıkartılmış en iyisi çarşambadan sonra yağış varmış haberler söledi ayy sonundada pastırma sıcakları varr allah hayır etsin temizliğe başlamışsın sende benim gibi güle güle kirlet canım kirlenmese daha güzel olurdu ama dünya kirli napıcan şimdi dantelleri mutfak dolabının örtülerini herşeyi attım yıkanıyor makinenin bitmesini bekliyorum bende asıp yatıcam

bu arada ev telefonunumu bazanın altına koymuş senin cimcime birde poşetin içine koyup bunlar varya fenalar hee hepsi öle numaracı ve cadılarki maşallah vallahi

berfede ayağında pandif tutmaz üstüne bide çorap çıkartırdı.bende ona ,adını bilemiyorum ama altı ayakkabı gibi kauçuk kendi normal çorap olan ayakkabılar varya onlardan aldım ben çarık diyorum:)..onlara hiç dokunmuyor hoşunada gitti rahat ediyor ayağındada..şimdilik böyle idare ediyoruz.çişini ise canı isterse söylüyo istemezse söylemiyor

akşam babaya şikayet ediyor kendini balkonu gösterip anne kapattım diyo.ben ağladım diyor cadı.akşam markete götürdüm yolda çiş dedi eve kadar tut tamammı burda tuvalet yok dedim.eve kadar tutmuş cadı.ama akşam yine altına kaçırdı.

aman mevcancım, zilliye baak yaaa kötü bir yarımsaat geçirmişssin, inaşlaah bidaha yaşanmaz
sevilim gezmiş gaallibaaaa
temizliklerde başlamış

valla bende bi evde kalayım şöle bi evi elden geçiricemm

günaydınlar bu arada yaa
direk daldım
zehram nasıl oldu acebaaa
bi ara arayayım patron gitsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…